• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Fotocadeau voorbeelden

Wij hebben voor jou een aantal fotocadeau voorbeelden verzameld. Zo kun je kijken of onze producten iets voor jou zijn. Deze foto’s zijn opgestuurd door onze tevreden klanten. Hier vind je onder andere een puzzel met foto, maar ook een sleutelhanger met foto. Onze fotogeschenken zijn erg populair als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau. Er zit dan ook voor iedereen wel een geschikt fotocadeau tussen. Neem een kijkje tussen de voorbeelden en doe inspiratie op voor jouw eigen fotocadeau!

Voorbeelden van fotocadeaus

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor een gelegenheid, zoals een verjaardag, housewarming feestje of een bruiloft? Dan vind je in ons assortiment genoeg originele cadeaus. Je kunt ze allemaal personaliseren met een foto van jouw keuze. Het kan lastig zijn om te bedenken welk product en welke foto je wilt bestellen. Om deze reden hebben wij een voorbeeldpagina gemaakt, zodat je kunt zien hoe onze producten eruit zien en welke foto hier leuk op staat. Deze voorbeelden zijn opgestuurd door tevreden klanten, die ons toestemming hebben gegeven om deze foto’s te plaatsen. Zo kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen cadeaus. In ons assortiment vind je onder andere een puzzel met foto of een sleutelhanger met foto. Daarnaast vind je in ons assortiment meer fotogeschenken, zoals een foto op schort, mok, wijnfles of snijplank. Er is voor iedereen en elke gelegenheid wel een geschikt cadeau te vinden.

Voorbeelden als inspiratie voor jouw fotocadeau

Heb je beslist welk product je graag wilt bestellen? Dan kun je vervolgens de foto voor op het product kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foto van de (klein)kinderen. Dit is erg leuk voor Moederdag of Vaderdag. Voor Valentijnsdag kun je kiezen voor een foto samen met je partner. Ook zijn familiefoto’s en foto’s van huisdieren erg geschikt om af te laten drukken op één van onze fotocadeaus. Heb je tussen de voorbeelden gekeken en een keuze gemaakt? Dan kan het bestellen beginnen. Dit doe je gemakkelijk door het selecteren van het product en vervolgens jouw foto te uploaden. Hierna kun je eventueel nog een aantal (gratis) fotobewerkingen uitvoeren.

Neem een kijkje tussen de fotocadeau voorbeelden, ontdek wat jij leuk vindt en bestel snel een fotocadeau!