• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met: Foto op MuchoPix

Logo Slajeslag

Hé winnaar! Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op MuchoPix gewonnen bij SlaJeSlag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op een van de varianten van deze nieuwe trend!  

Je kunt kiezen uit zeshoeken, circles en vierkantjes. Het is een nieuwe en hippe manier om je foto’s op te laten printen. Door meerdere vormen met jouw favoriete foto’s te bedrukken creëer je een mooie fotocollage.

Gemakkelijk te verwisselen met het gratis bijgeleverde ophangsysteem!

Bij elke vorm worden plakstrips meegeleverd. Naast deze plakstrips wordt een afstandhoudertje meegeleverd. Hiermee zorg je ervoor dat elke foto exact even ver van de andere afhangt.
Maak je collage zo groot als je wilt!Kies je favoriete vorm!

Bekijk voor meer ideeën:

De FotoCadeau groep en SlaJeSlag.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met SlaJeSlag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen


 

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is exclusief verzendkosten en extra opties!
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 5,95 voor Nederland en € 6,95 voor België.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.