• Een fotocadeau voor ieder budget!
 • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Onderzetters

Klaar met kringen en viezigheid door glazen en bekers? Kies hier beneden voor onderzetters met foto of onderzetters met onze collectiebeelden! Kies uit ruim 1000 beelden om op jouw onderzetters te laten drukken, onderverdeeld in 22 collecties. Wil je liever iets persoonlijks? Ga dan voor onderzetters met foto!

Hou je van gezelligheid maar niet van kringen op je tafel? Ga dan voor onze mooie onderzetters! Door de strakke looks en mooie prints zorgen deze leuke onderzetters voor nog meer gezelligheid. Ze zijn geschikt als onderzetters voor glazen, maar je kunt er natuurlijk ook een lekker bakje koffie of hete thee op zetten!

Deze glas onderzetters zijn gemaakt van 2 millimeter dik vinyl en zijn bovendien voorzien van een handige antislip laag: hierdoor verschuiven de onderzetters niet! Het vinyl, dat vergelijkbaar is met siliconen onderzetters, zorgt er dus voor dat je drinken niet per ongeluk omvalt als je per ongeluk de onderzetters verschuift.

Vinyl is daarbij ook nog eens hartstikke licht en handzaam: stukken beter dan rubberen onderzetters dus! Door de vele prints of je eigen foto die op de onderzetters kunt laten drukken, kun je er ook nog eens luxe onderzetters van maken: niet alleen handzaam, maar ook nog mooi dus!

Wat zijn onderzetters?

Onderzetters zijn voorwerpen die je onder glazen, bekers of mokken gebruikt om kringen op de tafel te voorkomen. Vaak zijn deze gemaakt van materialen die waterbestendig zijn, maar dat hoeft niet altijd. Denk maar eens aan de kartonnen onderzetters die je vaak tegenkomt in het café of de kroeg. Wil je ze echter vaak dan één keer gebruiken dan is het verstandig om te kiezen voor kunststof onderzetters: deze zijn waterbestendig en zorgen ervoor dat je ze vaker kunt gebruiken én kunt afwassen met een simpel doekje.

Dit is vervolgens ook een logische om voor te kiezen als je onderzetters voor thuis zoekt. Deze kun je heel mooi aanpassen aan de rest van je interieur en een sprankeltje persoonlijkheid meegeven.

Waarom zou je een onderzetter gebruiken?

De reden om een onderzetter te gebruiken is om kringen op tafel te voorkomen. Dit is fijn op de korte termijn, want je maakt de tafel niet nat en vies. Op de lange termijn is dit ook fijner voor de tafel én jezelf: door onderzetters te gebruiken op tafel voorkom je blijvende kringen. Dit is wel zo mooi natuurlijk!

Naast dat onderzetters een beschermende en dus functionele factor zijn, zijn onderzetters ook heel leuk om te gebruiken om je interieur mee aan te kleden. Je kunt er ook voor kiezen om door middel van de onderzetters je interieur een tintje persoonlijker te maken. Dit kan heel mooi met de onderzetters van Fotocadeau.nl!

Op Fotocadeau.nl heb je de keuze uit onderzetters met foto, maar je kunt ook onderzetters kiezen met één van onze collectie beelden: hierdoor zit er altijd een set onderzetters tussen dat perfect bij jou en jouw interieur past! Door de verscheidenheid aan kleuren en de verschillende opdrukken kun je ze heel mooi op je interieur aanpassen.

Door bovendien gebruik te maken van de optie om onderzetters te bestellen met je eigen foto, heb je helemaal zelf in de hand hoe je je onderzetters vormgeeft! Kies een mooie foto waarbij je een leuke herinnering hebt, of kies een foto die mooi bij de rest van jouw interieur past. Door het persoonlijke aspect zijn de onderzetters met foto ook heel leuk om cadeau te doen.

Hoe dan ook, de onderzetters komen goed van pas op meerdere momenten: als je de tafel schoon wil houden, wil behoeden van beschadigingen en kringen maar dus ook als je een cadeau zoekt!

Hoeveel onderzetters heb ik nodig?

Dat hangt totaal af van hoeveel mensen je regelmatig over de vloer krijgt. Reken hierbij wel ruim, want je wil natuurlijk niet dat er mensen zonder onderzetters zitten, alle onderzetters verliezen dan direct hun kracht: namelijk het krasvrij en mooi houden van jouw tafel!

