• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Back to school met de mooiste schoolspullen

Back to school

Wil jij ook helemaal stylish back to school? Met de fotoproducten van FotoCadeau.nl moet dat helemaal goedkomen. Al onze producten zijn te bedrukken met je favoriete foto en zijn helemaal naar eigen wens te ontwerpen. Daardoor zijn ze ontzettend origineel en persoonlijk als schoolartikelen. Zo ben jij zeker weten de hipste in de klas!

Back to school fotoproducten

Na een heerlijke zomervakantie is het (helaas) weer tijd om in de schoolbanken te kruipen. Het enige leuke aan deze periode is dat je weer mag shoppen voor nieuwe schoolspullen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke spulletjes te vinden om je tijd op school wat vrolijker te maken. Een mooie kaft om je boeken, een originele agenda of een vrolijk etui geven je toch vaak weer even een oppepper. Omdat wij het ook leuker vinden om met mooie producten naar school te gaan, hebben we een aantal fotocadeaus in het assortiment opgenomen, die prima geschikt zijn voor back to school. Denk bijvoorbeeld aan onze foto op muismat. Wanneer je weer naar school gaat, is de kans groot dat je ook weer werkstukken of huiswerk moet maken. Met een persoonlijke foto op muismat wordt het leed vast een beetje verzacht. Telkens als je even een blik werpt op je muismat, kun je weer terugdenken aan dat mooie moment waarop de foto is genomen. Wil je liever een fotoproduct dat je ook echt mee kunt nemen naar school? Dan is een foto op sleutelhanger misschien een leuk idee. Door een sleutelhanger met foto aan je fietssleutel of de sleutel van je kluisje te hangen word je meteen weer vrolijk als je even naar de foto kijkt. Zo wordt naar school gaan toch veel leuker?

Back to school producten bestellen

Een back to school-product bestellen is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft alleen het gewenste product te kiezen, je foto te uploaden en vervolgens de bestelling af te ronden. Je kunt daarna je fotoproduct al binnen 3-5 werkdagen in huis verwachten. We weten zeker dat jij dit schooljaar de mooiste schoolspullen zult hebben!

Bestel snel jouw persoonlijke schoolartikelen, zodat je helemaal klaar bent voor een nieuw schooljaar!