• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Placemats Marmer

Een placemat marmer is de ideale manier om een vleugje elegantie aan jouw gedekte tafel toe te voegen. Marmer staat bekend als een luxe en sterke steensoort. Deze eigenschappen kunnen ook aan de onze marmer placemats worden toegewezen.

LET OP: De korting is nog  dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wat is een marmer placemat?

Een placemat met marmer look wordt gemaakt van duurzaam vinyl met een waterbestendige coating. Ook zijn de onderleggers goed bestand tegen hete borden. Kortom, een product van hoogwaardige kwaliteit waar jij nog veel maaltijden plezier aan zult beleven. Bestel daarom jouw set van 6 marmeren placemats vandaag nog!

Je bent vast wel bekend met placemats en hun functie. Placemats beschermen namelijk jouw tafel(kleed) tegen vlekken van eten of drinken. Bovendien laat het jouw tafel er mooier uitzien. De marmeren placemats van Fotocadeau versterken deze functie. De placemat met antislip achterkant zorgt ervoor dat jouw tafel(kleed) vlekvrij blijft, terwijl het marmeren motief een gevoel van rust en elegantie naar de eethoek brengt.

De collectie marmer bestaat uit beelden van hoge resolutie, waardoor ze haarscherp en in heldere kleuren op de placemat van vinyl geprint kunnen worden. De collectie bevat daarnaast een grote diversiteit aan ontwerpen. Van een marmeren placemat zwart tot een roze marmer placemat. Scroll eens langs alle beelden hieronder en je zult versteld staan van de diversiteit aan kleuren waarin je de placemats met marmer motief kunt bestellen. Door deze diversiteit is er hoe dan ook een beeld te vinden dat aan jouw smaak voldoet.

De eigenschappen van een placemat met marmer look

De placemat met marmeren look zijn gemaakt van duurzaam vinyl en om jouw tafel dag in dag uit aan te kleden. Een voordeel van het vinyl met antislip laag is dat de placemats niet zullen verschuiven en jouw eetgerei goed op zijn plek blijft liggen.

Door de afmetingen van 45 x 30 centimeter kan zelfs het grootste bord op de placemat marmer worden gezet. Is er per ongeluk op de onderzetter gemorst? Geen probleem! Door de waterbestendige coating kun je jouw placemat met een gerust met een vochtige doek afnemen.

De marmeren placemats zijn verkrijgbaar in een set van zes. Zo kun je jouw hele eettafel uitrusten met bij elkaar passende placemats. Doordat marmer met iedere stijl matcht, is een placemat met marmer look het product dat je in huis moet halen.

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere opdruk voor de placemat? Neem dan eens de tijd om alle collecties te bekijken of kies ervoor om een eigen foto op placemat te laten printen.

Ben jij na het zien van een onderlegger met marmer motief of een placemat zwart marmer verliefd geworden op dit beeld? Wacht dan niet langer, maar bestel jouw set van zes placemats direct!