• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Ronde onderzetters Marmer

Om jouw tafel te beschermen tegen kringen en andere beschadigingen, is het handig om onderzetters te gebruiken. Om jouw tafel in stijl te beschermen is het verstandig om onderzetters met marmer te gebruiken!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Liever een andere vorm of wat persoonlijkers?

Kies dan voor de vierkante vorm of onderzetters met een eigen foto. Een onderzetter met een eigen foto is te bestellen op verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, vierkant, hartje en hexagon vorm.

 

Marmeren onderzetters van Fotocadeau.nl

Op Fotocadeau.nl heb je de keuze uit veel verschillende collecties, maar voor veel mensen is er één collectie die er tussenuit springt: onze marmeren onderzetters. De afbeeldingen spreken eigenlijk voor zich.

Door het strakke uiterlijk zijn de onderzetters met marmer een ware toevoeging aan menig interieur. Je hebt hier de keuze uit verschillende kleuren marmer: onderzetters met marmer dat zwart is, of marmeren onderzetters die groen zijn.

In elk geval kun je de onderzetters bestellen in een ronde en vierkante vorm. Marmeren onderzetters die rond zijn, zijn een toevoeging voor elk interieur! Door de ronde vorm is de onderzetter eenvoudig toe te voegen aan jouw interieur: door de zachte uitstraling is het makkelijk toe te passen. Marmeren onderzetters die zwart zijn bovendien ook nog eens eenvoudig toe te passen qua kleur. Zwart marmer op onderzetters kun je zowel bij complementerende zwarte kleuren in je interieur toepassen, als ook bij witte onderdelen. Hierbij ontstaat een contrast. Beide kleuren of één van beide heb je waarschijnlijk wel in je interieur, dus het toepassen van deze kleuren moet sowieso goed komen! Waar je met zwart en wit eenvoudig kunt combineren, is dit met onderzetters die groen met marmer zijn, net iets anders. Doordat de kleur groen voor iedereen heel natuurlijk overkomt, is dit wel heel belangrijk om in je interieur toe te passen. Dit kan dan ook heel mooi met zwart en wit.

De verschillende vormen onderzetters die je met marmerprint kunt bestellen

De marmeren onderzetters van Fotocadeau.nl kun je bestellen in twee verschillende vormen:

  • Rond;
  • Vierkant.

Deze twee vormen zijn door ons gekozen omdat onze collectiebeelden, en dan met name onze marmercollectie, hierop het mooist naar voren komen. Daarbij zijn de meeste glazen rond en in sommige gevallen vierkant. Door hierbij een vorm te gebruiken die aan alle kanten gelijk is, krijg je het mooiste effect!

Beide vormen onderzetters met marmer zijn 10 bij 10 centimeter. Waar de marmeren onderzetters in vierkante vorm letterlijk 10 bij 10 centimeter zijn, zijn de marmeren onderzetters in ronde vorm 10 centimeter in diameter.

De verschillende kleuren marmer onderzetters

Voor onze onderzetters voor glazen met marmer print heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, maar je hebt in ieder geval de keuze uit de volgende kleuren:

  • Zwart;
  • Wit;
  • Groen;
  • Goud.

Marmeren onderzetters zwart

Onderzetters met marmer dat zwart is, past in bijna elk interieur! Omdat iedereen in zijn of haar interieur wel zwarte elementen heeft, is dit ontwerp eenvoudig in je interieur te brengen. Marmeren onderzetters die zwart zijn, zijn bovendien een strak ogend tafereel op zich zelf.

Zwart marmer op onderzetters is bovendien heel mooi te combineren met één van onze andere producten, zoals placemats of inductiebeschermers. Onderzetters met zwart marmer passen daarbij heel mooi in een modern of industrieel vormgegeven interieur.

Marmeren onderzetters wit

Marmeren onderzetters die wit zijn, passen heel goed in heel veel verschillende interieurs en leveren een lichte look op. Dit maakt het dat deze onderzetters het heel goed kunnen als cadeau.

Doordat je plank bijna niet mis kunt slaan, zijn wit marmeren onderzetters heel goed om te gebruiken als cadeau bij bijvoorbeeld een nieuwe tafel, nieuwe woning of nieuwe keuken. Ook kun je onderzetters met wit marmer heel mooi cadeau doen bij Moederdag bijvoorbeeld.

Marmeren onderzetters groen

Waar zwart en wit echt kleuren zijn die in heel veel interieurs terugkomen, zijn onderzetters met groen marmer juist weer accessoires die er tussenuit springen. Door de groene kleur zijn onderzetters met groen marmer de onderzetters die ons, bewust of onbewust, doen denken aan buiten en de natuur.

Buiten en de natuur doen ons denken aan vrijheid. Drinken doe je meestal in je vrije tijd. Wil je dus het ultieme gevoel van vrijheid hebben? Kies dan voor onderzetters met marmer dat groen is!

Daarbij zijn marmeren onderzetters die groen zijn ook heel goed te gebruiken om rust aan te brengen in je interieur. Waar je misschien een combinatie hebt van donkere en lichte kleuren, kun je met een groene onderzetter ervoor zorgen dat je een rustig element hebt.

Marmeren onderzetters goud

Voor een echt chique uitstraling ga je natuurlijk voor goudkleurige onderzetters! Onderzetters met goud marmer zijn daarbij ook nog eens voorzien van witte of zwarte kleuren, zodat je ze eenvoudig kunt combineren! Onderzetters met marmer dat goud is, is dus multifunctioneel in meerdere opzichten.