• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Een fotocadeau van je huisdier

Dierendag

Op 4 oktober is het weer zo ver: Dierendag. Op deze dag besteed je nog meer aandacht aan je lieve huisdier. Op Dierendag kun je je huisdier nog meer verwennen. Met een product van FotoCadeau.nl kun je ook jezelf op deze dag verwennen. Zo kun je een fotocadeau of wanddecoratie bedrukken met een foto van je huisdier. Dit is een eerbetoon aan jouw hond, kat, konijn of ander huisdier.

Originele Dierendagcadeaus

Op Dierendag is het weer tijd om je huisdier te verwennen. Dit kan door jouw huisdier extra te knuffelen, extra aandacht, extra eten of door een nieuw speeltje te geven. Jouw huisdier houdt natuurlijk erg van deze verwennerij. Maar waarom zou je jezelf niet verwennen met een mooi product van FotoCadeau.nl? In de stemming van Dierendag kun je bij ons veel verschillende producten bestellen die kunnen worden bedrukt met jouw eigen foto. Hiervoor kun je natuurlijk ook een foto van jouw huisdier gebruiken. Een foto van jouw trouwe hond of kat staat mooi in elke kamer. Als je huisdier er helaas niet meer is, kun je ter herinnering een fotoproduct bestellen om het dier niet te vergeten. Als je hebt gekozen voor een mooie foto, heb je meerdere manieren om deze af te drukken op een product. Allereerst zijn er de fotocadeaus. Bij de fotocadeaus heb je de keuze uit: foto op houten blok, schort, mok, acrylaatblok, onderzetters, wijnfles, sleutelhanger, snijplank, klok, puzzel, tegel, muismat, placemat en tegel. Daarnaast is er ook de categorie wanddecoratie. Bij deze producten heb je de keuze uit: foto op hout, canvas, aluminium, forex, plexiglas, een fotoposter en een tuinposter. Er is genoeg keuze dus.

Een Dierendagcadeau bestellen

Je hoeft niet per sé een wanddecoratie met een foto van jezelf te bestellen. Je kunt ook wanddecoratie bestellen met een foto uit onze collectie. Wij hebben een breed scala aan professionele foto’s beschikbaar gesteld. Een greep uit deze categorieën: natuur, dieren, steden, cultuur, sport en transport. Als je een eigen foto hebt gekozen, kun je deze ook nog bewerken in onze besteltool. Hier kun je de foto bijvoorbeeld omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Ook kun je kiezen voor een collage of pop-art, die wordt ontworpen door onze vormgever. De meeste fotocadeaus worden binnen 2 werkdagen verzonden. De meeste wanddecoraties worden binnen 3 -5 werkdagen verzonden. De verzendkosten zijn hierbij € 5,95. Kijk verder op onze website en kijk welk product voor jou het beste is.

Bestel snel een Dierendagcadeau op FotoCadeau.nl!