• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Organische vorm

Maak hieronder een keuze uit een organische vorm met een collectie beeld of een eigen foto.

Organische vorm bestellen

Een geheel persoonlijke organische vorm aan de muur die geheel tijdloos en personaliseerbaar is, dat bieden we jou op Fotocadeau.nl! Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende vormen als het gaat om wanddecoraties, maar zo iets unieks als je eigen foto op een organische vorm kom je niet vaak tegen!

De organische vorm van onze wanddecoratie is moeilijk te beschrijven, een beetje rond maar ook helemaal natuurlijk en organisch! Lijkt een eigen foto op organische vormen je wat? Bestel er dan meteen eentje op Fotocadeau.nl of bekijk onze organische vorm collecties!

Wat is een organische vorm?

Organische vormen, of natuurlijke vormen zijn vormen die zonder rechte lijnen en hoeken gemaakt zijn. Vaak zijn er foto’s die niet zo goed in een vierkante of ronde lijst passen, omdat ze veel natuurlijke vormen bevatten en niet aan een bepaalde structuur voldoen. Zo passen bijvoorbeeld foto’s van de natuur heel goed bij natuurlijke vormen van onze organische vormen.

Een organische vorm die helemaal gepersonaliseerd is is geheel uniek en het zeker waard! Natuurlijke vormen in je foto’s zijn nog beter gepersonaliseerd met hulp van onze organische vormen.

Waarom een natuurlijke vorm?

Het kan wel eens zo zijn dat je een hele leuke foto hebt die niet zo goed op de gewoonlijke vierkante of ronde vorm past. Dan is het natuurlijk van belang om iets te kiezen dat past, met de tijd mee gaat en ook nog eens een heel moderne uitstraling heeft. Onze foto op natuurlijke vormen is een hele leuk en simpele oplossing voor dat probleem!

Ook kan een eigen foto op onze organische vormen heel leuk zijn voor foto’s van een baby, bruiloft of een landschap. De mogelijkheden voor onze persoonlijke natuurlijke vormen zijn eindeloos!

Voor in je eigen huis of kamer zijn onze natuurlijke vormen met foto erg leuk! Maar heb je er al gedacht dat het ook heel goed kan functioneren als geschenk voor vrienden en familie? Bijvoorbeeld als iemand net verhuisd is, of juist een heel erge kunstliefhebber is! Onze natuurlijke vormen met foto zijn er voor alle gelegenheden.

Onze eigen foto op natuurlijke vormen is een leuke toevoeging aan elk huis! Al onze organische vormen met foto hebben een unieke vormen zonder rechte randen of hoeken, voor een uiterst natuurlijke en moderne uitstraling.

De organische vorm van de foto is heel rustig, en geeft je daardoor ook meteen een veel rustiger gevoel dan bijvoorbeeld bij een vierkant. Houd je van rust? Dan is onze organische vorm met foto echt iets voor jou!

Voor de organische vormen met foto heb je de keuze om je foto te laten printen op drie verschillende materialen:

  • Aluminium
  • Kunststof
  • Plexiglas

Afhankelijk van het materiaal dat je kiest kan de dikte veranderen. Bijvoorbeeld word je eigen foto op organische vorm 3 mm dik als je voor aluminium zou gaan. Door gebruik te maken van een van onze handige ophangsystemen kun je makkelijk en snel je eigen gepersonaliseerde organische vorm aan de muur hangen. We hebben zowel een optie voor mensen die geen gat in de muur willen boren als een optie voor mensen die dat wel willen / kunnen. De opties zijn als volgt:

  • Met onze plakhaken kun je snel en zonder gaten te boren je eigen foto op organische vorm aan de muur hangen. Het geeft ook meteen een moderne uitstraling af omdat het helemaal tegen de muur aan zit, en het ophangsysteem niet zichtbaar is.
  • Onze afstandhouders zijn het alternatief, waarvoor je dus gaten in de muur moet boren. Hang zo je eigen foto’s op organische vormen aan de muur.

Er is geen ‘betere’ optie als het gaat om ophangsystemen, het hangt er helemaal vanaf wat je het fijnste vindt. Kies de plakhaken voor een simpel ophangproces, maar ook voor een simpele look. Ga anders voor de afstandhouders als je kan boren en wil gaan voor een meer moderne look! Wat het beste past is in elk huis anders, denk er dus goed over na waar je voor gaat.

Ontwerp je eigen organische vorm!

Bij ons kun je een eigen foto op natuurlijke vormen bestellen, voor dat ene unieke moment dat je voor altijd bij je wil houden! Een eigen foto op een organische vorm is heel leuk voor foto’s met veel variatie en rondingen zoals die van natuur. Vind je dat wat? Kijk dan zeker even naar onze collectie!

Ben je er uit? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van jouw eigen organische vorm met foto! Het is een heel eenvoudig proces, dus je hoeft er echt geen kunstenaar voor te zijn. Ons ontwerp en bestel proces gaat als volgt:

Je begint het allereerst met het uploaden van je eigen foto voor op de organische vorm, dat is natuurlijk het aller belangrijkste! Zodra je dat gedaan hebt kun je kiezen uit drie materialen om je organische vorm verder te ontwerpen. De materialen zijn aluminium, kunststof en plexiglas. Vervolgens kun je meteen een formaat kiezen, er zijn elf opties tussen de 20 cm en 140 cm.

Nu dat je je organische vorm al aardig wat gepersonaliseerd hebt, kun je door naar stap twee. Daar kun je meteen een keuze maken tussen wel of geen ophangsysteem voor je persoonlijke organische vorm(en). Meteen daarna geven we je de keuze om je organische vormen foto een professionele kwaliteitscontrole te laten ondergaan.Dit houd in dat wij je foto beoordelen op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Neem in acht dat tijdens het ontwerpen van onze organische vormen je zelf verantwoordelijk bent voor de uitsnede van je foto.

Vervolgens heb je nog een extra fotobewerkingsoptie, waar je kunt kiezen tussen twee verschillende filters om je gepersonaliseerde organische vormen foto verder te bewerken. De opties voor deze filters zijn:

  • Zwart-wit
  • Sepia

In de derde en laatste stap krijg je je ontwerp al meteen te zien op een muur, zodat je er zeker van kan zijn dat je gepersonaliseerde natuurlijke vorm(en) er helemaal goed uitziet!

Ben je helemaal tevreden met de organische vorm(en) die je helemaal zelf gepersonaliseerd hebt? Bestel hem dan vandaag nog op Fotocadeau.nl!