• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt levering vóór Valentijnsdag:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct nog vóór Valentijnsdag ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Actievandedag logo

Foto Op Canvas 40x60

Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Canvas aangeschaft bij Actievandedag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw canvasdoek op het formaat: 40x60 cm met een 2 cm dik frame. 

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 40x60 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 10 euro extra al een foto op canvas van 60x80 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.


Liever een groter formaat?

Foto op canvas 40x60

Direct bestellen    40x60 cm gratis

Foto op canvas 60x80

Direct bestellen    60x80 cm +  10,- euro

Foto op canvas 80x120

Direct bestellen    80x120 cm +  45,- euro


De FotoCadeau groep en Actievandedag

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Actievandedag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen


Jouw canvas in een baklijst?

Voor maar 18 euro extra heb je al zo'n mooie luxe lijst!

baklijst om je foto op canvas