• Een fotocadeau voor ieder budget!
 • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Naambordje voordeur

🎁 30% Vaderdag korting: Nog dagen, uur, min.uten en seconden met levering voor Vaderdag - De korting is al geactiveerd! 🎁

Wat is een naambordje voordeur?

Een naambordje voordeur is een naambordje die je bij je voordeur kunt ophangen, zodat iedereen direct weet wie er op dit adres woont, óf dat ze aan het juiste adres zijn! Een naambordje voordeur onderscheidt zich van een standaard bord door de namen die toegevoegd zijn aan een naambordje: hierdoor maak je het extra persoonlijk!

Ieder huisje heeft zijn kruisje, maar heeft ook elk huisje een naamplaatje? Als het aan ons ligt wel! Een naambordje bij de voordeur geeft de entree van je woning een persoonlijke touche en zorgt er bovendien voor dat bezoek en bezorgers weten dat ze aan het juiste adres zijn. Naast dat een naamplaat bij je voordeur voor een mooi geheel zorgt, is het dus ook nog eens functioneel. Je kunt kiezen uit verschillende gradaties: een naambordje voor je huis met eigen foto, gepersonaliseerd met eigen naam of je kiest er voor om er enkel een nummerbordje van te maken, zonder enige verdere personalisering. Ook dit begrijpen we, je kunt dan alsnog kiezen voor één van onze prachtige designs!

Waarom een naambordje voordeur in plaats van losse huisnummers?

Zoals gezegd is een naambordje een nummerbordje met naam. Waarom zou je echter kiezen voor een naambordje voor je huis in plaats van een standaard nummerbordje? Een naambordje zorgt voor een persoonlijke entree! Hierdoor krijg je bij de voordeur direct de indruk die jij graag wil uitstralen: gezelligheid, persoonlijk en een huiselijk gevoel. Met een naambordje kun je veel meer informatie weergeven dan wanneer je gebruik wilt maken van losse huisnummers, waardoor gasten zeker weten dat ze op het juiste adres zijn. Zo kun je een naam toevoegen, bijvoorbeeld de achternaam of de voornamen van alle bewoners. 

Daarbij onderscheid je je ook van de rest van de buurt door gebruik te maken van onze naambordjes. Hierdoor is je huis voor bezoekers ook al makkelijker te herkennen. Dit maakt het ook direct functioneel, naast dat het een mooi plaatje oplevert, vooral als je de kleuren en het ontwerp afstelt op de rest van de voordeur en voorkant van het huis.

De functionele aspecten van een huisnummerbord

Een naambord bij je voordeur heeft een aantal handige voordelen:

 • Bezoekers weten altijd dat ze aan het juiste adres zijn;
 • Bezorgers weten altijd dat ze aan het juiste adres zijn;
 • Het geeft je direct een goede eerste indruk;
 • Je kunt met behulp van een naambord van Fotocadeau.nl ook de voorkant van je woning mooi aankleden.

De verschillende unieke naambordjes voordeur van Fotocadeau.nl

Op Fotocadeau.nl heb je de keuze uit een aantal verschillende naambordjes voor bij je voordeur. Zo maken wij gebruik van vele verschillende collecties op onze site, zoals stoer naambord voordeur, moderne naambordjes of naambordje voordeur hout. Je kunt ook een authentiek naambordje laten maken. 

Om unieke naambordjes voor bij je voordeur te maken, bieden we zoals je kunt zien twee keuzes. In beide gevallen kun je alle kanten op! Afhankelijk van je eigen smaak kies je jouw naambordje.

Een huisnummerbord met naam met één van onze prachtige designs

Om jouw nummerbordje zo mooi mogelijk te maken, hebben we ruim 10 verschillende designs voor je geselecteerd waar jij uit kunt kiezen! Zo heb je de keuze uit een naambordje zwartnaambordje witnaambordje voordeur antraciet of een naambordje voor je voordeur met hout print bijvoorbeeld. De keuze is reuze en er is dus altijd wel één die voldoet aan jouw smaak! Als onze designs jouw echter niet bevallen kun je ook altijd nog kiezen voor een naambordje met eigen foto.

