• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Naambord voordeur landelijk

Landelijk huisnummer kopen

Ben je al een tijdje op zoek naar een origineel en stijlvol huisnummerbordje, maar kun je er nergens één vinden die aan al jouw wensen voldoet? Stop dan met zoeken, want bij Fotocadeau.nl zit je hiervoor helemaal goed! Bij ons kun je een prachtig landelijk naambord voor je voordeur kopen, waarmee je de entree van je huis helemaal opvrolijkt!

Maar dat is niet het enige voordeel van onze landelijke huisnummers. Omdat je natuurlijk niet wil dat iemand anders net zo’n naambordje heeft als jij kun je het landelijke huisnummerbord ook nog personaliseren door het zelf te ontwerpen. Hoe leuk is dat? Op deze manier weet je honderd procent zeker dat het landelijke naambord op je huis echt uniek is. En wat ook leuk is aan deze mogelijkheid tot personalisatie, is dat een landelijk naambordje hierdoor ook heel geschikt is om aan iemand te geven als cadeau.

Wil je ook zo’n naambordje voor je voordeur in landelijke stijl kopen? Lees dan gauw verder! In de volgende tekst lees je namelijk alles over dit product. Zo vertellen we je waarom je een naambordje in landelijke stijl zou willen hebben, wat de productspecificaties zijn en tot slot hoe je het bordje kunt personaliseren en bestellen.

Ontdek alles over onze naambordjes en hang ook zo’n huisnummer naast je voordeur!

Waarom een landelijk huisnummer met naam?

Veel mensen weten niet dat het in nederland een verplichting is om je huisnummer duidelijk zichtbaar op je huis te hebben staan. Eigenlijk is dit een heel logische regel, omdat hulpverleners, postbodes, pakketbezorgers en bezoekers je huis anders niet kunnen vinden. Ook is het handig dat mensen weten wie er in een bepaald huis woont. Maar ja, als iedereen al zo’n huisnummerbordje heeft, dan is zo’n bordje toch helemaal niet meer zo origineel?

Maar de huisnummers in landelijke stijl van Fotocadeau.nl zijn anders dan gewone naam- of huisnummerbordjes uit de winkel. Behalve dat de landelijke sfeer erg stijlvol is, kun je het bordje ook nog zelf ontwerpen aan de hand van enkele door ons gemaakte templates. Dat zorgt ervoor dat een landelijk huisnummer bord heel persoonlijk en gegarandeerd uniek is!

Door deze mogelijkheid tot zelf ontwerpen zijn landelijke naambordjes voor je voordeur niet alleen praktisch, maar ook erg decoratief. Met zo’n naambord in landelijke stijl maak je de entree van je huis tot een prachtig plaatje. Een naambordje voegt daarmee ook wat extra’s toe aan je tuin!

Productinformatie

Uiteraard vind je het belangrijk dat je naambordje niet snel kapot gaat of slijt, zodat je er jaren achter elkaar van kunt genieten. We maken onze landelijke huisnummerbordjes daarom van 3 mm dik dibond, een soort aluminium met een emaille look. Aluminium is hiervoor zo geschikt, doordat het een licht en makkelijk te bewerken metaal is, maar toch erg stevig. Het is bovendien volledig aangepast aan allerlei weersomstandigheden, van droogte en hitte tot vrieskou, vochtigheid en harde wind. Een rvs huisnummer is dus geschikt voor alle jaargetijden!

Onze naambordjes zijn in zes verschillende vormen verkrijgbaar: rond, vierkant, vierkant met ronde hoekjes, hexagon, rechthoek en organisch. Ook kun je uit heel veel verschillende formaten kiezen, die variëren van 20 bij 20 cm t/m 80 bij 80 cm.

Onze landelijke huisnummers zijn dus gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bovendien heb je veel keus uit vormen en formaten. Meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van onze naambordjes vind je op de uitgebreide pagina over het naambordje voordeur.

Personalisatie van een landelijk huisnummerbord

Je kunt een landelijk naambord voor je voordeur dus op heel veel verschillende manieren ontwerpen. Allereerst krijg je een uitgebreide keuze aan templates, die wij voor je hebben ontworpen. Door deze templates krijgt jouw naambordje een professionele look, terwijl je het toch zelf ontworpen hebt. Je kunt bijvoorbeeld een landelijk naambordje in het wit laten maken, maar er zijn nog veel meer mooie templates om uit te kiezen.

In je gekozen template kun je vervolgens jouw huisnummer met toevoegingen en/of familienaam invoegen. Maar hier stopt het ontwerpen niet. Je kunt er namelijk voor kiezen om zelf nog meer teksten, een sfeervolle achtergrond of een mooie afbeelding erbij te zetten. Dit is het onderdeel van het ontwerpen waar je juist zoveel creativiteit in kwijt kunt. Dit deel maakt het ontwerpen van een landelijk naambord voor je huis juist zo leuk!

Vind je een naambordje op je voordeur in landelijke stijl toch niet zo mooi, of wil je ook graag enkele andere opties bekijken om er zeker van te zijn dat je het perfecte bordje bestelt? Kijk dan zeker bij één van onze andere stijlen naambordjes, zoals een naambordje voordeur modern, een naambordje voordeur industrieel of een naambordje voordeur klassiek.

Bestel jouw landelijke naambordje op Fotocadeau.nl

Het ontwerpen en bestellen van een landelijk huisnummerbord kan snel en eenvoudig, en het gaat als volgt. Het eerste wat je moet doen is een vorm en een formaat selecteren. Vervolgens kun je een keuze maken voor een template. In deze template kun je op de aangegeven plaatsen je huisnummer, familienaam of de namen van je gezinsleden typen. Met het menu links kun je je bordje nog verder ontwerpen naar jouw smaak.

Zodra je klaar bent met ontwerpen, kun je in de voorvertoning zien hoe jouw naambordje er in het echt uit zal gaan zien. Ben je hier tevreden mee, dan kun je door naar de volgende stap. Hier kun je een ophangsysteem uitkiezen en vervolgens je bestelling in de winkelmand doen. Dan hoef je alleen nog te betalen, en dan ben je klaar. We leveren je pakketje snel, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van een prachtig naambord!

Heb je hulp nodig bij deze bestelprocedure of heb je nog andere vragen? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Kom je hiermee niet verder, aarzel dan niet en neem even contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder!

Wij van Fotocadeau.nl zijn al jaren professionals met het bedrukken van allerlei materialen, zoals aluminium. Bestel daarom een landelijk naambord voor je voordeur op onze webshop, Fotocadeau.nl!