• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Tips tuinposter

Speciaal voor jou: 5 tips om je tuin op te fleuren!

De zomer is weer begonnen: hoog tijd dus om je tuin weer helemaal zomerklaar te maken! Om je op weg te helpen, hebben wij 5 (budget)tips voor jou op een rijtje gezet, zodat je in een mum van tijd jouw tuin hebt gepimpt. Bekijk de tips hieronder:

1. Gebruik oude planken om plantenbakken of tuinmeubels te maken

Misschien heb je ergens nog wel een aantal oude planken liggen en anders kun je deze vaak voor een prikkie inslaan. Met deze planken kun je hele mooie plantenbakken of tuinmeubels maken. Een likje verf of beits maakt het helemaal af. 

2. Sla goedkoop planten in

Wat is een tuin zonder planten? Inslaan bij een tuincentrum is helaas vaak vrij duur. Wil je hier toch inslaan, let er dan op of een plant snel groeit of langzaam groeit. Langzame groeiers zijn vrijwel altijd duurder dan snelle groeiers, omdat het langer duurt voordat langzame groeiers klaar zijn voor verkoop. Dit heeft ook een nadeel: snelle groeiers moet je vaker snoeien.

Kijk eens welke planten de gemeente gebruikt in openbare ruimtes. Dit zijn vrijwel altijd planten die goedkoop zijn en vaak ook nog eens weinig onderhoud nodig hebben. Wat wil je nog meer?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf planten te kweken, door bijvoorbeeld zaadjes of bollen te planten. Dit heeft wat meer tijd nodig en ook enige vaardigheid om te tuinieren, maar je bespaart er wel een hoop geld mee!

3. Regelmatig snoeien en onderhouden

Helaas zijn er ook minder leuke klusjes, maar die moeten ook gebeuren. Je tuin ziet er al een stuk beter uit als je regelmatig snoeit, onkruid weghaalt en de tuinmeubels schoonmaakt. 

4. Lampjes ophangen

Lampjes zijn er tegenwoordig in vele soorten, maten en kleuren. Lampjes brengen altijd extra sfeer met zich mee en dat geldt ook zeker als je ze in de tuin ophangt. Aan de muur, aan de schutting of ergens anders: lampjes zijn echte sfeermakers!

5. Kale schuttingen of muren opfleuren

Heb jij een kale schutting of muur? Deze kun je heel simpel opfleuren door deze bijvoorbeeld te schilderen of snelgroeiende klimplanten aan te schaffen. Wat wij zelf het mooiste vinden is om een foto op tuinposter op deze kale plek te bevestigen. Daarom doen wij jou een speciale aanbieding. Bekijk hem snel hieronder!


Pak nu 60% korting op een foto op tuinposter!

Gebruik jouw exclusieve kortingscode TIP60 en profiteer van 60% korting op alle tuinposters!

Je hebt al een tuinposter vanaf € 7,98!

Deze aanbieding is exclusief verzendkosten en extra opties.

Bestel een tuinposter