Naast onze ontwerpen heb je ook de keuze voor effen kleuren, dit is altijd een veilige keuze om te gebruiken. Hier kun je plank eigenlijk niet mis mee slaan, vooral ook omdat ze eenvoudig te combineren zijn met de rest van de voorkant van je woning.

Een naambordje met eigen foto

Als de naambordje met één van onze designs nog te saai voor jou zijn, kun je ook altijd nog een naambordje samenstellen met je eigen foto! Je kunt een naambordje fabriceren door middel van het uploaden van je eigen foto, het toevoegen van nummer en namen: zo gemakkelijk is het maken van jouw naambord met foto!

Het ontwerp is eigenlijk vrij eenvoudig te maken. Je uploadt gemakkelijk je eigen foto(‘s) in onze besteltool waarbij je kunt kiezen uit verschillende templates, die je kunt beschouwen als mallen. Hierin giet je heel mooi je foto’s, waaruit een mooi ontwerp rolt dat je kunt gebruiken om je naambordje vorm te geven.

Ook bij het naambordje met eigen foto kun je kiezen uit verschillende designs waarmee je je naambordje verder kunt aanvullen. Zo kun je bijvoorbeeld een tekstbord maken of een filter over sommige naambordjes gooien. Hierdoor kun je een heel eigen en authentiek naambordje ontwerpen! Ga maar na: als je kiest voor eigen foto’s, in combinatie met een mooi ontwerp zul je een naambordje krijgen dat je niet (snel) ergens anders zult zien.

Met behulp van je eigen foto kun je dus een mooi en uniek ontwerp maken. Je kunt dit ontwerp nog persoonlijker maken door de mooiste lettertypes te gebruiken en hierbij ook de juiste grootte te kiezen. Hierdoor maak je er zelf een mooi geheel van.

De verschillende materialen voor je naambordje

Op Fotocadeau.nl kun je kiezen uit vier verschillende materiaalsoorten voor je naambordje:

 • Naambordjes van wit aluminium;
 • Naambordjes van geborsteld aluminium (RVS-look);
 • Naambordjes van wit plexiglas en naambordjes van doorzichtig plexiglas.

Naambordjes van wit aluminium

Om je naambordje te voorzien van materiaal dat tegen een stootje kan en bestand is tegen weer en wind, hebben we een naambordje voordeur aluminium gekozen, vergelijkbaar met een bordje van rvs. Naast dat het dus een sterke en stevige materiaalsoort is, heeft een naambordje gemaakt van aluminium ook nog eens een mooie en industriële uitstraling! Als dit bij het interieur (en exterieur) van jouw woning past, dan is dit zeker de keuze voor jou.

Vergelijkbaar met een naambordje voordeur van rvs is een naambordje van aluminium gemaakt van licht metaal, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat onze huisnummerbordjes vallen. Een naambordje van rvs of aluminium is door het industriële karakter ook nog eens makkelijk bij de woning te laten passen.

Naambordjes van geborsteld aluminium (RVS-look)

Ons naambordje RVS look is de ideale optie als jij zoekt naar de kracht van aluminium maar ook de rustieke industriële look van geborsteld aluminium! Bij geborsteld aluminium worden witte kleuren en tinten niet afgedrukt, waardoor een zwart-wit ontwerp een hele mooie industriële uitstraling krijgt.

Naambordjes van wit plexiglas

Naast onze naambordjes van aluminium, kun je bij Fotocadeau.nl ook kiezen voor een naambordje van plexiglas. Dit is net als aluminium een mooie materiaalsoort voor je naambordje. Deze schetsen we echter onder de noemer naambordje voordeur modern.

