• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Populair product

Ben jij op zoek naar de meest trendvolle fotoproducten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hoe populair FotoCadeau producten zijn is te zien op onze sociale media. Een populair product wat veel op onze kanalen te zien is, zijn de foto’s op hexagon. Door de unieke vorm en oneindige hoeveelheid variatiemogelijkheden is deze wanddecoratie populair. Ontdek op deze pagina nog vele andere fotoproducten die vallen in de categorie: populair fotocadeau!

foto op canvas

Foto op canvas

- 30%
foto op schoolplaat

Foto op schoolplaat

- 30%
foto op hexagon

Hexagons

- 40%
foto op wandcirkel

Wandcirkels

- 30%
foto op inductiebeschermer

Inductiebeschermer

- 35%
diamond painting

Diamond painting

- 30%
foto op tuinposter

Tuinposter

- 30%
foto op aluminium

Foto op aluminium

- 30%
puzzel met doos

Puzzel

- 30%
foto op poster

Foto poster

- 30%
schilderen op nummer

Schilderen op nummer

- 30%
foto op textielframe

Textielframe

- 30%
foto in lijst

Foto in lijst

- 30%
foto op wandkleed

Wandkleed

- 30%
foto op mok

Foto op mok

- 30%
foto op wandcirkel

Oude meester wandcirkel

- 40%

Een populair fotocadeau vind je op onze sociale media of op onze website

FotoCadeau is op verschillende sociale media actief. Wanneer jij deze volgt, zie je de mooiste plaatjes voorbij komen van al onze fotoproducten. Deze sociale media kanalen kunnen een mooie inspiratiebron voor jou zijn. Door onze kanalen te volgen krijg je antwoord op vragen als: welke fotoproducten zijn er op dit moment populair en op welke manier kan ik bepaalde fotoproducten ophangen? Je krijgt op deze manier meer zicht op wat er op dit moment een populair product is. Wie wil er immers niet een populair fotocadeau aan de muur hebben hangen? Zoals al gezegd is op dit moment de hexagon wanddecoratie populair. Op onze sociale media zal je gegarandeerd hier een foto van vinden. Wij raden het onze klanten dus enorm aan om voor het bestellen research op deze kanalen te doen. Op deze manier bestel je gegarandeerd een populair product. Een andere reden om onze sociale media in de gaten te houden zijn onze winacties. Met deze winacties kan jij erg gemakkelijk een populair fotocadeau bemachtigen. Wil jij dus kans maken op een wanddecoratie populair? Houdt dan goed onze sociale media in de gaten! Naast deze tip zullen hieronder verschillende populaire fotoproducten van ons besproken worden, zodat je ook op deze pagina een heleboel inspiratie kan opdoen voor een populair fotocadeau!

Het canvasdoek is als wanddecoratie populair

Fotocadeau heeft allerlei verschillende fotoproducten in het assortiment. Vanaf dag één is de foto op canvas een enorm populair product. Dit komt doordat wij door onze jarenlange ervaring een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Lang geleden begon FotoCadeau namelijk alleen met foto’s op canvas bedrukken. Inmiddels zijn we veel groter geworden, maar de foto op canvas heeft nog altijd een speciaal plekje. We hebben dit fotoproduct dan ook de afgelopen jaren enorm kunnen verbeteren en op deze manier is er een super populair fotocadeau ontstaan. De foto op canvas is in verschillende formaten te bestellen. Niet iedereen is natuurlijk op zoek naar een even groot doek, dus vandaar een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Daarnaast kan jij ervoor kiezen om een frame van 2 cm dik te bestellen of een frame van 4 cm. Kies je voor een frame van 2 cm dan kan je ook nog een stijlvolle baklijst bij je canvasdoek bestellen. De foto op canvas is als wanddecoratie populair doordat het materiaal werkelijk in iedere ruimte past. Daarnaast is jouw zelfgekozen foto in haarscherpe kwaliteit op het doek afgedrukt. Ben je dus nog op zoek naar een populair fotocadeau? Overweeg onze foto op canvas!

