• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Back to school met de mooiste schoolspullen

Back to school

Wil jij ook helemaal stylish back to school? Met de fotoproducten van FotoCadeau.nl moet dat helemaal goedkomen. Al onze producten zijn te bedrukken met je favoriete foto en zijn helemaal naar eigen wens te ontwerpen. Daardoor zijn ze ontzettend origineel en persoonlijk als schoolartikelen. Zo ben jij zeker weten de hipste in de klas!

Back to school fotoproducten

Na een heerlijke zomervakantie is het (helaas) weer tijd om in de schoolbanken te kruipen. Het enige leuke aan deze periode is dat je weer mag shoppen voor nieuwe schoolspullen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke spulletjes te vinden om je tijd op school wat vrolijker te maken. Een mooie kaft om je boeken, een originele agenda of een vrolijk etui geven je toch vaak weer even een oppepper. Omdat wij het ook leuker vinden om met mooie producten naar school te gaan, hebben we een aantal fotocadeaus in het assortiment opgenomen, die prima geschikt zijn voor back to school. Denk bijvoorbeeld aan onze foto op muismat. Wanneer je weer naar school gaat, is de kans groot dat je ook weer werkstukken of huiswerk moet maken. Met een persoonlijke foto op muismat wordt het leed vast een beetje verzacht. Telkens als je even een blik werpt op je muismat, kun je weer terugdenken aan dat mooie moment waarop de foto is genomen. Wil je liever een fotoproduct dat je ook echt mee kunt nemen naar school? Dan is een foto op sleutelhanger misschien een leuk idee. Door een sleutelhanger met foto aan je fietssleutel of de sleutel van je kluisje te hangen, word je meteen weer vrolijk als je even naar de foto kijkt. Zo wordt naar school gaan toch veel leuker?

Laat een aandenken achter in huis

Als je weer wat vaker naar school gaat, kan het zijn dat je familie je wat minder gaat zien. Om dan toch even doordeweeks aan jou te kunnen denken, kun je een wanddecoratie bestellen. Deze kun je dan bedrukken met je eigen foto, maar ook met een foto van ons. Zo heeft je moeder bijvoorbeeld ook een prachtige natuurfoto of dierenfoto uit onze collectie aan de muur hangen als aandenken aan jou.

Bestel snel jouw persoonlijke schoolartikelen, zodat je helemaal klaar bent voor een nieuw schooljaar!