• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kussen met hoofd

Heb jij altijd al gedroomd van een kussen met gezicht, zoek dan niet verder! Een kussen met eigen hoofd is bij Fotocadeau snel en gemakkelijk te maken. Bovendien is het kussen gezicht van velluto gemaakt, wat garant staat voor kwaliteit. Een gezicht op kussen wordt bedrukt op een kussen die daarna in de vorm van het gezicht gesneden wordt. Een kussen met gezicht bestel je natuurlijk bij FotoCadeau.nl!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kussen met eigen hoofd

Een kussen met eigen hoofd bestellen is een decoratie die niet veel mensen in huis hebben. Een hoofd op kussen kan dienen als een grappig of origineel cadeau. Je kunt er voor kiezen om je eigen hoofd of het hoofd van iemand anders op het kussen te laten drukken. Een kussen met hoofd kun je ook laten bedrukken met het hoofd van jouw idool, favoriete superster etc. De mogelijkheden van het kussen met gezicht zijn wat dat betreft oneindig. Het interessante van het foto kussen hoofd is dat deze niet alleen met de geuploade foto gedrukt wordt, maar dat deze ook nog eens in de vorm van het hoofd wordt uitgesneden. Hiermee heb je dus niet alleen een gezicht op sierkussen, maar heeft deze bovendien ook de juiste vorm. Met het bestellen van een selfie kussen weet je meteen zeker dat het de vorm van het hoofd heeft.

Kussen gezicht als (fop)cadeau

Iedereen kent wel iemand die altijd de grapjas en lolbroek aan heeft en anderen graag in de maling neemt. Een kussen gezicht is een originele en grappige manier om deze grappenmaker zelf eens een poets te bakken. Een hoofd op kussen is dan ook ideaal te gebruiken als fopcadeau voor diegene zijn/haar verjaardag. Het kan ook een idee zijn om het gezicht op sierkussen tijdens de feestdagen cadeau te doen. Een surprise maken wordt nog leuker als het blijkt dat het cadeau een kussen van hoofd is. Met de keuze uit vijf formaten zit er altijd een geschikt formaat kussen met eigen gezicht tussen om cadeau te doen. De formaten van het selfie kussen variëren tussen de 35 en 70 cm. Jij bent uiteindelijk baas over hoe groot het kussen hoofd wordt.

Gezicht op kussen

Het gezicht op kussen is niet op ware grootte en is daarom ideaal te gebruiken als een echt kussen om op te liggen. Een kussen met hoofd is groter dan je eigen hoofd en kan daarom prima in bed liggen op om te slapen. Een kussen hoofd hoeft overigens helemaal niet op bed te liggen, je kunt hem prima op de bank tussen de andere kussen leggen. Je bezoek zal wellicht wat gek opkijken van het hoofd op kussen, maar het is zeker weten een interessant gespreksonderwerp. Een gezichtskussen is ook ideaal als je fan bent van een zanger, acteur of wie dan ook. Je kunt hun gezicht ook het kussen met gezicht laten bedrukken en deze in je slaapkamer neerzetten. Qua kussen met hoofd is niks te gek, zet hem daarom vooral neer waar jij hem hebben wilt.

Gezichtskussen samenstellen

Het bestellen van een gezichtskussen is erg snel en gemakkelijk als je gebruik maakt van onze besteltool. In deze tool upload je simpelweg de foto die je op het kussen hoofd afgedrukt wilt hebben. De tweede stap is dan het uitzoeken van een geschikt formaat. De formaten voor het gepersonaliseerd kussen hoofd variëren tussen de 35 en 70 cm. Een tip van ons: kijk eerst even waar je het selfie kussen wilt plaatsen en klik dan het gewenste formaat aan. Zodra je het gewenste formaat hebt gekozen kun je verder gaan met bestellen. Als de bestelling voltooid is gaan wij zo snel mogelijk met jouw kussen met eigen hoofd aan de slag. Een kussen met gezicht is een ideaal geschenk voor de feestdagen dus wees op tijd met bestellen. Mocht je onverhoopt nog verdere vragen hebben over hoe het bestellen van een kussen met hoofd werkt, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen kussen met gezicht bij FotoCadeau.nl!