• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kussen beroep

Geef met een hoofd op lichaam kussen een origineel, grappig en persoonlijk cadeau! Je hebt de keuze uit 21 beroepen kussen om jouw gezicht of dat van iemand anders op te plakken. Een kussen hoofd op lichaam heeft een lengte van 45 centimeter: hierdoor is een kussen beroep niet te groot én niet te klein. Je kunt hem daardoor eenvoudig cadeau doen, omdat je dan het beroep kussen eenvoudig overal kwijt kunt. Naast een lengte van 45 centimeter heeft een selfiekussen beroep een gewicht van 265 gram, waardoor hij niet te zwaar is! Ook is het kussen gemaakt van fluweel, waardoor het lekker zacht aanvoelt. Hierdoor kun je hem ook daadwerkelijk als kussen gebruiken: een selfie kussen is naast een leuk, grappig én origineel cadeau dus ook een functioneel product. Je stelt hem eenvoudig zelf samen: je hoeft alleen je eigen foto te uploaden, en wij doen de rest!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Selfie kussen beroep

Je kunt uit 21 verschillende beroepen kiezen voor jouw selfiekussen beroep: zo ben je bijna verzekerd van een beroep selfiekussen dat bij jouw werk past, of in ieder geval één die er op lijkt! Hierdoor kun je met een gerust hart een beroep selfie kussen cadeau doen. Je uploadt eenvoudig jouw eigen foto, maar let er hierbij wel op dat je onze richtlijnen volgt! Hiermee voorkom je teleurstellingen: wij willen uiteraard ook niet dat jouw foto op lichaam kussen mislukt, dus hebben we de richtlijnen op elke productpagina voor je uitgelicht. Je hebt voor een beroep kussen de keuze uit veel verschillende beroepen, variërend van astronaut kussen tot zakenman kussen, en van dokter kussen tot keizer kussen! Zo kun je voor iedereen en voor elke gelegenheid een hoofd op lichaam kussen samenstellen. Geef bijvoorbeeld een kussen hoofd op lichaam cadeau bij een verjaardag of bij vader- of moederdag!

Gepersonaliseerd fotokussen

Je kent misschien onze normale fotokussens wel, maar onze selfie kussens zijn nog bijzonderder! Doordat deze kussens de vorm aannemen van het door afgebeelde object, krijg je een speciaal en gepersonaliseerd kussen! Zo ook voor een beroep kussen, waarbij je op een kussen beroep kunt doen om jouw beroep of dat van iemand anders af te beelden. Verschillende kussen beroepen zijn onder andere kussen visser, kussen astronaut en kussen voetballer! Elk beroep is afgebeeld in een leuke, spontane en vrolijke stijl. Dit past dan ook perfect bij het cadeau moment: vaak is dit een verjaardag of andere feestgelegenheid! Geef bijvoorbeeld een kussen kok, kussen zakenman of kussen boer cadeau.

Beroepen kussen

Voor jou kussen heb je de keuze uit veel verschillende beroepen op kussen: zo heb je een visser kussen, een voetballer kussen, een verpleegster kussen, maar ook een politieman kussen, kok kussen, een hacker kussen, een lerares kussen en schilder kussen! Voor de landbouwers en veehouders onder ons hebben we een boer kussen, en voor de fitness fanatiekelingen hebben we een bodybuilder kussen! Voor onze dapper helden hebben we een soldaat kussen en voor de handige Harry’s hebben we een bouwvakker kussen. Voor wie alles heeft dat zijn of haar hartje begeert, hebben we een koning kussen en voor de jagers en schoonmaaksters onder ons hebben we respectievelijk een jager kussen en schoonmaakster kussen!

Zoek je dus nog een leuk cadeau voor die fanatieke sporter of dappere militair? Geef dan een kussen bodybuilder of kussen soldaat cadeau! Of geef je de ontvanger liever een kussen koning of kussen keizer? Je kunt natuurlijk ook altijd voor jezelf een selfie kussen bestellen, variërend van een kussen bouwvakker tot kussen jager of kussen schoonmaakster!

Fotocadeau.nl

Naast dat je een kussen verpleegster, kussen dokter of kussen schilder kunt bestellen bij Fotocadeau.nl, kun je bij ons ook terecht voor allerlei andere fotocadeaus! Onderdeel hiervan zijn onze verschillende soorten wanddecoratie - zoals een foto op canvas, foto op glas, foto op aluminium en foto op hout! Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het printen van foto’s op allerlei verschillende materialen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en krijg jij de beste kwaliteit voor de scherpste prijs: of het nou gaat om een kussen lerares, kussen politieman of kussen hacker!

Bestel hierboven eenvoudig jouw selfie kussen beroep!