Kies daarom de mooiste onderzetters en zorg ervoor dat je tafel kras- en kringvrij blijft. Dus als het hoogste aantal mensen dat je over de vloer zult krijgen acht is, kies dan ook acht onderzetters! Hierdoor heb je nooit te weinig.

Kun je ook te veel onderzetters hebben? Eigenlijk niet. Doordat je dan in ieder geval altijd safe zit, is het verstandig om net iets te veel onderzetters te hebben dan net iets te weinig.

De eigenschappen van onze onderzetters

Onze onderzetters met opdruk hebben een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw tafel beschermd wordt én je interieur er tegelijk een pronkstuk bij krijgt:

 • De onderzetters zijn gemaakt van vinyl;
 • De onderzetters zijn 2 millimeter dik;
 • De onderzetters zijn voorzien van een antisliplaag;
 • Afhankelijk van de soort onderzetter (eigen foto of collectiebeeld) heb je de keuze uit verschillende vormen;
 • Afhankelijk van de vorm zijn de onderzetters ongeveer 10 centimeter in doorsnede.

Zoals hierboven staat, zijn dit de eigenschappen die we gekozen hebben om jouw tafel zo goed mogelijk te beschermen en tegelijkertijd je interieur leuk aan te kleden! Doordat vinyl makkelijk buigzaam en daardoor handzaam is, kun je ze eenvoudig opbergen en meenemen: de onderzetters zijn twee millimeter dik en hartstikke licht. Hierdoor kun je ze ook eenvoudig meenemen als het zou moeten! Denk hierbij aan vakantie, of een ander uitje.

Vinyl is daarbij extra handig als het aankomt als je een balans zoekt tussen bescherming en handzaamheid: waar rubberen onderzetters vaak voldoende bescherming bieden, zijn ze niet zo handzaam als vinyl onderzetters. Onderzetters van rubber en andere plastic onderzetters, zoals siliconen onderzetters voor glazen zijn misschien wel steviger, maar minder mooi en handzaam!

Daarbij zijn de onderzetters voorzien van een antisliplaag: dit is extra handig als het aankomt op de bescherming van jouw tafel! Denk hierbij aan tal van momenten waar je, bewust of onbewust, iets verschuift op tafel en je onderzetter en drankje mee zouden gaan.

Om de bescherming van jouw tafel bovendien ook nog eens wat uitstraling en klasse mee te geven, heb je naast de keuze voor een eigen foto of collectiebeeld ook de keuze voor verschillende vormen!

Afhankelijk van de keuze voor een eigen foto of collectiebeeld, kun je bij een eigen foto op onderzetter kiezen voor vier verschillende vormen: rond, vierkant, hexagon-vorm of in de vorm van een hartje!

Omdat onze collectiebeelden vooral goed naar voren komen in een ronde vorm of vierkante vorm, kun je de onderzetters met collectiebeelden alleen bestellen in een ronde of vierkante vorm. Dit maken ze echter niet minder speciaal: door de kwaliteit en de schoonheid van de afbeelding zorg je al voor een speciale indruk die je niet gauw ergens anders zult zien.

Mocht je daarbij alsnog een persoonlijk tintje in je eethoek of woonkamer willen creëren, dan kun je er ook altijd voor kiezen beide te bestellen, dus een combinatie van de twee: kies bijvoorbeeld van een donkere of zwart-witte collectie en voeg hier je eigen zwart-witte foto bij, en voila! Je combinatie is klaar. Dit is extra mooi als het ook nog eens in in je interieur past.

De verschillende onderzetters van Fotocadeau.nl

Op Fotocadeau.nl kun je ervoor kiezen om twee verschillende onderzetters te laten bedrukken:

 • Onderzetters met eigen foto;
 • Onderzetters met één van onze collectiebeelden.

Onderzetters met foto

Als je op zoek bent naar onderzetters voor je glazen of bekers met een persoonlijk tintje, dan ben je bij Fotocadeau.nl aan het juiste adres! Je kunt bij ons kiezen voor onderzetters met foto. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende vormen: rond, vierkant, hartvormig en hexagon-vorm.

