• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Container stickers

🎁 Vaderdagactie: Vandaag 30% korting - De korting is al geactiveerd! Nog dagen, uur, min.uten en sec.onden met levering voor Vaderdag! 🎁

Je kent het vast wel: je haalt je container op van de kant van de weg, en je weet niet meer welke ook alweer van jou is. Dan moet je al die kleine stickertjes lezen, waar het adres van elke container op staat. Dit is natuurlijk heel vervelend. Een ander probleem is dat containers altijd zo vreselijk saai zijn. Alle mensen die hun containers in de tuin hebben staan, weten hoe lelijk dit staat. Wij van Fotocadeau.nl hebben beide problemen opgelost met één product: een kliko sticker met je huisnummer erop! Met deze kliko stickers met je huisnummer sla je twee vliegen in één klap: je raakt nooit meer je eigen vuilnisbak kwijt, én je kliko ziet er direct ongelooflijk stijlvol uit! Zo’n kliko huisnummer sticker is ook erg leuk om cadeau te doen!

Ben je benieuwd naar dit product en wil je ook een sticker op je container met je huisnummer erop? Hieronder vertellen we je waarom je een van deze container nummer stickers zou willen hebben, geven we je wat productinformatie, vertellen we hoe je je container sticker met nummer kunt personaliseren en leggen we ten slotte uit hoe je er een kunt ontwerpen en bestellen met de besteltool op onze website.

Lees dus snel verder, en voordat je het weet is er ook zo’n leuke cijfer sticker op je container geplakt!

Waarom container stickers met cijfers?

Veel mensen moeten lang zoeken langs de kant van de weg om hun container terug te vinden. Je hebt hier vooral last van als je veel buren hebt, die hun container allemaal in de buurt van de jouwe zetten. Heb je hier nou ook last van, dan is een vuilnisbak sticker net iets voor jou. Het kan dan natuurlijk altijd voorkomen dat een van je buren net zo’n sticker heeft als jij. Dit is natuurlijk vervelend, want dan heb je er nog niets aan. Daarom kun je bij ons je huisnummer op een container sticker laten drukken.

Bovendien kun je ook nog een eigen ontwerp kiezen uit ons grote assortiment ontwerpen met verschillende kleuren. Zo kun jij je huisnummer met een sticker op je container plakken, helemaal in jouw eigen unieke stijl. De sticker maakt je kliko dus ook nog een stuk mooier én zorgt ervoor dat je de container snel terug kunt vinden!

Wil je dat mensen nooit meer vergeten in welk huis je woont? Koop dan nu ook een huisnummerbord met foto of een naambordje voor je voordeur.

Formaten en productinformatie

Sommige mensen willen kleine nummer stickers op de container, terwijl anderen grote stickers juist mooi vinden. Jij weet ongetwijfeld ook wat voor formaat je het mooist vindt. Daarom bieden we onze cijfer stickers voor de container ook aan in een groot aantal verschillende formaten. We hebben kleine stickers van 20 bij 20 cm, maar ook grote van maar liefst 80 bij 80 cm. Voor ieder wat wils dus!

De container huisnummer stickers worden gemaakt van Orajet. Dit is een soort folie, die erg stevig is. Het is geschikt voor de lange termijn en gaat minstens 24 maanden mee, ook wanneer je je container constant buiten hebt staan. De folie is geschikt voor vlakken en licht gebogen oppervlakken, zoals een container. De print is van zeer hoge kwaliteit, waardoor onze stickers echte blikvangers zijn op straat. De container sticker met cijfers is verkrijgbaar in drie vormen: vierkant, rond of een hexagon (zeshoek).

Dit alles maakt de container stickers met huisnummers dé ideale én functionele decoratie voor op jouw vuilnisbak!

Personalisatie van een nummer sticker voor je container

Zoals we al hebben gezegd, kunnen de containerstickers worden gepersonaliseerd met de vele ontwerpen die je kunt kiezen. Zo kun je gaan voor een eenvoudige witte container sticker met cijfers, een zwarte, een grijze of een roze container sticker met je huisnummer. Maar ook abstracte ontwerpen, een ontwerp met panterprint, een marmereffect, aquarel, botanisch, stippen, of een sticker met honden of katten is mogelijk. Er is dus genoeg te kiezen! Bovendien kun je bij elk ontwerp ook nog kiezen in welk lettertype je je huisnummer op de sticker wilt hebben.

Verder kun je bij het ontwerp kiezen uit heel veel verschillende mogelijkheden om de kliko sticker met je huisnummer nog verder te personaliseren. Zo kun je er nog een tekst op je sticker zetten, een van de achtergronden uit onze collectie kiezen, een mooie decoratieve rand eromheen zetten of een leuke clip art (decoratief plaatje) toevoegen. Ook kun je een eigen stijl kiezen om de sticker mee op te maken.

Om de kliko huisnummer sticker nóg persoonlijker te maken, kun je zelfs nog een eigen foto uploaden en eraan toevoegen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke familiefoto, een sfeervolle landschapsfoto of iets anders. Je kunt ook nog een filter over deze foto doen, zwart-wit of sepia.

Er zijn dus ontelbare mogelijkheden om een sticker met huisnummer voor je container te personaliseren. Je kunt hem helemaal naar jouw eigen smaak maken, zoals jij het graag ziet. En dat is nou juist het leuke aan deze huisnummer stickers!

Wil je je container nog meer oppimpen? Bestel dan ook een container sticker met jouw eigen foto erop!

Bestel jouw container sticker met nummer op Fotocadeau.nl

Wil je een of meerdere goedkope kliko stickers met nummers kopen? Hieronder leggen we nog even uit hoe je dit eenvoudig online kunt doen met de besteltool op onze website. Ook leggen we uit hoe je de stickers voor je kliko kunt ontwerpen. Daarna kun je zelf de handen uit de mouwen steken om je eigen, persoonlijke en unieke kliko stickers met je huisnummer te ontwerpen! Laat die creativiteit maar komen!

Allereerst kun je de vorm van je sticker kiezen: vierkant, rond of zeshoekig. Ook kies je je gewenste formaat. Nadat je dit hebt gedaan, kun je beginnen met het ontwerpen. Hiervoor kies je eerst een ontwerp uit alle opties. Vervolgens kun je je eigen huisnummer in het bestaande tekstvak typen. Dan kun je de sticker verder opfleuren met foto’s, teksten, een achtergrond, een rand, clip arts, een stijl en eventueel een fotofilter. Dit is het gedeelte waar je je creativiteit echt kwijt kunt. Bijna alles is mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken, en je kunt het op je containersticker zetten.

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen, kun je rechtsboven op het oogje klikken, waardoor je bij de voorvertoning komt. Hier kun je zien hoe je kliko sticker er in werkelijkheid uit gaat zien. Ben je er tevreden mee? Dan kun je met de knop rechtsonder je bestelling in de winkelmand doen. Dan is jouw containersticker klaar om te bestellen! Binnen de kortste keren heb je je pakketje in huis en voordat je het weet hangen jouw eigen container nummer stickers op je vuilnisbakken!

Heb je nog vragen over bovenstaande bestelprocedure, over het ontwerpen van je product of over het product zelf? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op je vraag daar staat. Is dit toch niet zo, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij zullen je graag verder op weg helpen!

Wij van Fotocadeau.nl hebben al jaren ervaring met het drukken van foto’s op een groot aantal verschillende materialen en fotoproducten. Bestel daarom nu jouw sticker voor op je container met je huisnummer op Fotocadeau.nl!