Top 10 collecties voor placemats

Iedereen gebruikt wel placemats. Ze zijn heel praktisch bij het eten, knutselen, koken of schilderen. Zonder die placemats zou je tafel al lang vies en beschadigd zijn. Maar zonder de placemats die we hier gaan opnoemen, is je maaltijd maar een saaie boel. Hier komen ze dan: de 10 populairste collecties foto’s om op je persoonlijke placemat te laten drukken!

Goud

Allerlei foto's rond het thema goud, meestal met een zwarte achtergrond.

Goud is een prachtige kleur, met een hele luxe, maar zeker ook een hele stijlvolle uitstraling! Voor de fans van alles wat goud is, hebben we hier een prachtig goudmijntje! Een hele collectie vol prachtige foto’s met dessins rond het thema goud. Denk aan vrouwen met gouden make-up, gouden line art of een wereldkaart in het goud. Voor een luxe ontbijttafel is een placemat met een foto uit de collectie goud ideaal!

Planken structuur

Collectie met foto's van planken structuren in allerlei kleuren, variërend, van grijs tot bruin.

Voor degene die van een stoere, maar toch natuurlijke look houdt, is deze collectie perfect! Een foto van een planken structuur heeft inderdaad twee kanten: hij ziet er tegelijkertijd stoer en natuurlijk uit. Voor de echte buitenmensen is dit natuurlijk ideaal! Met een placemat met een foto uit de collectie planken structuur voelt het net alsof je buiten in een bos eet!

Patronen

Collectie met foto's van allerlei moderne patronen, in allerlei kleuren.

Houd je van moderne patronen? Dan kun je in deze collectie je ogen uitkijken! Met een van deze patronen zien je placemats er hip, strak en modern uit! In deze collectie zijn allerlei verschillende, vaak geometrische patronen te vinden. Ruitjes, hokjes, streepjes of bladeren: het is er allemaal. Met een set placemats met een foto uit de collectie patronen erop, fleur je jouw eettafel helemaal op!

Schotse hooglander

Collectie foto's van Schotse hooglanders: vaak bruine, langharige koeien met hoorns.

Voor alle dierenliefhebbers is deze collectie geweldig! De Schotse hooglander is een vaak bruine, langharige koe met prachtige hoorns. Dit soort afbeeldingen spreken tot de verbeelding: koeien in uitgestrekte landschappen, bij zonsondergang, met bloemen op hun kop. Het is toch om bij weg te dromen? Proef de sfeer van ruige landschappen vol wilde dieren door placemats met een foto uit de collectie Schotse hooglander erop!

Strand en zee

Collectie foto's van zomerse strandlandschappen met de zee op de achtergrond.

Ben je dol op de zomer en kan je niet wachten tot de vakantie weer aanbreekt? Stop dan met wachten en breng de zomer alvast in huis met placemats met een foto uit deze collectie. Alleen al door naar deze foto’s te kijken, krijg je al spontaan zin in strand, zee en ijs op een terras! Er zijn allerlei soorten zomerse foto’s te vinden in deze collectie: rotsen, palmbomen, duinen, vuurtorens en bruisende brandingen. Haal het zonnetje in huis met een placemat met een foto uit de collectie strand en zee!

Leer

Collectie foto's van leerstructuren in verschillende kleuren, met een stoere look.

Ben je gek op alles wat leer is? Houdt je van leren riemen, jasjes, schoenen en portemonnees? Dan is deze stoere collectie net wat voor jou! Hierin staan allerlei close-ups van leerstructuren, in verschillende kleuren. Zo lijkt het net of jouw placemat echt van leer is gemaakt! Hoe stoer is dat? De placemats geven tegelijk ook een luxe touch aan jouw tafel. Geef jouw tafel een stoere look met een foto uit de collectie leer!

Jungle

Collectie foto's van de jungle, met hangbruggen, watervallen en allerlei jungledieren.

Herinner je je dat moment toen je nog een kind was en vastbesloten om de jungle te verkennen? Die droom haal je terug met deze schitterende collectie junglefoto’s! De afbeeldingen zijn schilderachtig mooi, bijna onwerkelijk. Maar vergis je niet: deze prachtige taferelen bestaan echt! Van hangbruggen tot watervallen, en van weelderige bloemen en bladeren tot allerlei jungledieren: je vindt het allemaal in deze collectie. Verander jouw eettafel in een ontdekkingsreis met een set placemats met een foto uit de collectie jungle erop!

Bloemen

Collectie foto's van bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren.

Net als de voorgaande collectie spreekt deze collectie tot de verbeelding. Wie wordt nou niet vrolijk van al die fleurig gekleurde bloemen? En wie zijn er vooral gek op bloemen? Moeders! Deze collectie is bij uitstek geschikt voor een prachtig moederdagcadeau. Je vindt er allerlei verschillende bloemen, van close-ups tot volledige bloemenvelden. Klaprozen, orchideeën, lavendel, tulpen of zonnebloemen: er is meer dan genoeg keus. Verras je lieve moeder of een ander persoon met een placemat met een foto uit de collectie bloemen!

Beton

Collectie foto's van betonstructuren, met een stoere, industriële look.

Waar de collectie bloemen uitermate geschikt is voor een moederdagcadeau, is deze collectie geweldig voor vaderdag! Stoer, industrieel, grijs: perfecte foto’s voor alle stoere vaders. Een betonstructuur klinkt misschien eentonig, maar in deze collectie zijn heel wat interessante foto’s te vinden. Denk bijvoorbeeld aan beton met scheuren of strepen erin, een onregelmatige betonmuur of crèmekleurig beton met een korrelige cementstructuur. Met een placemat met een foto uit de collectie beton erop maak je alle vaders en andere mannen blij!

Marmer

Collectie foto's van marmerstructuren in allerlei kleuren en patronen.

En op nummer één: de collectie marmer! Foto’s van marmerstructuren staan prachtig op placemats. Het mooiste aan marmer is dat het er ongelooflijk luxe uitziet. Beelden uit de Oudheid en grote, dure gebouwen zijn niet voor niks vaak van marmer gemaakt! Bovendien kun je in onze collectie een enorme verscheidenheid aan verschillende kleuren en weelderige patronen marmer vinden. Je vindt er niet alleen gewoon wit of lichtroze marmer, maar ook marmerstructuren in het zwart, blauw, paars, donkerroze, rood, grijs, groen en oranje! Zo kun je je favoriete kleur als marmerstructuur op je placemat laten drukken! Geef al jouw maaltijden een luxe koninklijk tintje met placemats met een foto uit de collectie marmer erop! Met recht op nummer één! 

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »