• Een fotocadeau voor ieder budget!
 • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Onze mooiste kerstcadeaus!

Kerst aanbiedingen
Kerst aanbiedingen

🎄 KERST AANBIEDING: Je hebt nog dagen, uur, min.uten en sec.onden 🎄

Top 12 Kerstcadeaus van 2023!

30% korting
40% korting
30% korting
30% korting
35% korting
30% korting
30% korting

 

Kerstcadeaus van Fotocadeau.nl

Ieder jaar is het weer kerst, de meest magische tijd van het jaar. Gezellig samen binnen zijn, lekker eten en elkaar verrassen. Hoe kun je elkaar beter verrassen dan met leuke kerstcadeaus?

Gepersonaliseerde cadeaus zijn hier erg geschikt voor. Een cadeau met een mooie foto en tekst maakt het cadeau erg bijzonder. Met het geven van cadeaus creëer je mooie en waardevolle momenten.

Bij Fotocadeau hebben wij de beste cadeau ideeën voor kerstmis. Bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie zoals een muurovaal. De muurovaal is de nieuwste trend van het moment.

Ook de organische vorm is erg populair. De gepersonaliseerde foto in lijst en de muziekbordjes zijn ook erg geschikt als kerstmis cadeau. Dit zijn twee van de vele producten die je kunt personaliseren met je eigen tekst.

Wij bieden veel producten aan die geschikt zijn als kerstcadeautjes. De kleine cadeautjes zijn geschikt voor iedereen. Een kerstcadeau voor mannen, of een kerstcadeau voor vrouwen. Verder in de tekst kun je inspiratie vinden aan wie je welk cadeau kunt geven.

Kerstcadeaus bestellen doe je bij Fotocadeau. Door ons brede aanbod zit er altijd een geschikt kerstcadeau voor je tussen. Bestel daarom nu jouw favoriete producten.

Wat is een kerstcadeau?

Een kerstcadeau is een cadeau die je aan iemand geeft speciaal met kerst. Het is erg leuk om de cadeaus voordat kerst begint al onder de kerstboom te leggen. Als de cadeaus voor kerstmis al eerder onder de kerstboom worden gelegd kan iedereen alvast zien hoeveel cadeautjes er liggen.

Het is dan een verrassing wat er in de pakketjes zit en voor wie het is. Vooral voor kinderen is dit leuk. Zij kunnen hier al volop over gaan fantaseren. Maak er daarom een leuk spel van.

Laat de kinderen al eerder een aantal kleine kerstcadeautjes uitpakken en laat ze raden wat er in het kleine cadeautje zit. Je kunt de rest van de kerstmis cadeaus vervolgens gezamenlijk met kerst uitpakken.

Wat kun je met kerst doen?

Met kerst gaan veel mensen samen leuke dingen doen. Samen eten tijdens het kerstontbijt of kerstdiner is al lang een traditie. Sommige mensen vieren dit thuis, anderen gaan ergens uit eten, bijvoorbeeld naar een restaurant.

Ook kun je tijdens de kerstvakantie op vakantie gaan. Gezellig samen met je dierbaren er op uit. Je kunt naar het buitenland of juist naar een mooi plekje in Nederland. Er zijn natuurlijk in Nederland ook ontzettend veel mooie plekjes, die kun je perfect ontdekken tijdens de feestdagen.

Je ziet vaak dat er met kerst lootjes worden getrokken met de familie of vrienden. Met lootjes trekken is het een verrassing voor wie iedereen kerstcadeautjes gaat shoppen. Het is daarom erg leuk en spannend wat voor cadeautjes je voor kerstmis gaat krijgen.

Met lootjes trekken geeft de één een ludiek cadeau de ander een lief en waardevol cadeau. Misschien krijg je daarom wel een kerstkado die je niet zo leuk vindt, maar misschien ook wel iets waar je juist wel heel blij mee bent.

Schrijven jullie ook gedichten? Dan kun je het ludieke en waardevolle ook combineren. Dit kun je doen door een grappig gedicht te schrijven, maar wel een lief cadeau te geven.

Op die manier creëer je een mooi moment. Je krijgt iedereen aan het lachen, maar je toont de ander ook een blijk van waardering en liefde. Dit zal zeker gewaardeerd worden.

Door tijdens de feestdagen veel samen te zijn creëer je mooie momenten. Momenten waar nog lang aan terug gedacht zal worden!

Aan wie kan ik een kerstcadeau geven?

De kerstcadeaus geef je aan je familie of vrienden. Hieronder geven wij je verschillende kerstmis cadeau ideeën voor verschillende personen. Van grote tot kleine kerstcadeaus en voor mannen en vrouwen.

Kerstcadeaus voor mannen

Een kerstcadeau voor een man is geschikt voor alle mannen in je leven. Dit kan een kerstcadeau voor je vader, broer of zoon zijn.

Ook een kerstcadeau voor je opa is leuk. Geef hem een spontaan kerstcadeau zonder dat hij dit verwacht. Hij zal het ontzettend leuk vinden om als verrassing een leuk kerstcadeau van zijn kleinkinderen te ontvangen.