De ronde vorm heeft een diameter van 10 centimeter, wat vergelijkbaar is met de grootte van de vierkante onderzetter: deze is 10 x 10 centimeter. De hexagon onderzetter is 10 x 8,5 centimeter en de hartvormige onderzetter heeft een grootte 10 x 9 centimeter. In tegenstelling tot de onderzetter met collectiebeeld zijn onze onderzetters met foto te bestellen per stuk! Hierdoor heb je er nooit te veel, of te weinig: wel zo gemakkelijk!

Bij de onderzetters met foto heb je bovendien de keuze uit meerdere foto’s: je hoeft er dus niet voor te kiezen om meerdere onderzetters met dezelfde foto af te laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om tot wel 20 verschillende foto’s te gebruiken!

Onderzetters met één van onze collectiebeelden

Ben je op zoek naar leuke onderzetters, maar kun je niet kiezen welke foto of welke foto’s je moet gebruiken? Dan kun je ook nog altijd kiezen voor mooie onderzetters met onze collectiebeelden!

Hierbij heb je de keuze uit verschillende beelden die je op de onderzetters kunt laten drukken. De onderzetters zijn per set te bestellen: 2, 4, 6 of 8 stuks. Je hebt daarbij de keuze tussen ronde onderzetters of onderzetters die vierkant zijn.

Door de keuze aan een veeltal van onderzetters kun je zelf kiezen wat voor soort onderzetters je thuis gestuurd krijgt: denk aan luxe onderzetters, maar ook aan grappige onderzetters. Het is helemaal afhankelijk van welke collectiebeelden je zelf kiest!

De beelden uit onze collectie hebben we zorgvuldig voor je uitgezocht: zowel op kwaliteit, als op looks! Dit zie je dan ook terug in de scherpte van de afbeeldingen als je de onderzetters met collectiebeelden in huis krijgt.

De verschillende vormen onderzetters

Op Fotocadeau.nl heb je de keuze uit verschillende vormen om jouw onderzetters mee vorm te geven:

 • Ronde onderzetters;
 • Vierkant onderzetters;
 • Hartvormige onderzetters;
 • Hexagon-vormige onderzetters.

Afhankelijk van het soort onderzetter (één met eigen foto of één met collectiebeeld) heb je de keuze uit verschillende vormen. Bij zowel eigen foto als één van onze hippe onderzetters met collectiebeeld kun je kiezen voor onderzetters die rond of vierkant zijn.

Omdat onze collectiebeelden mooier naar voren komen op ronde of vierkante onderzetters, kun je ze alleen in die vormen bestellen.

Wil je toch liever hexagon-vormige of hartvormige onderzetters kopen? Dan zullen je moeten kiezen voor onderzetters met eigen foto.

De verschillende formaten onderzetters

Onze vinyl onderzetters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van welke vorm je kiest:

 • De ronde onderzetters hebben een grootte van ⌀ 10 centimeter;
 • De vierkante onderzetters hebben een grootte van 10 x 10 centimeter;
 • De hartvormige onderzetters hebben een grootte van 10 x 9 centimeter;
 • De hexagon-vormige onderzetters hebben een afmeting van 10 x 8,5 centimeter.

Waar de meesten gewoon hun glas op de onderzetters zullen zetten, kun je de met de vorm van jouw onderzetters wel degelijk een statement maken: kies bijvoorbeeld voor een hartvormige onderzetter met eigen foto, en je laat zien liefde uit te stralen. Daarbij kun je eenvoudig gebruik maken van de vele personalisatiemogelijkheden om jouw onderzetter verder mee vorm te geven!

Kies er bijvoorbeeld voor om jouw onderzetter verder te personaliseren met tekst. Een foto op onderzetter is al persoonlijk, maar door hem verder te personaliseren door middel van tekst kun je hem nog specialer maken als het moet. Denk hierbij aan een datum voor bij de foto: een trouwdatum bij een trouwfoto bijvoorbeeld, maar de datum van de geboorte van jullie kinderen is ook hartstikke leuk als je allerlei familiefoto’s op je onderzetter af laat drukken.

Daarbij kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een quote op de onderzetter te zetten. Een leuke, inspirerende of motiverende quote op jouw onderzetter om de dag mee te beginnen: een betere combinatie krijg je niet!

Je eerste koffie in de ochtend met een motiverende quote om je succesvolle dag mee te beginnen, of om je zegeningen te tellen na het einde van een lange dag. De keuze is aan jou!

