• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 60% korting

Een moment geduld aub..

Aanbieding foto op canvas

Hou jij van korting, dan ben je bij FotoCadeau op het juiste adres. Een foto op canvas aanbieding is bij ons namelijk de normaalste zaak van de wereld. Zo wordt jouw foto op canvas nóg goedkoper! Naast dat wij zelf vaak een foto op canvas aanbieding aanbieden, kun je ook via vakantieveilingen goede deals scoren voor jouw foto op canvas. Een canvas aanbieding kan ervoor zorgen dat jouw mooiste foto op canvas nog aantrekkelijker wordt, onze missie is het aanbieden van canvas voor elke portemonnee en jij profiteert hiervan!

Vakantieveilingen

Een canvas aanbieding komt vaker voor dan je denkt, de korting die dan gegeven wordt liegt er niet om. Deze canvas aanbieding kan wel oplopen tot een korting van 40 procent! Maar je kunt profiteren van een nog hogere korting als je gebruikt maakt van vakantieveilingen, wij bieden hier namelijk ook onze canvas aan. Op deze site bied je op een foto op canvas, zodra je gewonnen hebt kun je hierbij een code claimen. Deze code kun je dan toepassen bij het afrekenen, deze foto op canvas aanbieding code kan hoog oplopen waardoor jij jouw prachtige foto op canvas tegen een spotprijs kunt bestellen. Een canvas aanbieding maakt het ook ideaal om een foto op canvas goedkoop cadeau te geven, wij garanderen dat de ontvanger blij zal zijn met dit prachtige cadeau!

Foto op canvas aanbieding

Zodra je jouw canvas aanbieding geclaimd hebt via bijvoorbeeld vakantieveilingen, kun je met het bestellen beginnen. Bestellen kan zeer gemakkelijk door de besteltool die wij aanbieden, deze tool helpt jou van A tot Z met het bestellen en claimen van jouw canvas aanbieding. Ten eerste kies je het formaat, als je via vakantieveilingen een code verkregen hebt kan het zijn dat dit formaat al vast staat. Nadat je het formaat gekozen hebt kun je jouw favoriete foto uploaden, nu krijg je een preview te zien van hoe de foto eruit zou zien op de muur. Na de preview is er ruimte om accessoires en eventuele bewerkingen toe te voegen. Als alles akkoord is kun je bij het afrekenen de foto op canvas aanbieding code invullen, deze wordt dan automatisch doorgerekend.

Wacht niet langer en bestel gauw jouw eigen foto op canvas op FotoCadeau.nl!