Geef een kerstcadeau aan je vriendje of man. Maak kerst extra speciaal door hem op een speciale manier te laten weten hoeveel je om hem geeft. Dit kan perfect met een gepersonaliseerde kerstcadeaus voor je vriend.

Je kunt een mooie foto van jullie twee op een product laten drukken. Kies voor een aantal kleiner cadeaus, of juist voor een cadeau met groot formaat. Een groot kerstcadeau voor je vriend zal zeker opvallen tussen alle andere cadeaus voor kerst.

Tekstopdruk ideeën

Je kunt op vele producten een tekst laten afdrukken. Vooral de gepersonaliseerde posters zijn daar erg geschikt voor. Er zijn veel mogelijkheden voor een tekstopdruk. Denk hier bij aan:

 • Jullie beide namen;
 • De datum dat jullie elkaar ontmoetten;
 • De datum dat jullie een relatie kregen;
 • De datum dat jullie getrouwd zijn;
 • Het aantal jaren dat jullie samen/getrouwd zijn;
 • Een tekst waarin je laat weten dat je van de hem houd, zoals “i love you” of “ik hou van jou”;
 • Een mooie tekst zoals; “always and forever” of “all of me loves all of you”;
 • Of noem meerdere redenen waarom je van hem houdt.

Heb jij al een cadeau voor je vader kunnen vinden? Kleine kerstcadeautjes voor je vader kunnen de inductie beschermer of een huisnaambordje zijn.

Voor de inductiebeschermer hebben we veel aanpasbare ontwerpen die leuk zijn om als persoonlijk cadeau te geven. Onze gepersonaliseerde huisnummerbordjes met een stoer ontwerp zijn ook geschikt voor je vader. Hij zal het bordje vast met trots aan jullie huis ophangen.

Kerstcadeaus voor vrouwen

De kerstcadeaus voor vrouwen zijn geschikt voor elke vrouw. Het kan een kerstcadeau voor je moeder, oma, zus of dochter zijn. Wij hebben veel inspiratie voor de leukste kerstcadeaus voor vrouwen. We vertellen je hieronder meerdere ideëen.

Voor vrouwen is de gepersonaliseerde poster een geweldig cadeau voor kerst. De posters “voor haar” zijn perfect als kerstcadeau voor moeders. Deze posters kun je namelijk aanpassen met je eigen foto en tekst. Prachtig om jouw moeder op die manier te laten weten hoeveel je van haar houdt.

Voor je vriendinnen kun je bij ons een persoonlijk kerstcadeau shoppen. Je hebt misschien al veel herinneringen gemaakt met je vriendinnen. Maak daarom ook met kerst mooie herinneringen met hun. Natuurlijk met veel gezelligheid en leuke kerstcadeautjes.

Foto ideëen

Heb jij al nagedacht over welke foto je moet kiezen? Er zijn veel leuke foto ideëen, wij hebben alvast een aantal leuke ideëen op een rijtje gezet. Denk hierbij aan:

 • Een spontane foto;
 • Een foto gemaakt tijdens een fotoshoot;
 • Een foto van een dierbaar moment;
 • Een vakantiefoto;
 • Een foto om trots op te zijn, bijvoorbeeld met het behalen van een prestatie.

Een foto kan ook met en voor verschillende personen. De foto kan zijn:

 • Van jullie gezin;
 • Van jou en je partner;
 • Van jou en je relatie;
 • Met je broers en/of zussen;
 • Van/met je ouders;
 • Van je hele familie;
 • Van alle kleinkinderen;
 • Van jullie vriendengroep;
 • Met je (beste) vriend of vriendin;
 • Van/met je huisdier.

Krijg jij al inspiratie voor een origineel kerstcadeau? We hebben nog veel meer leuke kerstcadeaus ideeën. Een wanddecoratie is een mooi kerstkado voor vrouwen.

Een muurdecoratie kun je namelijk ophangen in alle ruimtes. Zoals de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Kies voor de wanddecoratie een mooi beeld uit één van onze vele collecties.

Kleine kerstcadeautjes voor je moeder kunnen een leuk telefoonhoesje of een kerstbal met eigen foto zijn.

Een telefoonhoesje kun je aanpassen met tekst en foto’s. Kies leuke foto’s samen met je moeder. Voeg daarna alle namen van haar kinderen toe op het telefoonhoesje. Zo draagt ze altijd een mooi product bij haar waarmee ze wordt herinnerd aan haar kinderen.

Speciale kerstballen zijn erg populair. De kerstboom wil je natuurlijk persoonlijk maken, zodat hij ook echt bij jou en je gezin past. Door kerstballen met een foto toe te voegen heb jij een kerstboom met unieke kerstboom decoratie in huis. De kerstbal is daarom een mooi kerstcadeau voor een vrouw.

Kerstcadeaus bestellen

Het leukste kerstcadeau ontwerp je zelf. Dit doe je gemakkelijk in de besteltool. Daar kun je zelf je eigen foto’s teksten toevoegen.

Heb je je favoriete cadeaus uitgezocht? Bestel dan vandaag nog jouw cadeau voor kerstmis. De leukste kerstcadeaus koop je bij Fotocadeau!