Niet alleen canvas is een populair product

Het canvasdoek is een populair product, maar onze andere materialen doen hier zeker niet voor onder. Bij ons bestel je namelijk met hetzelfde gemak een foto op hout, glas, aluminium, karton, schoolplaat en ga zo maar door. Ieder materiaal heeft weer unieke specifieke eigenschappen en past vanwege andere redenen goed in een woonkamer. Wat uiteindelijk al deze materialen in overeenkomst hebben is dat jij bepaalt welke foto erop wordt gedrukt. Wij kunnen jou garanderen dat deze afdruk van super hoge kwaliteit zal zijn en dat jij jarenlang plezier gaat hebben van jouw populair fotocadeau! Wederom willen wij je graag doorverwijzen naar onze sociale media voor mooie voorbeelden van al deze fantastische fotoproducten. Ook op deze website zijn er prachtige voorbeelden te vinden van de verschillende materialen en bij ieder materiaal staat ook een korte toelichting. Het klinkt misschien wat uit de hoogte, maar eigenlijk is iedere wanddecoratie populair, ongeacht materiaal. Dit komt doordat uiteindelijk de foto het succes van de wanddecoratie bepaalt. Ga dus op onderzoek uit naar een passend materiaal en een leuke foto!

Handige gebruiksvoorwerpen met eigen foto zijn ook erg populair

Op onze website zijn vormen van wanddecoratie populair, maar we hebben ook andere fotoproducten in de aanbieding. Dit zijn vaak handige gebruiksvoorwerpen waarop jij een eigen foto kan laten afdrukken. Voorbeelden hiervan zijn de fotokoffer, foto op muismat of bijvoorbeeld de foto op wandpaneel. De eerste twee fotoproducten spreken wel voor zich, maar het laatste voorbeeld heeft wat meer uitleg nodig. Dit is een populair product aangezien het geluiddempend is. Het wandpaneel wordt gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Deze stof bevat lange vezels die geluidsgolven beter vasthouden. Niet langer worden geluidsgolven via de kale muren gemakkelijk heen en weer gekaatst. Met name op gehorige plekken is deze wanddecoratie populair. Op onze website zijn nog veel meer van dit soort handige fotoproducten te vinden. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod!

Een fotopuzzel is een populaire vrijetijdsbesteding

Naast handige fotoproducten bieden we ook fotoproducten aan die leuk zijn voor het opvullen van jouw vrije tijd. Natuurlijk kan je hiervoor ook naar een normale winkel gaan, maar dan heb je vaak niet de mogelijkheid om met je favoriete foto aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een diamond painting van jouw favoriete foto? Of het schilderen op nummer van jouw mooiste foto? Allebei voorbeelden van een populair fotocadeau voor echte creatievelingen. De fotopuzzel is ook hartstikke leuk voor iedereen die lekker bezig wil in zijn of haar vrije tijd. Bij de fotopuzzel heb je de keuze uit een budget puzzel of een deluxe puzzel. Het verschil zit hem in het aantal stukjes en daarmee het formaat. De budget foto puzzels zitten tussen de 120 en 200 stukjes. De deluxe fotopuzzels hebben daarentegen 500 of 1000 stukjes en zijn voorzien van een bedrukte doos. De fotopuzzel is een populair fotocadeau, omdat het in elkaar zetten van een eigen foto een super leuke activiteit is.

Hopelijk heb jij enige inspiratie op kunnen doen van onze fotoproducten. Zoals al gezegd is eigenlijk elk fotoproduct een populair product, omdat het voorzien is van een persoonlijke foto en daarmee in ieder huishouden vol enthousiasme wordt ontvangen. Zoals je hebt kunnen lezen is op onze website de persoonlijke wanddecoratie populair, maar ben je hier ook aan het juiste adres voor een ander populair fotocadeau, zoals een fotopuzzel. Voor voorbeelden van onze mooie fotoproducten willen wij graag doorverwijzen naar onze sociale media kanalen en de productbeschrijvingen op deze website. Zit je hierna toch nog met vragen? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag verder!