De onderzetters in jouw interieur

Zoals je hebt kunnen lezen, kun je verschillende soorten, vormen en formaten kiezen voor wat op het oog simpele onderzetters lijken. Hoe je de onderzetters vervolgens gebruikt, is volledig aan jou!

Ben je van plan om de onderzetters op tafel te gebruiken? Waarschijnlijk wel! De keuze is dan natuurlijk nog waar je ze gaat gebruiken: in de eetkamer, de woonkamer of misschien wel buiten? Onze onderzetters zijn namelijk ook geschikt voor buiten: doordat onze onderzetters gemaakt zijn van vinyl (wat vergelijkbaar is met onderzetters van siliconen), kun je ervoor kiezen om onze onderzetters als onderzetters voor buiten te gebruiken.

Twee vliegen in één klap dus: én onderzetters voor binnen, én onderzetters voor buiten. Dit maakt onze onderzetters goedkoop. Deze beker onderzetters zou je eventueel ook mee kunnen nemen naar een picknick natuurlijk.

Hoe je de onderzetters vormgeeft met behulp van je interieur

Indien je onderzetters binnen gaat gebruiken (maar deze tips gelden ook als je ze buiten gebruikt) wil je ze natuurlijk wel afstemmen op de rest van je interieur. Hierbij geven we je een aantal tips:

Allereerst moet je een keuze maken tussen een eigen foto of collectiebeeld. Deze keuze wordt mede gemaakt door de vorm die je wil bestellen.

Als deze keuze is gemaakt, moet je gaan nadenken over de kleuren die je op je onderzetter wil gaan gebruiken: dit heeft te maken met hoe je je onderzetter gaat vormgeven.

Maak een kleurenpalet op van de ruimte waarin je onderzetters wil gaan gebruiken, dit hoeft niet veel te werk te zijn en hoef je zelf niet eens fysiek te maken: ga na welke kleuren het meeste terugkomen in jouw interieur.

Vervolgens ga je na welke foto of welk collectiebeeld hier het beste bij past. Ga je iets wat het goed aanvult en dus complementeert, of ga je juist voor een contrast door te kiezen voor een kleur die het tegenovergestelde is: kiezen van wit in een overwegend zwarte ruimte of andersom? De keuze is reuze.

Door de verschillende collectiebeelden waaruit je kunt kiezen én de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen foto is er altijd wel een onderzetter die perfect in jouw interieur past!

De verschillende mogelijkheden met onderzetters van Fotocadeau.nl

Naast de onderzetters in jouw eigen interieur te gebruiken, kun je er ook voor kiezen om de onderzetters met opdruk cadeau te doen! Geef bijvoorbeeld onderzetters met Moederdag cadeau: een leuke foto van jullie samen, of een foto van het hele gezin. Je kunt er ook voor kiezen om alle gezinsleden af te drukken op de verschillende onderzetters: hoe leuk!

Voor onderzetters die je cadeau doet, raden we je dan ook aan om onderzetters met foto te kiezen. Dit maakt het cadeau persoonlijk, terwijl je het interieur van de ontvanger mooier maakt en de tafel beschermt!

Naast de functionele aspecten van een onderzetter voor thuis, kun je ze natuurlijk ook zakelijk gebruiken: op kantoor of in een horeca gelegenheid laten onderzetters met logo zich heel mooi gebruiken!

Fotocadeau.nl

Naast de verschillende onderzetters die je bij Fotocadeau.nl kunt bestellen, bieden we je ook tal van andere producten om jouw interieur mee te verfraaien! Hierbij moet je denken aan wanddecoratie, maar ook andere leuke fotocadeaus. Ook hebben we verschillende buitenproducten om jouw huis mooier mee te maken. Deze kun je ook weer laten matchen met je onderzetters.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn onderzetters van Fotocadeau.nl een uitstekende keuze als jij op zoek bent naar bescherming van je eettafel en tegelijkertijd je eethoek wil verfraaien! Je hebt daarbij de keuze uit onze collectiebeelden, maar je kunt ook voor onderzetters met foto kiezen. Dit is de perfecte keuze als jij op zoek bent naar persoonlijkheid in je eethoek: je kunt hierdoor de onderzetters ook perfect cadeau doen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor onderzetters van Fotocadeau.nl!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw onderzetters!