• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kussen huisdier

Ben jij helemaal gek op jouw huisdier, dan kun je jouw harige vriend afdrukken op een waar pet pillow. Dit kussen kan zowel een honden kussen, kattenkussen of een konijnen kussen zijn. Dit dierenkussen is in verschillende maten te bestellen, zodat er voor iedere dierenvriend een geschikt kussen met huisdier tussen zit. Een kussen met huisdier is bovendien gemaakt van een sterk materiaal - velluto - waardoor het huisdier kussen lang meegaat!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Honden kussen met jouw viervoeter

Jouw viervoeter is waarschijnlijk ook een goede vriend van je. Leg jouw hond voor eeuwig vast door een honden kussen te bestellen waar hij op komt te staan. Dit dierenkussen is niet alleen bedrukt met de foto van jouw harige vriend, maar is ook nog eens zo gemaakt dat het de vorm heeft van jouw hond. Een honden kussen is echter niet het enige kussen met huisdier wat bij ons te bestellen is. Een huisdier kussen kan namelijk ook een katten kussen of een konijnen kussen zijn. Een huisdier op kussen is dan ook een ideale en simpele manier om jouw huisdier vast te leggen op een kussen. 

Afmetingen van de pet pillow

Een huisdier kussen wordt ook wel een pet pillow genoemd en is in verschillende formaten verkrijgbaar. Het dierenkussen is te bestellen vanaf 35 cm, wil je een groter dieren sierkussen dan kun je kiezen voor een pet kussen met een formaat van 45, 55, 60 of 70 groot! Het sierkussen dier past door de verschillende formaten in elk interieur thuis. Je kunt een katten kussen bijvoorbeeld mooi op de bank leggen of gebruiken als kussen voor op bed. Als je (kleine) kinderen hebt, is het ook een idee om hen een huisdier kussen uit te laten zoeken en deze bij hen op de kamer te leggen. Het kussen met huisdier kun je ook als cadeau aan jouw huisdier geven. Met een pet kussen heeft jouw huisdier altijd een maatje. 

Kattenkussen als versiering

Naast het honden- en konijnen kussen is het ook mogelijk om een katten kussen te bestellen bij Fotocadeau. Op dit velluto kussen kun je jouw kat af laten drukken. Het kussen met foto huisdier kan op verschillende manier bedrukt worden. Je kunt kiezen voor een staande foto met jouw huisdier, maar een zittende of liggende foto behoort ook tot de opties. Als je weet waar de foto gaat komen, kun je de vorm hierop afstellen. Een pet pillow voor op bed is bijvoorbeeld handiger om liggend te bestellen, terwijl een dierkussen voor op de bank zowel staand als liggend handig is. Als je meerdere huisdieren hebt, is het ook een idee om al deze dieren te laten vereeuwigen door verschillende huisdier kussens te laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk om deze dierenkussens een apart plekje te geven in huis om zo elke dag van jouw huisdier kussens te genieten.

Dierenkussen als cadeau

Een dierenkussen is niet alleen geschikt voor je eigen inrichting, maar is ook nog eens een erg origineel cadeau. Als je weet dat een familielid, vriend of vriendin een grote dierenvriend is, kun je ervoor kiezen om hen een pet pillow cadeau te doen. Een kussen huisdier is niet iets wat je elke dag cadeau krijgt, waardoor de gelukkig zeker weten verrast is. Een huisdier sierkussen kun je natuurlijk ook aan jezelf cadeau doen. Het huisdier kussen is een veelzijdig product en komt overal tot zijn recht; of het nou een cadeau voor jezelf of een ander is, succes is gegarandeerd.

Huisdier kussen bestellen

Heb je al een keuze kunnen maken tussen het konijnen-, katten- of honden kussen? Gan dan snel naar onze besteltool en upload de gewenste foto. Hierna kun je eventueel een filter toevoegen, maar dit verandert de kleur van je huisdier wel. Tot slot kun je een formaat kiezen voor jouw huisdier op kussen. Zodra je jouw kussen met huisdier hebt besteld gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Als het een cadeau is, is het verstandig om op tijd te bestellen dan weet je altijd zeker dat je het huisdier sierkussen op tijd in huis hebt. 

Bestel vandaag nog jouw eigen huisdier kussen bij FotoCadeau en profiteer van jaren ervaring!