Naambordjes van plexiglas hebben bovendien een net iets andere look en feel dan naambordjes van aluminium. Omdat aluminium meer een dichte, massieve materiaalsoort. Plexiglas is dat niet: plexiglas heeft een meer lichte, doorschijnende look en feel. Hierdoor is het een subtiele toevoeging aan jouw exterieur, en past het ook heel mooi en eenvoudig bij je interieur.

Naambordjes van doorzichtig plexiglas

Door gebruik te maken van een naambordje doorzichtig plexiglas creëer je een geheel op zichzelf staande look! Doordat sommige elementen van het design niet afgedrukt worden en je in plaats van dit doorzichtig plexiglas ziet, zorg je voor een origineel naambordje bij je voordeur!

De verschillende vormen voor je naambord naast de voordeur

Je kunt onze bordjes bestellen in één van de zes verschillende vormen:

 • Rond;
 • Vierkant;
 • Vierkant met afgeronde hoekjes;
 • Hexagon;
 • Organische vorm;
 • Rechthoekig

Een rond naambordje

Onze ronde naambordjes zijn door hun ronde vorm een subtiele toevoeging aan elke voordeur! De ronde vorm is zacht voor het oog en daarom eenvoudig toe te brengen. Omdat de vorm rond staat voor zachtheid, liefde en gezelligheid is dit een uitstekende keuze als jij zoekt naar een naambordje dat ervoor zorgt dat jouw entree dit uitstraalt!

Wij raden je aan om in ieder geval in elke ruimte van je woning een ronde vorm terug te laten komen, omdat je op die manier door je hele huis een zachte uitstraling maakt. Vaak is het ook leuk om meerdere cirkels met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat er een mooi en uniek geheel, vooral als je kiest voor een eigen foto!

Een rond naambordje is door de zachte vorm ook een subtielere en in onze ogen de mooiste toevoeging aan jouw voordeur!

Een vierkant naambordje

Naast een rond huisnummerbordje met naam kun je op Fotocadeau.nl ook kiezen voor een vierkant naambordje voor bij je deur. Door de strakke lijnen is dit een mooie toevoeging als jij wil dat je voordeur en entree een strakke en misschien moderne uitstraling hebben! De vierkante vorm staat voor veiligheid en orde, en straalt soliditeit en stabiliteit uit.

Daarnaast is een vierkante vorm ook mooi als je zoekt naar een naambordje dat iets meer aanwezig is, in vergelijking met een rond huisnummerbord met naam. Door die rechte lijnen valt dit bord meer op, omdat rechte lijnen en alles wat scherp is voor ons als mensen voor gevaar staat: daarom dat het ook des te meer op valt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat een vierkante vorm voor gevaar staat, enkel dat het meer opvalt dan een ronde vorm.

Een vierkant naambordje met afgeronde hoekjes

Als je op zoek bent naar een mix van beide voorgaande vormen, dan is wellicht een vierkant naambordje met afgeronde hoekjes wellicht wat voor jou!

Dit naambordje heeft het beste van twee werelden. Door de rechte lijnen is dit bordje één die past bij een moderne en strakke inrichting, maar door de afgeronde hoekjes heeft het ook weer iets zachts, waardoor het een subtiele toevoeging is aan menig interieur! Je hebt net als bij de andere vormen de keuze uit veel verschillende designs, waardoor dit bordje de plank bijna niet mis kán slaan!

Een naambordje in hexagon vorm (zeshoek)

Een naambordje voor de voordeur: met behulp van een ronde vorm en rechte lijnen kom je een heel eind. Onze hexagon-vorm is daarbij ook een mix van een rond en vierkant huisnaambord. Je kunt dit in principe zien als een rond naambordje met rechte lijnen.

Door de strakke lijnen is de hexagon-vorm een goede toevoeging aan jouw interieur als je op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling die past bij je interieur. Hiervoor heb je ook genoeg designs die passen bij jouw interieur en stijl!

