• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kussen met eigen foto

Kussens heb je in alle soorten en maten. Je kunt ze gebruiken om op te slapen, maar kussens dienen zich ook perfect als decoratie. Een kussen bedrukken is daarom ook helemaal niet zo’n gek idee. Op deze pagina willen we je graag kennis laten maken met onze verschillende fotokussens en wat deze voor jouw interieur kunnen betekenen. Tot slot behandelen we hoe je zelf een kussen kunt ontwerpen via onze besteltool.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kussen bedrukken met een foto

Kussens zijn in vele soorten en formaten te krijgen, maar een fotokussen spant toch wel echt de kroon. Deze gepersonaliseerde kussens zijn van A tot Z naar eigen smaak en inzicht te ontwerpen. Dit kussen met foto kun je namelijk laten bedrukken met een foto die jij uitgezocht hebt. Dit kan een foto zijn die je zelf gemaakt hebt, maar ook een foto van het internet voldoet. Doordat jij bepaalt welke foto op het persoonlijk sierkussen gedrukt wordt, weet je zeker dat het kussen naar jouw smaak is. Op deze pagina zullen we de verschillende fotokussens behandelen. Een fotokussen is namelijk niet alleen met een eigen foto te bedrukken, maar je kunt ook een eigen vorm uitzoeken. Benieuwd wat deze gepersonaliseerde kussens inhouden? Lees dan gauw verder.

Baby kussen met eigen foto

Het eerste kussen wat we zullen behandelen is het baby kussen. Dit foto kussen is in drie uitvoeringen te bestellen. Je kunt de vorm van jouw baby zijn/haar hoofd als optie kiezen om een kussen met foto van te maken. Daarnaast is het mogelijk om het hele lichaam als kussen vorm te selecteren en een optie voor tweelingen. Deze gepersonaliseerde kussens kunnen bedrukt worden met een foto van jouw (pasgeboren) baby. Bovendien kun je er dus voor kiezen om deze kussens naar de vorm van jouw baby te laten maken. Dit bedrukte kussen is gemaakt velluto en is gevuld met zachte vulling. Het babykussen weegt 265 gram en komt in de formaten 35 t/m 70 cm. Dit gepersonaliseerde fotokussen dient zich perfect als versiering voor een babyshower of om op de babykamer neer te leggen.

Object als foto kussen

Ben je niet op zoek naar een decoratie die de vorm van een baby heeft, dan past een hamburger kussen misschien meer bij je. Een hamburger kussen is wederom een gepersonaliseerd kussen die bedrukt is met je eigen foto. Dit foto kussen heeft echter de vorm van een hamburger. Dit unieke kussen met foto is een erg originele decoratie die past binnen een kinderkamer. Voor de muzikanten onder ons is een gitaar kussen wellicht meer geschikt als decoratie. Dit kussen heeft de vorm van een gitaar en kan wederom bedrukt worden met een eigen foto. Een kussen met foto maken als gitaar kan interessant zijn voor de muziekliefhebber die nog op zoek is naar een originele decoratie voor in de studio.

De object kussens zijn gemaakt van velluto, wat voor een heldere foto afdruk zorgt. Het materiaal velluto leent zich dan ook uitermate goed om te bedrukken met een foto. Het is aan jou de taak om een mooie foto uit te zoeken, dan zorgen wij ervoor dat deze op een foto kussen bedrukt wordt. Een kussen bedrukken kan bij ons bovendien tegen een erg scherpe prijs, waardoor je geen kapitaal hoeft te betalen voor een kussen met eigen foto. Naast de sublieme prijzen, gaan de fotokussens ook nog eens erg lang mee. Een persoonlijk foto kussen is op alle fronten de ideale decoratie.

Kussen maken met een gezicht

Tot dusver hebben we het baby- en object kussen behandeld. Naast deze twee foto kussens is het ook mogelijk om een kussen met een gezicht te laten bedrukken. Dit fotokussen wordt ook wel een familie kussen genoemd. Dit foto kussen is gemaakt in de vorm van het hoofd van degene die op het kussen afgedrukt wordt. Dit soort kussen wordt daarom ook wel een selfie kussen genoemd. Ook dit kussen is gemaakt van velluto en is gevuld met zacht materiaal. Het persoonlijke sierkussen weegt 265 gram en is te verkrijgen in de maten 35, 45, 55, 60 en 70 cm. Door de vele formaten zit er altijd een geschikt formaat voor jouw foto tussen. Kijk voor de verschillende opties op onze website!

Kussen met foto bestellen

Een kussen met foto bestellen is snel en gemakkelijk te doen met behulp van onze besteltool. In deze besteltool kun je jouw foto uploaden en daarna het gewenste kussen met foto uitzoeken. Zodra je dit hebt uitgekozen kun je door naar de tweede stap van het bestelproces. In deze stap is het mogelijk om extra opties aan je bestelling toe te voegen. Bij deze extra opties kun je denken aan de kleur van het kussen. Het is ook mogelijk om voor een professionele fotocontrole te kiezen. Deze fotocontrole wordt uitgevoerd door één van onze medewerkers. De fotocontrole controleert jouw foto op verschillende aspecten, zodat deze geschikt is voor het formaat kussen waar je voor gekozen hebt. Met een fotocontrole ben je verzekerd van het beste resultaat. Als de bestelling naar wens is, kun je op bestellen drukken en gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag!

Een kussen met eigen foto uitgezocht? Bestel dan snel bij Fotocadeau.nl!