• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Actievandedag logo

Gefeliciteerd met een: Foto Op Multiplex 40x60

Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Hout aangeschaft bij Actievandedag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van een foto op multiplex op het formaat: 40x60 cm zonder whitewash.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 40x60 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 13 euro extra al een foto op multiplex van 50x70 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar en tegen een kleine bijbetaling heb je al een foto op vurenhout! 

Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.


Liever een groter formaat?

Foto op multiplex 40x60

Direct bestellen    40x60 cm gratis

Foto op hout 50x70

Direct bestellen     50x70 cm +  15,- euro

Foto op hout 60x80

Direct bestellen     60x80 cm + € 35,- euro

foto op hout met whitewash review


De FotoCadeau groep en Actievandedag

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Actievandedag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Let op: de verzendkosten bedragen € 6.95!