• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Gefeliciteerd met een: Foto Op Textielposter 40x60

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Textielposter gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op textielposter op het formaat 40x60 cm. 

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 40x60 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 26 euro extra al een foto op textielposter van 60x90 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.


Liever een groter formaat?

Je kunt ook een groter formaat bestellen in een liggend formaat. Dit kun je aangeven in de besteltool.

Foto op textielposter 40x60

Direct bestellen    40x60 cm gratis

Foto op textielposter 60x90

Direct bestellen    60x90 cm +  26,- euro

Foto op textielposter 90x120

Direct bestellen    60x120 cm +  35,- euro

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Ophangsystemen textielposter

Jouw textielposter wordt boven en onder standaard afgewerkt met stokken. Wil jij een luxer ophangsysteem? Kies dan voor een textielposter met latten.

Foto op textielposter stokken of latten