• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kraamcadeaus

🎁 Vaderdagactie: Vandaag 30% korting - De korting is al geactiveerd! Nog dagen, uur, min.uten en sec.onden met levering voor Vaderdag! 🎁

Je kent het misschien wel. Je moet op kraambezoek, maar weet niet zo goed wat je als kraamcadeau moet geven. Fotocadeau.nl maakt het simpel.

Kraamcadeau bestellen

Of je nu een geboorte cirkel cadeau wil doen, of een gepersonaliseerd kraamcadeau zoals een groeimeter, het kan allemaal! Het is zoveel meer dan alleen een kraamcadeau met naam. Zo is het een baby cadeau waar de baby en ouders later veel persoonlijke en nostalgische waarde aan hechten.

Een baby kado van Fotocadeau.nl kun je snel personaliseren zoals jij het wil. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kraamcadeau voor een jongen? Dan zou je voor de groeimeter kunnen gaan, want wie wil er niet de groei van hun kind bijhouden?

Een kraamcadeau met naam en andere details is natuurlijk ook hartstikke leuk! Dus heb je een kraamcadeau idee, of juist niet, kijk dan gerust rond in onze kraamkado collectie!

Wat is een kraamcadeau?

Een kraamcadeau is een cadeau dat aan de ouders van een pasgeboren kindje word gegeven tijdens een kraamfeestje. Dat is vaak ongeveer 3-8 maanden na de geboorte van het kindje. Dit kan van alles zijn!

Toch is het vaak leuk om iets sentimenteels cadeau te doen, zodat als het kindje opgroeit het er ook nog plezier van kan hebben. Daarom hebben we bij Fotocadeau.nl een leuke selectie aan personaliseerbare kraamkados met naam waar de ouders zeker niet ontevreden mee zullen zijn!

Waarom een kraamcadeau?

Een babycadeau is niet alleen een herinnering aan de geboorte van een baby, maar brengt ook veel emotionele en soms functionele waarde met zich mee. Vaak is het leuk voor een volwassene om terug te kijken naar babycadeaus die ze als baby ontvangen hebben van vrienden en familie.

Ook laat het geven van een geboorte cadeau zien dat je er was nadat de baby is geboren, en dat je erg blij bent dat je bijvoorbeeld oom bent geworden. Vergeet zeker niet dat de baby later aan de kraamcadeaus kan zien wie er allemaal aanwezig waren bij haar of zijn geboorte. Dus kijk zeker even rond in de kraamcadeau collectie van Fotocadeau.nl!

De functionele aspecten van een kraamcadeau

Een baby cadeau met naam en andere details over de geboorte is natuurlijk erg leuk. Maar wat als het kraamkado ook een functionele waarde heeft? Met onze groeimeter kun je als ouder de groei van je kind makkelijk bijhouden.

Ook kun je het geboortecadeau helemaal zelf personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van de latten (blank of zwart) veranderen. Ook kun je zelf een foto uploaden zowel als dat je uit drie formaten kan kiezen.

De verschillende geboorteposters

Bij Fotocadeau.nl hebben we twee verschillende types posters: een normale geboorteposter en een sterrenbeeld geboorteposter. Beide types geboortecadeau bevatten details over de geboorte van de baby, zoals de tijd en datum van de geboorte. Maar bijvoorbeeld ook het gewicht bij de geboorte en de lengte bij de geboorte.

Bij het normale geboorteposter heb je de keuze uit talloze leuke en speelse designs (35). Bijvoorbeeld van dieren to luchtballons en regenbogen tot geboortefoto's. Dit leuke cadeau voor de baby word geleverd in zes verschillende formaten, met of zonder lijst.

Het sterrenbeeld geboorteposter is net wat anders. Je kunt namelijk in plaats van de bovenstaande designs ook een sterrenbeeld toevoegen. Voor de ouders en het kindje kan het erg leuk zijn om een mooie en speelse visuele versie te hebben van de sterren stand toen de baby is geboren.

Een geboorte cadeau met naam zijn erg leuke ter decoratie van de nieuwe babykamer of woonkamer!

De geboortecirkel

Ben je op zoek naar iets uniekers dan een geboorteposter? Dan is de geboorte cirkel misschien wel origineel en decoratief kraam cadeau idee. Onze geboorte cirkel is een rond stuk aluminium of kunststof.

Op de geboortecirkel staan de naam, de geboortedatum en een foto van de pasgeborene. Allemaal met een van de vele door ons gemaakte templates op de achtergrond.

Dit cadeautje voor de baby word geleverd in zeven verschillende formaten (een doorsnede van 20-80 cm). Dit is het perfecte kraamcadeau voor een pasgeboren jongen of meisje. Bijvoorbeeld om ter decoratie aan de muur op te hangen!

Hoe kies je het perfecte kraamcadeau?

Het kan erg lastig zijn om een origineel en persoonlijk baby cadeau te verzinnen. Daarom heeft Fotocadeau.nl het erg makkelijk voor je gemaakt! In onze selectie aan baby kadootjes zul je vast iets vinden dat goed past bij het pasgeboren kindje zowel als de ouders.

Om er zeker van te zijn dat je een leuk kraamcadeau voor de voor de baby uitkiest, kun je natuurlijk kijken naar het geslacht van het kindje. Ook thema’s die je bij het kindje vind passen, zowel als dingen die eventueel geassocieerd zijn met de naam van het kindje.

Toch kan het nog steeds lastig zijn om een leuk, persoonlijk en gepersonaliseerd kraamcadeau te verzinnen. Dus adviseren we je om lekker de tijd te nemen om een leuk cadeau voor de pasgeboren baby te maken.

Verschillende vormen

Ook al is een rechthoekig kraamcadeautje zoals een geboorteposter vaak al heel leuk, kun je bijvoorbeeld ook gaan voor iets originelers zoals een cirkel. Een geboorte cirkel is een origineel kraam cadeau dat extra sfeer aan een woonruimte toe kan voegen en contrasteert mooi met de veelvoorkomende vierkante en rechthoekige vormen! Een origineel kraamcadeau voor een baby zoals de groeimeter een mooie aanvulling zijn voor een babykamer. Op Fotocadeau.nl kun je veel hippe en leuke kraamcadeaus vinden waarmee de ontvanger erg blij zal zijn!

Originele kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een echt origineel en leuk kraamcadeautje? Dan zit je bij Fotocadeau op de juiste plek!

Alle baby cadeaus met naam kun je personaliseren met onze zelfgemaakte templates. Dus kun je er zeker van zijn dat je iets cadeau doet dat speels en origineel is. Gezien ons grote assortiment aan templates voor de kraamcadeautjes zit er altijd wel wat voor jou bij.

Natuurlijk kun je buiten de templates van de cadeaus voor een baby ook de naam, het gewicht en de lengte van de baby aanpassen. Dus je kunt er zeker van zijn dat je cadeau geheel uniek is. Kijk dus zeker even naar de kraamcadeau collectie van Fotocadeau.nl voor leuke baby cadeaus!

Wat staat er op kraamcadeaus?

Op een kraam cadeau met naam staat bijvoorbeeld vaak de lengte en het gewicht van de baby, zowel als een foto of illustratie van de baby zelf. Heb je interesse in een kraamcadeau? Bestel dan nu een baby kado met naam op Fotocadeau.nl!