• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Familie kussen

Familie is één van de belangrijkste onderdelen van ieders leven: het gezin wordt niet voor niets de hoeksteen van de samenleving genoemd. Verras daarom één of meerdere van jouw gezinsleden met een familiekussen! Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten kussens, waaronder een tweeling kussen. Naast zo’n tweepersoons kussen kun je natuurlijk ook een familie fotokussen ontwerpen met één persoon, of alleen een gezicht! Geef op vader- of moederdag een familiefoto op kussen cadeau: door het persoonlijke aspect van een kussen met familiefoto ben je verzekerd van een origineel cadeau. Het levert in ieder geval grappige gezichten op, letterlijk en figuurlijk! Je kunt jouw kussen met familie eenvoudig zelf ontwerpen met behulp van onze besteltool: let er hierbij wel op dat je goed onze richtlijnen opvolgt, om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw familie selfie kussen bestellen in vijf verschillende formaten, variërend van 35 tot en met 70 centimeter.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tweepersoons kussen

Hoewel een selfie kussen met hoofd natuurlijk hartstikke leuk is, is een foto twee personen op kussen misschien nog wel leuker! Geef op een verjaardag van een familielid een uitgesneden fotokussen met een foto van jullie beiden cadeau. Hiermee geef je een leuk en persoonlijk cadeau, en laat je door middel van die foto zien hoeveel diegene voor jou betekent! Andersom kan het natuurlijk ook: je kunt jezelf ook altijd een foto van jou en iemand anders cadeau doen, om te laten zien hoeveel diegene voor je betekent. Je kunt natuurlijk ook altijd meerdere kussens met elkaar combineren: dit gaat heel eenvoudig doordat alle kussens dezelfde stijl hebben. Een heel leuk idee is om een verzameling van kussens met de gezichten van jouw gezin te hebben! Je kunt echter ook gewoon voor één foto kiezen: één kussen met familiefoto is natuurlijk ook al leuk genoeg.

Wat kun je doen met een familie selfie kussen?

Met een familiekussen ben je voorzien van een leuk cadeau, maar je kunt tegelijkertijd een gezinskussen ook gebruiken in je interieur! Versier de bank met één foto kussen op maat, of meerdere. Naast de woonkamer kun je ze natuurlijk ook in de slaapkamer kwijt: naast gezichten en eigen foto’s kun je allerlei afbeeldingen op deze kussens printen! Onze software maakt een uitsnede van het object, waardoor je in principes van alles een kussen kunt maken. Van een tweeling kun je bijvoorbeeld een tweeling kussen maken, maar ook een familiefoto op kussen is mogelijk! Je kunt eenvoudig je familie fotokussen samenstellen door middel van onze besteltool. Afhankelijk van de focus van de afbeelding, dus waar je de uitsnede op richt, kun je elk voorwerp op deze kussens laten printen. Dus ook een eigen kussen voor het hele lichaam of een kussen met eigen foto twee personen.

Kussen familie gepersonaliseerd

Doordat een kussen met familie helemaal te personaliseren valt, zorg je met een selfie kussen altijd voor een origineel cadeau én voor originele toevoeging aan het interieur! Zoals gezegd kun je een selfie kussen gebruiken in zowel de woonkamer als de slaapkamer en kun je allerlei afbeeldingen erop laten printen. Hierdoor is een selfie kussen bij uitstek goed te combineren. Verras een jarige van jouw gezin of een ander familielid met een selfie kussen en je krijgt de lachers op je hand. Doordat je kunt kiezen uit een kussen variërend in grootte van 35 tot en met 70 centimeter, kun je zelfs een gezicht ter grootte van 70 centimeter uitprinten! Dit is vooral heel leuk bij kleine kinderen, maar ook voor de rest van het gezin is het natuurlijk hartstikke leuk. Daarbij heb je de keuze uit enkelzijdige en dubbelzijdige opdruk, waarbij de foto in spiegelbeeld wordt afgebeeld.

Fotocadeau.nl

Naast een fotokussen gezin kun je bij Fotocadeau.nl ook heel eenvoudig al jouw andere cadeaus bestellen! Naast een foto cadeau kun je bij ons ook heel eenvoudig al jouw wanddecoratie bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een foto op canvas, glas, hout of aluminium! Door onze jarenlang ervaring zijn wij gespecialiseerd in het printen van foto’s op allerlei verschillende materialen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en krijg jij de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Door onze snelle levertijden heb jij fotocadeau bovendien in een mum van tijd in huis.