• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% Vaderdagkorting

Een moment geduld aub..

Header behang

Airtex® Fotobehang van Fotocadeau.nl

Vraag vandaag nog een offerte aan! 


Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel.

Nog sneller een reactie nodig?

Bel ons op 085-4013317. of stuur een email naar randy@fotocadeau.nl


Aanvraag specificeren.
Geef duidelijk jouw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. Jouw aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Je aanvraag wordt verwerkt.

 

 Wij zijn de goedkoopste van Nederland!
 Levering binnen 1 werkdag mogelijk
 Montage door heel Nederland

Airtex® vind je nergens goedkoper!

Airtex® bestel je nu al vanaf € 11,95 per m² exclusief btw

Offerte bij Fotocadeau.nl

Offerte fotobehang

Bij FotoCadeau is het nu mogelijk om een offerte aan te vragen om fotobehang te bestellen. Er zijn vele manieren om fotobehang zakelijk te gebruiken. Zo kun je het behang met promotiemateriaal bijvoorbeeld opplakken in kantoren, de hallen of in de bedrijfskantine. Via bovenstaand formulier kun je offerte gemakkelijk aanvragen. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 4 uur de offerte te behandelen. Tijdens kantooruren kun je rechtstreeks contact opnemen via de telefoon met ons salesteam. Kijk dus snel verder voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Fotobehang voor zakelijke doeleinden

Fotobehang is een prachtige manier om bedrijfsruimtes te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een lege muur in kantoren, de kantine of vergaderruimtes. Je kunt daarbij zorgen dat het behang promotiemateriaal wordt, door er bijvoorbeeld een logo en/of slogan op af te laten drukken. Een andere optie is natuurlijk een prachtige natuurfoto of een ander soort foto die je normaal zou gebruiken voor decoratie. Als relatiegeschenk voor andere bedrijven kan een fotobehang ook een originele en mooie optie zijn. Via het formulier hierboven kun je de gegevens van de organisatie en vertegenwoordiger invullen. Ook kun je de aanvraag specificeren met de formaten en aantallen.

Zakelijk fotobehang bestellen

Er zijn vele manieren om het behang zo aan te passen naar de behoeften in jouw organisatie. Er zijn formaten mogelijk van 100 x 230 cm tot en met 500 x 320 cm. Daarbij heb je ook de keuze uit Vinylbehang, dat in banen wordt aangebracht, en Airtex, een naadloos behang. Beide materialen voldoen aan de Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, door de B1-certificering. Zo heb je een brandwerende decoratie in je gebouw hangen. Met behulp van UV-print zorgen wij ervoor dat de afbeelding die wordt gekozen een haarscherpe afdruk krijgt op het behang. De kwaliteit van het behang en de foto zorgen er samen voor dat dit fotobehang garant staat voor een jarenlange decoratie. Bekijk dus snel de mogelijkheden en vraag een offerte voor fotobehang aan bij FotoCadeau!

Vraag vandaag nog een offerte aan bij FotoCadeau.nl en ontdek de mogelijkheden!

Fotocadeau bestellen