Een naambordje in organische vorm

Van de voorgaande vormen weet je waarschijnlijk wat ze inhouden, maar wat is een organische vorm? Een organische vorm kun je het best beschrijven als een aparte driehoek met afgeronde hoeken. Door de vorm die gebruikt wordt, krijg je een heel eigenaardig design. Dit zorgt voor een origineel naambordje dat je niet snel ergens anders zult zien!

Een rechthoekig naambordje

Naast de voorgaande vier vormen hebben we ook een rechthoekig naambordje: deze kom je waarschijnlijk het vaakst tegen, en is altijd goed! Door de verschillende designs en materiaalsoorten kun je er een mooi en authentiek naambordje van maken.

Eenvoudig online eigen naambordje maken 

Hoe kies je nou het juiste ontwerp voor bij jouw voordeur? Dat is een vraag die door jou zelf beantwoord moet worden, maar waar we je wel bij kunnen helpen. Je wil er natuurlijk een mooi geheel van maken: dit doe je door de juiste kleur en de juiste vorm te kiezen.

Wil je bijvoorbeeld een naambord voordeur landelijk? Dan kun je daar de speciaal door ons geselecteerde naambordjes voor kiezen. Een naambordje naast de deur met landelijke uitstraling past heel goed bij een landelijke interieurstijl. Je kunt met één van onze plaatjes heel goed jouw voordeur direct een bepaalde stijl geven.

Als je eenmaal hebt bepaald welke stijl, welke kleur en/of welk design je wil is het nu tijd om de vorm te kiezen. Zoals hierboven beschreven staat, kun je kiezen voor verschillende vormen: rond, vierkant, vierkant met ronde hoeken en de zeshoekige hexagon-vorm. Per interieurstijl, of beter exterieurstijl genoemd, kun je de vorm aanpassen van het nummerbord voor je huis. Hierdoor kun je er een mooi geheel van maken!

Voor een modern huisnummerbord kun je kiezen voor een vierkante vorm, vierkant met ronde hoeken of zeshoekige vorm. Deze bestaan allen uit rechte lijnen die zorgen voor een strak en gestroomlijnd resultaat. Hierdoor krijg je dat moderne gevoel.

Ben je meer op zoek naar naambordje dat past bij jouw industriële woonstijl, dan kun je eigenlijk met alle naambordjes in alle vormen die kant op. Een naambordje voordeur industrieel is dus eenvoudig te ontwerpen, vooral met één van onze vele prachtige designs. Zoals het naambordje leisteen.

Zo maak je zelf eenvoudig een stoer naambord voor bij de voordeur. Ook kun je er voor kiezen om een naambordje voordeur klassiek te maken, vergelijkbaar met een emaille huisnummerbordje.

De extra opties bij een naambordje huis

Bij de verschillende naambordjes die we verkopen hebben we allerlei extra opties; de volgende opties zijn toepasbaar op de glazen en aluminium naambordjes:

Afstandshouders; Afstandshouders zwart; Gaten in de hoeken; Geen ophangsysteem.

Afstandhouder

Afstandhouders zijn dé manier om naambordjes mee op te hangen. Doordat er ruimte zit tussen de muur en het naambordje zorg je voor een luxe effect en dat zorgt weer voor een mooiere uitstraling.

Afstandhouders zwart

Dit is in principe hetzelfde als de afstandhouders die hierboven genoemd zijn, maar dan in het zwart. Deze staan natuurlijk heel mooi bij zwarte designs, maar kunnen ook met andere kleuren een mooi geheel vormen.

Gaten in de hoeken

Naast de afstandhouders bieden we ook dit ophangsysteem aan. Minder luxe, maar net zo praktisch. Je boort je schroeven of slaat je spijkers vrij eenvoudig in de muur, en voilà, klaar is Kees!

