Top 10 leukste fotocadeaus

Het liefst willen we alles persoonlijk hebben: een eigen telefoon, een eigen fiets, een eigen kamer, noem maar op. We willen nou eenmaal alles zo persoonlijk mogelijk hebben. Het cadeau geven van een gepersonaliseerd product is dan ook erg leuk! Daarom hebben we de tien populairste fotocadeaus, waarop je je eigen foto kunt laten drukken, voor jou op een rijtje gezet. Ontdek ze allemaal!

10. Naambordje voordeur

Je hebt huisnummer- en naambordjes in alle soorten en maten. Groot, klein, vierkant, rond, effen of mooi versierd. Maar deze naambordjes voor naast je voordeur kun je helemaal zelf ontwerpen. Kies je eigen design en lettertype uit, en vul je eigen huisnummer en familienaam in. Kan het nog leuker? Hang nu je eigen persoonlijke naambordje naast je voordeur!

Een beeld van 3 magix mokken waarvan de foto steeds zichtbaarder wordt

9. Mok met foto

We gebruiken ze elke dag om uit te drinken, en bijna iedereen heeft er wel een. Mokken zijn ongelooflijk praktische gebruiksvoorwerpen, waar je ook nog eens makkelijk allerlei leuke dessins op kunt laten maken. Maar niets maakt je mok persoonlijker dan een eigen foto. Blauwe, witte, zwarte of rode mokken: het kan allemaal! En wat dacht je van een stoere voetbalmok, of een magic mok, waarvan de afbeelding verschijnt als er een warme drank in wordt gegoten? Elk kopje koffie of thee wordt met een mok met foto een groot feest!

3 xwart-wit portretfoto's van kinderen boven een bank

8. Foto op aluminium

Er zijn veel manieren om al jouw favoriete foto’s op te hangen aan de muur. Maar geen manier is zo stoer als een foto op aluminium! Aluminium is een strek, maar toch relatief licht materiaal, zeer geschikt om foto’s op te drukken. Het geeft je foto een industriële, stoere look, perfect voor in stoere interieurs. Een eigen foto op zo’n prachtig materiaal, wie wil dat nou niet? Hang jouw herinnering aan de muur met een foto op aluminium!

5 sleutelhangers in verschillende vormen op een lichte ondergrond

7. Foto op sleutelhanger

We hebben allerlei verschillende soorten sleutels: huissleutels, fietssleutels, autosleutels, enzovoort. Wil je nooit meer vergeten welke sleutel van jou is? Dan is een persoonlijke sleutelhanger met je eigen foto erop ideaal! Deze sleutelhanger is honderd procent zeker uniek, waardoor je jouw sleutel altijd makkelijk kunt terugvinden. Een sleutelhanger is bovendien heel geschikt als cadeautje. Maak nu jouw sleutelbos persoonlijk en uniek met een sleutelhanger met foto!

Tijger op inductie beschermer

6. Inductiebeschermer met foto

Heb jij ook altijd last van ruimtegebrek in je keuken? Dan is het aanschaffen van een inductie beschermerr de oplossing! Een inductie beschermer beschermt je kookplaat tegen krassen en vuil, en breid tegelijkertijd je werkblad uit. Heel praktisch dus, maar ook nog eens heel decoratief! Ook hier krijg je namelijk de mogelijkheid om je eigen, persoonlijke foto erop te laten drukken. Zo’n mooie inductie beschermer met foto wil toch iedereen?

foto op canvas

5. Foto op canvas

Misschien wel het bekendste product om foto’s op af te drukken: canvas! Je ziet overal canvas doeken met foto’s aan de muren hangen. En dit is niet voor niets. Canvas is misschien wel het beste materiaal om foto’s op te drukken. Nog steeds is een canvas doek één van de populairste fotoproducten. Fleur dus nu ook jouw interieur op met een prachtige foto op canvas!

Huisnummerbord met naam en foto's aan de buitenmuur

4. Huisnummerbord met foto

Met een huisnummerbordje naast je voordeur weet iedereen direct wie er op dat adres woont. Dit is natuurlijk super handig voor pakketbezorgers, visite en andere mensen die je huis zoeken. Ook op een huisnummerbord kun je nu eigen foto’s drukken. Zo wordt de entree van je huis nog persoonlijker! Hang nu zo’n handig, maar vooral ook erg stijlvol huisnummerbord met foto naast je voordeur!

foto op hexagon

3. Hexagon

Een set hexagons is de beste manier om een stijlvolle en originele fotocollage te maken. Deze zeshoekige stukken forex zijn uitermate geschikt om foto’s op te drukken. Bovendien zorgt de vorm ervoor dat je ze gemakkelijk kunt rangschikken als collage. Dit geeft een leuke speelse touch aan je interieur! Maak nu een fotocollage met jouw favoriete foto’s met deze hexagons!

Foto op poster

2. Foto op poster

Natuurlijk herinner je je de tijd dat je tienerkamer vol hing met posters. Je denkt er nu misschien met afschuw aan terug, maar dat hoeft helemaal niet! Eigenlijk kan een poster aan de muur heel stijlvol zijn ter decoratie! Op deze professionele posters kun je jouw favoriete foto haarscherp laten afdrukken. Zo gek is een foto op poster dan eigenlijk nog niet!

Onderzetters met foto

1. Onderzetters met foto

Bijna iedereen drinkt wel eens koffie of thee. Maar wat vervelend zijn die vervelende koffiekringen op je tafel! Met een stel onderzetters ga je dit gemakkelijk tegen. Iedereen gebruikt wel onderzetters, en daarom zijn de onderzetters met foto met recht hét populairste fotocadeau. Met je eigen foto’s op de onderzetters zet je nog eens een echt mooi kopje koffie voor je visite neer! Er is toch niets leuker dan je kopje neer te zetten op zo’n mooie, persoonlijke en unieke onderzetter? Bestel daarom vandaag nog het populairste fotocadeau, een set onderzetters met foto!            

Gerelateerde producten

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »