Top 10 unieke naambordjes voordeur

Iedereen heeft er één: een naambordje of huisnummerbordje bij de voordeur. Maar als iedereen er al eentje heeft, wat is er dan nog uniek aan? Onze naambordjes zijn echter alles behalve saai! Je kunt kiezen uit heel veel verschillende stijlen, waarna je het naambordje ook nog kunt ontwerpen zoals jij het wilt. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat echt niemand anders precies hetzelfde naambordje heeft als jij.

Ben je benieuwd welke unieke stijlen naambordjes wij allemaal aanbieden? Hier komen ze dan: de top 10 unieke naambordjes voor naast jouw voordeur!

10. Naambordje met houtprint

Zes naambordjes met houtlook in verschillende kleuren en vormen

Deze naambordjes lijken echt uit een ruwe houten plank gezaagd te zijn, maar laat je niet misleiden. De bordjes zijn gemaakt van aluminium, en de houtlook is enkel een print! Dit heeft als voordeel dat een aluminium naambordje met houtprint veel langer meegaat dan een echt houten naambordje. Je kunt er dus langer van genieten, en toch lijkt het alsof je een prachtig ruwhouten naambordje naast je voordeur hebt hangen!

9. Naambordje met stippen

Zes naambordjes met stippen in verschillende kleuren en vormen

Gordijnen met stippen, kleding met stippen, behang met stippen: kun je maar geen genoeg krijgen van stippenpatronen? Dan kan een naambordje met stippen op je huis zeker niet ontbreken. Wie wordt er nu niet vrolijk van een mooi stippenpatroon? Met deze prachtig gekleurde naambordjes tover je een stralende lach op het gezicht van elke bezoeker, postbode of pakketbezorger die bij jou aan de deur komt!

8. Naambordje met leisteenprint

Zes naambordjes met leisteenprint in verschillende vormen

Heb je altijd al een naambordje van natuursteen willen hebben? Dan zijn deze naambordjes met leisteenprint precies waar je naar op zoek bent! Ze mogen dan niet van echt natuursteen gemaakt zijn, maar het aluminium materiaal heeft ook zijn voordelen. Ten eerste zijn de naambordjes daardoor veel goedkoper. Maar, wat nog belangrijker is, ze vallen niet zomaar stuk als je ze laat vallen. Bovendien zijn de bordjes door het stevige materiaal niet onderhevig aan erosie. Kortom: een uniek aluminium naambordje met een leisteenprint die net echt lijkt!

7. Naambordje met marmerprint

Zes naambordjes met marmerprint in verschillende kleuren en vormen

Het eerste waar je aan denkt bij marmer is waarschijnlijk de Klassieke Oudheid met al haar marmeren beelden, gebouwen en fonteinen. Zelfs al die eeuwen geleden wisten ze het al: marmer is een prachtig materiaal met een zeer luxe uitstraling. Het vormt unieke patronen in allerlei kleuren en is verreweg het populairste gesteente voor verschillende decoraties binnens- en buitenshuis. Met een naambordje met marmerprint maak jij van je huis iets heel bijzonders!

6. Naambordje met roestlook

Zes naambordjes met roestlook in verschillende tinten en vormen

Oude roestige spullen hebben vaak een speciale, unieke uitstraling. Zo ook deze prachtige naambordjes met roestlook. Ze lijken net echt! Vooral bij een vintage of industriële voordeur zijn deze naambordjes helemaal op hun plek. Gelukkig is het roest maar een print en zijn de naambordjes gemaakt van aluminium dat niet roest. Hierdoor kun je jaren genieten van je originele naambordje met een industriële roestlook!

5. Naambordje met aquarelmotief

Zes naambordjes met aquarelmotieven in verschillende kleuren en vormen

Ben je gek op het bekijken of zelf schilderen van aquarelschilderijen? Dan is één van onze naambordjes met aquarelmotief perfect voor jou! Aquarel staat vooral bekend om zijn zachte vormen, mooie kleurovergangen en lichte pastelkleuren. Hierdoor krijgt jouw huis met zo’n naambordje een lieve, zachte en bovendien kunstzinnige uitstraling. Voor iedereen die van mooie aquarelschilderijen houdt, is dit hét ideale naambordje!

4. Botanisch naambordje

Zes botanische naambordjes met planten en bloemen erop in verschillende kleuren en vormen

Ben je dol op tuinieren en staat je tuin vol prachtige, exotische planten en bloemen? Of heb je juist een industriële tuin vol stenen en mist je huis een natuurlijke touch? Wat voor tuin je ook hebt, een botanisch naambordje is altijd een goed idee! Op deze naambordjes staan de mooiste planten en bloemen in hippe patronen gerangschikt. Het handige van deze planten en bloemen is dat je ze uiteraard geen water hoeft te geven. Of je nu een echte natuurliefhebber bent of niet, met deze botanische naambordjes kun je elk huis een unieke natuurlijke touch geven!

3. Abstract naambordje

Zes abstracte naambordjes in verschillende kleuren en vormen

Ben je dol op moderne kunst en zoek je de perfecte toevoeging op jouw moderne huis? Of heeft jouw huis nodig een modern detail nodig? Wat je probleem ook is, een abstract naambordje is altijd de oplossing! Bij ons kun je kiezen uit abstracte naambordjes met allerlei verschillende unieke afbeeldingen, van planten tot simpele vlekken. Met zo’n origineel en abstract naambordje geef je je huis een strakke, moderne uitstraling op een unieke manier!

2. Naambordje van doorzichtig plexiglas

Zes naambordjes van doorzichtig plexiglas in verschillende patronen en vormen

Ben je echt op zoek naar een naambordje dat vrijwel niemand heeft? Een naambordje met een moderne, luxe én originele look? Dan is een naambordje gemaakt van doorzichtig plexiglas iets voor jou! Een doorzichtig naambordje ziet er niet alleen strak en modern uit, maar is ook nog eens heel origineel en creatief. Het leuke is dat je de muur door het naambordje heen ziet. Toch is de tekst op het naambordje duidelijk, doordat die in het zwart is gedrukt. Met een naambordje van doorzichtig plexiglas maak jij van je huis iets origineels!

1. Naambordje met je eigen foto

Negen naambordjes met persoonlijke foto’s van gezinnen erop in verschillende kleuren

En dan de echte nummer één: het naambordje waarop je een eigen foto kunt laten drukken! Dit naambordje is verreweg het meest unieke naambordje dat er is, omdat je je eigen persoonlijke foto’s op het bordje kunt plaatsen. Dit kunnen gezinsfoto’s zijn, foto’s van je huisdier, van je kinderen of foto’s van mooie gebeurtenissen. Met zo’n naambordje heeft elke bezoeker van je huis meteen een beeld van de mensen die er wonen. Bovendien maak je de entree van je huis zo heel persoonlijk. Er zijn nog veel meer voordelen van een naambord met eigen foto te bedenken, maar de conclusie is duidelijk: een naambordje met eigen foto is het meest unieke naambordje dat er is!

Jouw naambord, jouw keus

Het is helemaal aan jou welk naambord je kiest. Je kunt één van de unieke naambordjes uit deze lijst kiezen, maar we bieden nog meer naambordjes aan. Misschien vind je daar wel variant tussen die bij jou past. Je krijgt in ieder geval bij elk naambordje veel keuzes, waardoor elk naambordje uniek zal zijn.

Een uniek naambordje kan het missende stukje zijn waarmee je de entree van je huis heel bijzonder maakt!

Gerelateerde producten

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »