• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 30% korting

Een moment geduld aub..

Behangcirkel collecties

 

Meest populaire collecties

Ben je op zoek naar een mooi ontwerp voor op een behangcirkel? Bekijk dan eens onze meest populaire behangcirkels van dit moment.

 

Onze andere collecties voor op je behangcirkel

Heb je nog geen geschikt ontwerp kunnen vinden? Gelukkig hebben wij bij Fotocadeau genoeg andere collecties waar je uit kunt kiezen. Bekijk hieronder onze andere collecties voor op je behangsticker.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!

 

Exclusieve beelden op een behangcirkel

Eén van de productsoorten waar je een groot aantal exclusieve beelden op af kunt laten drukken, is een behangcirkel. Van collecties met beelden van dieren, zoals leeuwen en Schotse hooglanders tot aan beelden van de mooiste stranden en zonsondergangen. Wat jouw smaak ook is, je zult hoe dan ook een afbeelding vinden om verliefd op te worden.

Het handige aan onze behangcirkel collecties is dat het bestellen erg eenvoudig is. Je hoeft enkel jouw favoriete beeld of beelden te selecteren en het gewenste formaat te kiezen. Daarna rond je de bestelling al af en printen we jouw beeld op een cirkel van zelfklevend polyester materiaal. Deze behangcirkel kun je met gemak op iedere vlakke ondergrond laten kleven en kun je ook net zo gemakkelijk weer van de muur afhalen. Als je dit doet, beschadig je jouw muur niet en zou je de behangcirkel met collectiebeeld nogmaals kunnen gebruiken. Hoe handig is dat?

Als de eigenschappen van een behangcirkel nog niet genoeg reden is om een bestelling te plaatsen, zijn onze prachtige en exclusieve collecties dit wel. Neem eens een kijkje en bestel jouw favoriete behangcirkel collectie!