• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 30% korting

Een moment geduld aub..

Inductiebeschermer Leer

Wil je liever iets persoonlijkers?

Inductiebeschermer Leer bestellen

Deze beschermer met lederlook is gemaakt van vinyl dat 2 millimeter dik is. Je kunt kiezen uit 22 verschillende maten, dus er is een perfecte maat voor iedereen!

Een inductie beschermer is handig

Koken op inductie is ontzettend populair. Dit is ook goed te verklaren. Er zitten namelijk enorm veel voordelen aan het koken op een inductiekookplaat. Allereerst ben je natuurlijk af van het gas. Dit is sowieso een verstandige stap nu Nederland steeds meer aan het verduurzamen is. Daarnaast is koken op inductie een stuk veiliger vergeleken met koken op een gasplaat. Je hebt niet meer te maken met open vuur en de inductieplaat is alleen heet wanneer je deze aanzet. Ook het schoonmaken van een inductiekookplaat is veel makkelijker. Toch zijn er ook een aantal nadelen aan zo’n inductieplaat. Een inductiekookplaat is erg krasgevoelig en daarnaast maar een lelijk zwart vlak in je keukenblad. Gelukkig hebben wij een uitstekende oplossing: de inductie beschermer. Hiermee bedek je jouw inductiekookplaat. Hierdoor kunnen er geen krassen op komen en daarnaast breidt je jouw keukenblad een stuk uit. Kortom, met een inductie beschermer sla je twee vliegen in één klap!

Ook zo’n fan van de inductie beschermer met lederlook?

Op dit moment ben je aan het kijken bij de inductie beschermer met leer. Dit is een ontzettend leuke collectie. Een inductie beschermer met dierenhuid geeft een warme sfeer in de keuken. De inductieplaat beschermer met leer wordt natuurlijk niet van echt leer gemaakt. Voor een inductieplaat beschermer met dierenhuid maken wij gebruik van foto’s van professionele fotografen. Dit het grote voordeel van een afbeelding uit onze collectie bestellen. Wanneer je een afbeelding uit onze collectie bestelt, weet je zeker dat de inductie beschermer wordt bedrukt met een afbeelding van uitstekende kwaliteit. Een inductie beschermer met leer bestellen is dus een ontzettend goed idee.

Een inductie beschermer met leer bestellen doe je zo

Heb jij jouw favoriete inductie beschermer met leer al gevonden? Dankzij onze besteltool kan jij binnen enkele minuten jouw inductie beschermer met dierenhuid bestellen. Hier kan je al jouw wensen doorgeven. Binnen enkele dagen kan jij dan genieten van een inductieplaat beschermer met leer opdruk liggend op jouw keukenblad. Twijfel niet meer en geef jouw inductiekookplaat de juiste bescherming!