• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Actievandedag logo

Gefeliciteerd met een: Foto Op Tuinposter 80x120

Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Tuinposter aangeschaft bij Actievandedag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw foto op tuinposter op het formaat 80x120 cm met ringen in de hoeken.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 80x120 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 28 euro extra al een foto op tuinposter van 100x150 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.

Let op: In stap 2 van het bestelproces kan je aangeven dat je graag ringen in de hoeken wil.Liever een groter formaat?

Foto op tuinposter 80x120

Direct bestellen    80x120 cm gratis

Foto op tuinposter 100x150

Direct bestellen    100x150 cm +  28,- euro

Foto op tuinposter 150x150

Direct bestellen    150x150 cm +  39,- euro

foto op tuinposter met ringen of frame


De FotoCadeau groep en Actievandedag

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Actievandedag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen