• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Nieuw product

Ben je op zoek naar een nieuw product van Fotocadeau? Op deze pagina zie je de nieuwe aanwinsten van ons assortiment. Wij zijn continu bezig met het vernieuwen van onze fotoproducten. Niet alleen worden alle producten geoptimaliseerd na feedback, ook voegen wij nieuwe wanddecoratie en fotocadeaus toe aan ons assortiment. Met een wanddecoratie nieuw of fotocadeau nieuw bestellen loop je voor op de woontrends. Bestel dus snel een nieuw product van Fotocadeau!

De nieuwe producten van Fotocadeau

Op deze categorie pagina vind je de nieuwste producten van ons assortiment. Wij zijn constant bezig om onszelf te vernieuwen. Wanneer ons assortiment wordt aangevuld met nieuwe producten, wordt deze pagina geüpdatet met de nieuwste toevoegingen. Wat betreft onze huidige producten zijn wij continu bezig met verbeteringen doorvoeren, vooral aan de hand van feedback van klanten. Ook investeren wij in de nieuwste printtechnieken en duurzame materialen, zodat we nog altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat Fotocadeau voorop loopt in de woontrends, zodat jij de nieuwste eyecatchers in huis kunt halen. Op deze pagina vind je daarvan het resultaat: een greep uit onze nieuwe producten. Hier zijn wij erg trots op! Wij vinden dat ons assortiment hier erg gevarieerd van wordt, met aandacht voor steeds meer ‘functionele’ fotoproducten. Wij zijn allang niet meer volledig gericht op het soort producten waar het allemaal mee begon, bijvoorbeeld een foto op canvas. Naast de originele woondecoratie is er meer ruimte in het assortiment gekomen voor de ‘praktische’ producten, die dankzij de persoonlijke foto een stijlvol tintje krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de fotoproducten die zorgen voor een betere akoestiek: een akoestische hexagon, plafondpaneel en wandpaneel. Daarnaast hebben wij de roomdivider en deskdivider onlangs toegevoegd. Deze schermen zorgen voor meer privacy en stilte op je studieruimte of kantoor. Ook deze producten hebben een hoge akoestische waarde. Natuurlijk kun je deze producten weer bedrukken met je eigen favoriete foto, de essentie van Fotocadeau.nl. Naast dat ze dan een praktische functie hebben, zijn ze stijlvol en is de haarscherpe afdruk een toevoeging op jouw interieur.

Wanddecoratie nieuw voordelig bestellen

Wanddecoratie is nog steeds een belangrijk aspect van ons assortiment. Natuurlijk hebben en houden we de klassieke producten zoals een foto op canvas, foto op hout en foto op aluminium. Vele Nederlanders hebben inmiddels hun prachtige foto’s laten afdrukken op één van deze materialen, en daar komen elke dag nog nieuwe klanten bij. Ondanks dat deze producten door de jaren heen volledig zijn geoptimaliseerd dankzij nieuwe technieken, zijn een aantal klanten nu op zoek naar nieuwe wanddecoratie producten voor in hun interieur. Wij begrijpen goed dat sommige mensen op zoek zijn naar de nieuwste trends op het gebied van wanddecoratie. Voor deze mensen zorgen wij dus dat wij nieuwe en revolutionaire wanddecoraties toevoegen aan ons assortiment. Trendy materialen met een industriële look passen erg bij de huidige woontrends. Een recent product dat hierbij past is bijvoorbeeld een foto op textielframe. Omdat wij zien dat onze muchopix (hexagons, squares, circles en ruitjes) in trek zijn, kun je deze in meerdere varianten bestellen. Zo kun je een hexagon collage bestellen waarbij je verschillende foto’s kunt laten afdrukken, maar daarnaast is het ook mogelijk om 1 foto af te laten drukken over verschillende hexagons. Dit is ook het geval bij onze squares. Zowel bij ons huidige assortiment als bij de nieuwste producten staat jouw foto centraal. Wij zorgen er op elk materiaal voor dat jouw persoonlijke afbeelding een haarscherpe afdruk krijgt. Welk materiaal het beste past bij jouw voorkeuren en stijl is volledig aan jou. Wij zorgen er verder voor dat de decoratie makkelijk op te hangen is en een ware blikvanger wordt aan de muur. Onze wanddecoratie wordt ervoor gemaakt om jarenlang mee te gaan, zo kun je ook jaren later nog genieten van die prachtige foto.

Fotocadeau nieuw in huis halen

Niet alleen op het gebied van wanddecoraties, ook op het gebied van andere fotocadeaus zijn wij bezig om te innoveren. Recente aanwinsten die al goed in de smaak vallen zijn de fenomenen schilderen op nummer en een diamond painting. Bij deze beiden kun je op een kunstzinnige manier jouw eigen foto samenstellen. Dit zijn leuke en rustgevende bezigheden, en het resultaat mag er zijn! Ook onze vernieuwe fotopuzzels zijn een mooie hobby, deze zijn te verkrijgen in 120, 192, 200, 500 of 1000 stukjes. Jouw eigen foto op zo’n puzzel zorgt voor nog meer plezier tijdens het samenstellen. Op het gebied van fotocadeaus hebben wij recent ook wat meer ‘praktische’ producten toegevoegd. Dat wil zeggen dat zij niet alleen stijlvol zijn dankzij de persoonlijke foto, maar ook nog eens een handige functie hebben. Denk hierbij aan de foto op laptophoes, telefoonhoesjes, kalender en inductiebeschermer. Natuurlijk zorgen wij er ook bij deze producten voor dat de foto een haarscherpe afdruk krijgt. Onze nieuwe fotoproducten zijn niet alleen leuk om voor jezelf te bestellen, maar zijn ook zeer geschikte cadeaus voor vele gelegenheden. Op onze andere categoriepagina’s vind je de juiste producten voor verschillende gelegenheden, personen en interieurstijlen. Mocht je alsnog niet weten welk product je voor iemand zou moeten bestellen, dan kun je gerust diegene zelf laten bepalen. Wij bieden namelijk cadeaubonnen aan van €10 t/m €100. Hiermee kan de ontvanger van het cadeau in alle rust kijken welk product bij hem of haar past.

Alle voordelen van Fotocadeau.nl

Wie bij Fotocadeau bestelt, profiteer van vele voordelen. Allereerst merk je dus dat wij een ruim assortiment hebben met variërende fotoproducten. Voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen wij ervoor dat bij al deze producten het resultaat van topkwaliteit is, dankzij de duurzame materialen en de scherpe bedrukking van de foto. Hierdoor kun je jarenlang genieten van jouw favoriete fotoproduct. Met onze voordelige prijzen en de scherpe kortingsacties zorgen wij ervoor dat iedereen zo’n prachtige wanddecoratie of fotocadeau kan bestellen. Ons bestelproces is makkelijk te doorlopen met verschillende personalisatiemogelijkheden per product. Na bestelling gaan wij gelijk aan de slag om een snelle verzending te garanderen. Mocht je tijdens of na het bestellen nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je terecht bij onze klantenservice, via de mail of telefoon. Kortom: houd onze website in de gaten voor de mooiste nieuwe producten, en bij het bestellen profiteer je dan van alle voordelen die Fotocadeau.nl jou biedt.

Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en bestel jouw persoonlijke fotoproduct!