Breng de herfstsfeer in huis met een inductiebeschermer

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen kan de inrichting van jouw huis niet achterblijven. Je kunt per slot van rekening niet een winterse aankleding hebben terwijl het buiten hartje zomer is. Bovendien wil je in de herfsttijd toch niet de kans missen om de warme kleuren van de herfst in huis te halen?

Iedere ruimte in huis kun je op een eigen manier aankleden. Hoe je dit aanpakt, is afhankelijk van de functie van de ruimte en jouw persoonlijke smaak. De woonkamer is meestal de gezellige, gemeenschappelijke ruimte in het huis waar je veel tijd doorbrengt. Je kunt je dus wat meer uitleven met de kleuren en texturen in deze kamer. 

Natuurlijk mag ook de keuken niet vergeten worden! Net als het palet herfstkleuren hebben ook de kruiden en specerijen die we in de herfsttijd gebruiken een warme geur. Voor de extra gezelligheid kunnen herfst accessoires dan toch niet ontbreken? Voor de keuken hebben we het perfecte product om de herfst in huis te halen, namelijk een inductiebeschermer met herfst afbeelding!

Herfst decoratie voor in huis

Als je jouw interieur een herfst make-over wilt geven, zijn er verschillende herfst woonaccessoires die je daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een vaas met gedroogde bloemen, geurkaarsen, fotolijstjes met herfstfoto’s of een plaid in warme tinten. Sowieso kunnen plaids niet ontbreken om die lange, donkere avonden op de bank door te brengen. In combinatie met een goed boek en een kop thee heb je gegarandeerd een gezellige avond.

Andere herfst ideeën voor in huis zijn bijvoorbeeld het creëren van een herfsttafel met prachtige bladeren in herfstkleuren. Dat kan bijvoorbeeld door bladeren in een schaal op tafel te leggen of ze aan het plafond te hangen. Of wat te denken van een herfstkrans op de voordeur om jouw herfst interieur helemaal af te maken? Zo creëer je direct een warm welkom voor je gasten! 

En wie weet haal je zelf nog een heel andere herfst decoratie in huis. 

Foto van havermout met gojibessen op een inductiebeschermer

Herfst accessoires voor de keuken

De keuken is vaak het hart van het huis, dus ook deze ruimte verdient wat aandacht als het op het herfst interieur aankomt. Een erg mooie manier om dit te doen, is door accessoires met herfst foto’s toe te voegen. Hang de mooiste herfstlandschappen aan de muur of maak gebruik van placemats met een afbeelding van de herfst.

Een andere unieke manier om jouw huis het hele seizoen lang een herfstsfeer te geven, is door het aanschaffen van een inductie beschermer met herfst wallpapers. 

Wat is een inductie beschermmat met herfst achtergrond?

Een inductie kookplaat beschermer is een beschermmat van vinyl die jouw inductieplaat beschermt. Inductie koken is een manier van elektrisch koken waar steeds meer huishoudens voor kiezen. De bescherming voor de kookplaat leg je op de inductieplaat als je niet aan het koken bent. Zo vangt de kookplaat beschermer gedurende de dag alle stof en vuil op die anders op jouw kookplaat terecht was gekomen. 

Bovendien beschermt het jouw inductieplaat ook tegen krassen. Zo bespaar je jezelf niet alleen veel schoonmaakwerk, maar verleng je ook de levensduur van je inductiekookplaat!

Doordat je de inductiebeschermer kunt decoreren met herfstplaatjes naar wens brengt hij direct de warme sfeer in de keuken. De herfst is de perfecte tijd om je huis gezellig te maken. Geef ook jouw huis een herfst make-over met behulp van een inductie beschermer! Hier zijn wat tips over hoe je met een inductiebeschermer de herfst in je huis kunt brengen.

Een inductiebeschermer met kruidenprint in een klassieke keuken

Een inductiebeschermer voor de finishing touch

Als finishing touch van de herfst accessoires in de keuken is een inductiebeschermer met herfst afbeelding wat je nodig hebt. Deze is de perfecte vervanger voor die beschermer met zomerse afbeelding of een leuke aanvulling in jouw keuken als je nog geen beschermer hebt. Met een inductie kookplaat beschermer kun je echt genieten van de kleuren en geuren van de herfst in je eigen huis!

Nu rest echter nog de vraag welke hele mooie herfstfoto’s je dan op een beschermer wilt laten printen. Die keuze ligt geheel bij jou! Je kunt natuurlijk gaan voor het klassieke herfstlandschap met bomen vol rode en gele bladeren. Maar je kunt ook kiezen voor een print met geometrische of abstracte vormen in herfstkleuren. 

Herfstkleuren palet op de inductieplaat

Het is niet verplicht om een drukke afbeelding op de inductie matjes te laten printen. Je kunt net zo goed kiezen voor een effen kleur die perfect op het kleurenpalet van de herfst aansluit.

Ga bijvoorbeeld voor een okergeel kleurenpalet als je je keuken een warme en vrolijke uitstraling wilt geven. Het voordeel van de kleur okergeel is dat je hem eenvoudig kunt combineren met een andere kleur in je interieur! Kies voor een diep rode kleur die je meteen aan herfstbladeren doet denken. Je kunt ook voor een neutraler beige of bruin gaan als je van warme aardse tinten houdt.

Inductie beschermer met herfst foto’s

Een inductiebeschermer met eigen foto van een herfstig landschap kun je op twee manieren samenstellen. Als je zelf een prachtige foto op jouw camera hebt, kun je deze uploaden en op de beschermmat laten printen. 

Heb je niet zo’n soort foto? Geen probleem! Kies dan voor één van de foto’s uit onze inductie beschermer collecties die met een groot diafragma zijn gemaakt. De categorieën die we je zeker kunnen aanraden als je de mooiste herfstfoto zoekt, zijn kruiden & specerijen en dieren. Ook kun je de tijd nemen om één van onze templates te personaliseren. 

Een inductiebeschermer is een simpele manier om de sfeer in de keuken aan te passen. Omdat de herfstkleuren ook een grote invloed op de sfeer in een ruimte hebben, is een herfst foto op inductie beschermmat een perfecte combinatie! Breng wat kleur in je interieur en neem alvast een voorproefje op het gezellige herfstseizoen met een eigen inductie beschermer in herfstthema!

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »