• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Baby kussen

Door middel van een baby kussen laat je het gezichtje van jouw baby op een kussen afdrukken! Zo’n kussen baby is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, variërend van 35 tot en met 70 centimeter. Je babykussen is gemaakt van velluto en heeft een gewicht van 265 gram. Je kunt met behulp van onze besteltool eenvoudig jouw eigen baby kussen maken. Hierbij heb je de keuze uit een baby kussen hoofd, het hele lichaam op sierkussen baby of een tweeling variant. Maak van jouw zelfgemaakte foto een baby selfie kussen en laat door ons de perfecte uitsnede maken. Hierbij is het wel verstandig dat je onze richtlijnen volgt voor het uploaden van je foto, om teleurstelling te voorkomen. Om zelf je kussen met babyfoto te kunnen ontwerpen hoef je alleen je foto te uploaden! Wij doen de rest en zorgen voor een vlotte productie en snelle levering.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babykussen

Wat is het ideale moment om een baby kussen cadeau te doen? Dat hangt er natuurlijk vanaf aan wie je het geeft. Een kussen baby levert in ieder geval wel altijd een grappig gezicht op, letterlijk en figuurlijk! Geef je het aan de ouders? Dan is dit natuurlijk een hartstikke leuk cadeau voor op een verjaardag van het kind, maar ook op die van de ouders zelf. Hierbij ligt het volledige ontwerp van het sierkussen baby in jouw handen: jij kiest de foto, wij snijden de foto uit tot enkel het gefocuste object en printen het vervolgens op het kussen met het door jou gekozen formaat. Hoe de vorm van het object op de door jou gekozen foto ook is, de vorm van het kussen zal altijd de vorm van het object zijn! Doordat de kussens handgemaakt zijn, zijn ze in elk gewenste vorm en in vijf verschillende formaten verkrijgbaar, variërend van 35 tot en met 70 centimeter hoogte.

Baby kussen hoofd

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau zijn onze selfie kussens eigenlijk bij uitstek onze meest gepersonaliseerde cadeaus! Een selfiekussen baby is daarbij erg leuk om cadeau te doen aan de ouders bij een verjaardag van het kind zelf of de verjaardag van de ouders. Op die manier weet je zeker dat je de lachers op je hand krijgt. Een selfie kussen baby is daarbij ook nog eens leuk om te geven als je op zoek bent naar een cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, sinterklaas of kerst! Een baby kussen maken gaat heel eenvoudig, dus een origineel en persoonlijk cadeau verzinnen én creëren voor één van deze feestdagen is een fluitje van een cent met een gepersonaliseerd baby kussen. Je bent er in ieder geval van verzekerd dat je met een origineel cadeau op de proppen komt: een selfie kussen is een cadeau zoals je ze zelden ziet! Mocht je onverhoopt toch samen met iemand anders hetzelfde idee gehad hebben, dan is een baby selfie kussen heel mooi en heel eenvoudig te combineren doordat ze dezelfde stijl hebben.

Eigen baby foto kussen

Naast dat je een baby kussen cadeau kunt doen, kun je hem natuurlijk ook voor je eigen baby kopen! Je kunt hem ter decoratie kopen, maar natuurlijk ook gewoon als kussen gebruiken. Je kunt hem natuurlijk in de woonkamer gebruiken op de bank, maar ook in de slaapkamer van de kleine of in je eigen slaapkamer natuurlijk. Afhankelijk van de omgeving waarin je het kussen wil gebruiken, kun je het baby kussen eigen ontwerp er op aanpassen. Wat je op het kussen zet, maakt eigenlijk niet uit: de print van je kussen met babyfoto zal altijd opvallen! Dit is dan ook één van de unieke eigenschappen van de selfie kussens.

Fotocadeau.nl

Naast onze grappige selfie kussens kun je bij Fotocadeau.nl ook terecht voor vele andere fotocadeaus, maar ook voor wanddecoratie! Ga bijvoorbeeld voor een foto op canvas, foto op glas, foto op aluminium of foto op hout! Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het printen van fotocadeaus op allerlei verschillende materialen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en krijg jij de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Bovendien heb jij met onze snelle levertijden jouw fotocadeau in een mum van tijd in huis.