• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Placemats Bloemen

Als je op zoek bent naar een manier om jouw eetkamertafel wat leven in te blazen, overweeg dan in een set placemat bloemen te investeren. Deze kleurrijke bloemen placemats brengen vast en zeker een vleugje vrolijkheid bij elke maaltijd. Dan hebben we het over vrolijkheid door de fraaie kleuren, maar ook over vrolijkheid door de uitstekende kwaliteit van de placemats met bloemen.

LET OP: De korting is nog  dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Daarom kies je een placemat met bloemen

Jouw bloemen placemat wordt gemaakt van duurzaam vinyl en bestel je al per 6, zodat je er genoeg hebt om de hele tafel mee te dekken. Benieuwd naar de andere eigenschappen van de placemats met mooie bloemen? Lees dan vooral nog even door!

Echte bloemen op tafel tijdens het eten, is niet altijd handig. Ze nemen ruimte in beslag en bovendien kan de vaas omvallen, waardoor de hele tafel nat wordt. Wil je wel een gezellige en levendige sfeer op tafel scheppen, maar je geen zorgen hoeven maken dat er iets met de bloemen gebeurt? Dan zijn onze placemats met fleurige bloemen een ideale oplossing!

De bloemen placemats zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een variant is die bij jouw tafelkleed of servies past. Kies bijvoorbeeld placemats met grijs zwarte bloem als je een wit tafelkleed hebt, of creëer juist een duidelijk contrast door jouw placemats met grijs zwarte bloemen aan een kant op een gekleurd tafelkleed te leggen. Als jouw voorkeur uitgaat naar iets meer kleur op tafel, heb je ook genoeg keuze uit vrolijke placemats met bloemen in alle kleuren van de regenboog. Wat vind je bijvoorbeeld van een placemat met rode bloem?

Kortom, genoeg opties om de placemat van kunststof met bloemen bij jouw smaak en stijl aan te laten sluiten. Naast de uitgebreide collectie aan bloemen is het ook mogelijk om een eigen foto te uploaden. Als jij zelf een mooie bloemenfoto hebt gemaakt, kun je deze ook eenvoudig op een placemat laten printen.

Producteigenschappen van een bloemen placemat

Door te kiezen voor een beeld uit onze collectie weet je zeker dat je een plastic placemat met bloemen van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. De afbeeldingen in de collectie zijn van hoge resolutie, waardoor ze haarscherp op het duurzame vinyl materiaal geprint kunnen worden.

Het vinyl dat wordt gebruikt, is water- en hittebestendig, wat weer een voordeel is voor het schoonhouden van de grijze placemats met bloem. Een vochtige doek is namelijk het enige dat jij nodig hebt.

Daarnaast is de vrolijke placemats met bloemen van plastic antislip. Dus geen gedoe meer met jouw borden en glazen tijdens het eten, want deze zullen niet meer verschuiven.

Nu je alle voordelen van een placemat met mooie bloemen kent, is het tijd om jouw set van 6 te bestellen. Het plaatsen van de bestelling doe je in een handomdraai. Allereerst kies je jouw favoriete beeld om deze vervolgens in de winkelmand te plaatsen. Daarna hoef je de bestelling enkel af te ronden door een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Makkelijker kan toch niet? Daarom bestel je nog vandaag jouw eigen bloemen placemat op Fotocadeau.nl!