• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Bedankt juf en meester!

Bedankje voor de meester

Voor een bedankje voor de meester ben je bij FotoCadeau.nl op het juiste adres. Waarom zou je jouw favoriete meester of leraar aan het einde van het schooljaar niet bedanken met een fotoproduct? Dit is weer eens wat anders dan een standaard bos bloemen of kaart. Lees snel verder voor de mogelijkheden op FotoCadeau.nl.

Persoonlijk product van FotoCadeau.nl

Aan het einde van het schooljaar is het tijd om jouw meester of leraar te bedanken. Als je vindt dat deze man jou verder heeft geholpen in het jaar, kun je diegene bedanken voor de mooie tijd. Ook kun je de leerkracht een cadeau geven als diegene ergens anders een baan heeft gevonden of met pensioen gaat. Waarom zou je dan een bos bloemen of een kaart geven, als je ook een origineel en persoonlijk cadeau kunt geven? Op FotoCadeau.nl hebben wij fotocadeaus en wanddecoratie in het assortiment, die je kunt bedrukken met jouw eigen favoriete foto. Voor de leerkracht is het leuk als je een klassenfoto laat afdrukken op één van onze producten. Zo herinner je hem aan de tijd op school en aan jouw klas. Ook kun je natuurlijk een andere foto laten afdrukken waarvan je denkt dat hij het erg zal waarderen. Bij het afdrukken van een foto heb je de keuze uit veel verschillende producten. Bij de fotocadeaus kun je dan kiezen uit een foto op schort, mok, houten blok, acrylaatblok, onderzetters, wijnfles, sleutelhanger, snijplank, klok, puzzel, tegel, muismat, placemat of toilettas. Bij de wanddecoratie kun je de foto laten afdrukken op aluminium, canvas, plexiglas, hout of forex. Ook kun je een fotoposter of tuinposter met eigen foto bestellen. 

Onze foto op een wanddecoratie

Naast dat je je eigen foto kunt laten afdrukken op de wanddecoratie producten, kun je ook een prachtige foto uit onze collectie laten afdrukken op deze producten. Bestel dus bijvoorbeeld een mooie natuurfoto, een foto van zijn favoriete stad of een foto van een wereldberoemd gebouw.  

Bestel snel een bedankje voor de meester op FotoCadeau.nl!