• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Placemats Beton

Een placemat beton is een product dat je om meerdere redenen in huis moet hebben. Niemand kan eten en drinken zonder per ongeluk een keer te morsen op de tafel of het tafelkleed, waardoor je er allemaal vlekken in krijgt. Als je een placemat met een betonlook hebt, zal dit zeker ook nog gebeuren, maar dan is morsen helemaal niet meer erg.

LET OP: De korting is nog  dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waarom moet je een placemat met betonlook bestellen?

Een foto van beton op placemat beschermt jouw tafel tegen viezigheid en is door het vinyl materiaal eenvoudig schoon te maken. Dit is niet de enige reden waarom je een betonlook placemat moet bestellen. Ben je benieuwd wat de andere redenen zijn? Lees dan snel verder voor je jouw eigen set placemats bestelt!

De meest logische reden om een placemat, ook wel onderlegger genoemd, te gebruiken, is het voorkomen van vlekken op jouw tafel. Mocht er tijdens het eten per ongeluk een keer gemorst worden, vangt de placemat het op. Met het formaat van 45 x 30 cm is de placemat groot genoeg om zowel jouw bestek als bord en glas op te zetten. En dus groot genoeg om alle viezigheid op te vangen.

Door de variëteit aan beelden van betonlooks in verschillende kleuren is er altijd een foto te vinden die bij jouw interieurstijl past. Het strakke beton vormt bovendien een prachtig contrast met houten meubels. Daarnaast zorgt een betonlook in het interieur voor een moderne en robuuste uitstraling, waardoor de placemats direct in het oog springen.

De voordelen van een placemat van Fotocadeau.nl

Naast de voordelen van de betonlook profiteer je door het bestellen van de placemats op Fotocadeau.nl ook van een aantal fijne eigenschappen. Het duurzame vinyl materiaal van de placemat is hitte- en waterbestendig. Je kunt ze schoonmaken met een vochtige doek en ook hete borden kunnen zonder probleem op de onderlegger met betonlook worden gezet.

Door de antislip laag op de onderkant hoef je bovendien niet bang te zijn dat de placemat gaat schuiven. Eenmaal neergelegd, blijft de placemat op zijn plaats.

Je bestelt jouw placemat beton al in een set van 6. Deze set van een beton druk op placemats is de perfecte manier om een beetje persoonlijkheid aan jouw tafel toe te voegen, zonder dat de placemats overheersen. Door het aantal van 6 zijn de onderleggers met beton opdruk erg geschikt voor etentjes met gasten, omdat je altijd genoeg placemats in huis zult hebben.

Wist je overigens al dat het ook een mogelijkheid is om een eigen foto te uploaden? Meer informatie over deze optie lees je op de pagina over de placemats met eigen foto.

Wat zoek je nog meer in een placemat? Kies jouw favoriete beton afbeelding en bestel jouw set beton placemats!