• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Kussen object

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kussen die jij kan personaliseren? Dan ben jij bij FotoCadeau op het juiste adres. Bij FotoCadeau.nl kan je een object kiezen als kussen, waarbij het kussen in de vorm van het object is. Hierdoor krijgt het een mooi en levendig karakter. Onze kussens zijn in verschillende formaten en verkrijgbaar en jij kan jouw kussen helemaal zelf personaliseren. Ben jij benieuwd wat de opties zijn van deze kussen vorm? Hieronder vertellen wij jou alle informatie die jij moet weten om eigenaar te worden van deze prachtige kussens!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Materiaal en formaten

Zoals eerder benoemd kan jij een gepersonaliseerd kussen in verschillende formaten bestellen. Wij bieden deze formaten aan, zodat deze kussens op verschillende plekken in het huis tot hun recht komen. De kussens worden in de volgende formaten aangeboden:

  • 35 cm;
  • 45 cm;
  • 55 cm;
  • 60 cm;
  • 70 cm.

Of je de kussen op de bank legt of de kussens gebruikt in de slaapkamer, de kussens zijn overal geschikt voor. Onze kussens worden gemaakt van het materiaal velluto, wat voor sommige mensen onbekend is. Velluto heeft een sierlijke uitstraling en is gemaakt van zachte stof, waardoor het ideaal is om na een lange dag om op te ontspannen. De kussens wegen ook maar 265 gram. Kortom: het werken met velluto kent alleen maar voordelen!

Voorbeelden kussen van object

Zoals eerder benoemd kan jij bij ons een kussen krijgen met de uitsnede van het object naar keuze. Hierdoor moet jij vooraf goed nadenken wat voor object gaat kiezen. Bij ons zijn de opties oneindig, waardoor jij een kussen op jouw manier kan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hamburger kussen of een pizza kussen. Daarnaast doet een gitaar kussen het ook vaak goed. Je kan alle kanten op! Wij raden het dan ook aan om vooraf eerst goed na te denken over wat voor soort object jij als kussen wilt. Ben jij geïnteresseerd in een kussen en wil je er één of meerdere bestellen? Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij dat kan doen!

Bestel jouw kussen object bij Fotocadeau.nl

Of je nou gaat voor een muziek kussen of een kussen voedsel, het bestellen van een kussen is met onze nieuwe besteltool simpel en eenvoudig. Het eerste wat je kan doen is aangeven wat voor object jij als kussen wilt. Het uploaden van een foto is in enkele seconden gedaan. Rechtsboven kan jij klikken op het oogje (voorvertoning), waardoor jij een duidelijk beeld krijg van hoe het product er in de realiteit uit komt te zien. Hier kan je ook aangeven van welk formaat jij gebruik wil maken.

Bij de tweede stap kan jij aangeven of je gebruik wil maken van extra opties. Hier kan je ook aangeven of jij gebruik wil maken van professionele fotocontrole. Bij professionele fotocontrole bekijkt een collega van ons de foto en wordt deze foto beoordeelt op de volgende aspecten: kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Wij raden het aan om gebruik te maken van deze optie. Voor een goedkope prijs maak je gebruik van deze optie en je komt hierdoor niet voor eventuele verrassingen te staan.

Een kussen instrument, een kussen voedsel of een kussen in de vorm van een voetbal: bij ons is het allemaal mogelijk! Wij bij FotoCadeau.nl vinden het belangrijk dat wij onze klanten voorzien van de beste kwaliteit. Daarnaast verkopen wij onze producten van zeer scherpe prijzen. Daarbij hebben we ook jarenlange ervaring in het printen van foto’s op diverse producten. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag een kussen in de vorm van het specifieke object en voor je het weet kan je genieten van deze leuke kussens!