Geen ophangsysteem

Mochten onze twee soorten ophangsystemen je niet bevallen, dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om geen ophangsysteem mee te bestellen.

Naambordje laten ontwerpen voor iedere voordeur

Nadat je voor je hebt hoe je je naambordje wil gaan vormgeven, is het tijd om het nu ook daadwerkelijk te doen. Dit is vrij eenvoudig: door onze eenvoudig te bedienen besteltool is dit een fluitje van een cent! Je selecteert eerst de vorm, en vervolgens het formaat. Daarna stel je je eigen ontwerp samen. Met een eigen foto heb je daarbij de keuze uit een aantal mallen waarin jij jouw foto’s kunt ‘gieten’. Hierdoor is het maken van je naambordje met foto vrij eenvoudig. Een kind kan de was doen!

Een naambordje met één van onze designs is daarbij ook vrij eenvoudig te ontwerpen. Dit is ook vrij eenvoudig te doen. Je zult het zelf zien. Per stijl heb je de keuze uit verschillende ontwerpen, waar jij het ontwerp helemaal kunt personaliseren en ontwerpen. Denk hierbij aan de tekstgrootte, en het lettertype. Hierbij heb je een ruime keuze, zodat je het naambordje helemaal kunt vormgeven zoals je zelf wil!

Hierdoor zit er voor iedereen een geschikt ontwerp bij, wel zo mooi en wel zo handig!

We bieden snelle levering, scherpe prijzen, goedkope naambordjes en daarnaast bieden wij een levertijd van binnen 3 dagen. Jouw persoonlijk naambordje sturen we snel op zodat jij deze snel in huis hebt, en we leveren naamplaatje voordeur van hoogwaardige kwaliteit. Op onze site bieden we een uitgebreid assortiment naambordjes voor naast je voordeur, zoals beton of rvs of een kunststof look, naambordje plexiglas of een industrieel naambordje. Maak je eigen naambordje wanneer je een geheel persoonlijk naambordje wilt hebben hangen, maar wacht niet langer en bestel jouw naamplaat voordeur van de hoogste kwaliteit op onze website Fotocadeau.nl! Bij vragen of behoefte aan advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Daar helpen we je graag verder met onze service en zo creëer je een uniek mooi naambordje.

Waarom een naambordje voordeur kopen bij Fotocadeau.nl?

Een naambordje voor de voordeur is niet alleen een functionele toevoeging aan je huis, maar het biedt ook de mogelijkheid om je persoonlijke stijl en identiteit te tonen. Het zorgt ervoor dat bezoekers en bezorgers direct weten dat ze aan het juiste adres zijn, en het geeft je entree een persoonlijke en gastvrije uitstraling. Een naambordje kan veel meer informatie bevatten dan losse huisnummers, zoals namen van bewoners, wat handig is voor identificatie.

Fotocadeau biedt een breed scala aan ontwerpopties, inclusief verschillende vormen, materialen en designs. Je kunt kiezen uit ronde, vierkante, zeshoekige en meer vormen, evenals materialen zoals aluminium, plexiglas en geborsteld aluminium. Bovendien heb je de mogelijkheid om je naambordje te personaliseren met je eigen foto's en teksten, waardoor je een uniek ontwerp kunt maken dat past bij je stijl en smaak.

Het ophangen van een naambordje is eenvoudig dankzij de beschikbare ophangsystemen, zoals afstandhouders en gaten in de hoeken. Fotocadeau biedt ook snelle levering en hoogwaardige kwaliteit naamplaatjes voor de voordeur.

Kortom, een naambordje voor de voordeur is niet alleen praktisch, maar het stelt je ook in staat om je huis een persoonlijke en gastvrije uitstraling te geven. Fotocadeau biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor je een naambordje kunt creëren dat perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

 Bestel nu je naambordje voordeur bij fotocadeau.nl en geniet van een praktisch en mooi naambordje naast jouw voordeur!