Hoe je met behulp van canvas het ideale cadeau geeft

Binnenkort staat er een bijzondere gebeurtenis op de planning en jij bent daar voor uitgenodigd. Ontzettend leuk natuurlijk, maar wat zul je nu eens meenemen als cadeau? Je wilt de ontvanger natuurlijk iets geven dat passend is voor de gelegenheid, maar tegelijkertijd moet het cadeau ook functioneel zijn. Hij of zij moet ook iets aan het cadeau hebben. 

Daar bovenop ben je altijd op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau. En zo zijn er waarschijnlijk nog veel meer eisen die je stelt bij het vinden van leuke cadeautjes. Goed nieuws! We hebben een cadeau tip dat aan al jouw eisen voldoet, namelijk: een foto op canvas. 

Canvas is daadwerkelijk een perfect cadeau-idee, omdat je er zo ontzettend veel kanten mee op kunt gaan. Lees vooral door als je graag een inkijkje wilt in het aantal mogelijkheden en de voordelen van een canvas als cadeau.

Wat is een canvas met foto?

De kans is groot dat je al eens van de materiaalsoort canvas hebt gehoord. Canvas materiaal is een combinatie van linnen en polyester die samen een sterk geheel vormt. Omdat canvas van zichzelf een witte kleur heeft, kun je een canvas bedrukken met elke mogelijke afdruk. Door de witte ondergrond zal de door jou gekozen foto heel scherp op het linnen doek geprint kunnen worden. 

Dit betekent dat jouw canvas cadeau met foto heldere kleuren bevat en dus van hoge kwaliteit is! Je wilt toch alleen het beste van het beste als persoonlijk cadeau aan de ontvanger geven?

Een andere groot voordeel van het canvas als persoonlijk cadeau is dat hij, na het aan de muur hangen, voor iedereen zichtbaar is. Een foto herinnering in een fotoboek is leuk, maar die bekijk je niet dagelijks. Dit is wel zo met een eigen foto op canvas aan de muur. Als de ontvanger het canvas op een mooie plek heeft gehangen, kan iedereen langs jouw cadeau lopen om de foto te bewonderen. 

Foto cadeau ideeën

Nu de keuze voor een foto op canvas als cadeau vaststaat, komt voor jou de moeilijkste stap. Dit is namelijk het kiezen van de foto die je op het gepersonaliseerde cadeau laat drukken. Wij kunnen je niet helpen met het maken van een keuze, maar enkele ideeën van mogelijke bedrukkingen kan zeker geen kwaad:

  • Kies voor een zelfgemaakte foto op linnen. 
  • Zoek op internet een mooie afbeelding en laat deze als foto afdrukken op canvas.
  • Laat alleen een mooie, vrolijke, flauwe of aardige quote op een canvas doek printen.
  • Ga voor een combinatie van een foto met tekst om het foto doek nog persoonlijker te maken. 
  • En nog veel meer!

Kun je nu echt geen keuze maken uit één van bovenstaande ideeën? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een collage op canvas samen te stellen of meerdere losse canvas doeken te bestellen. Een canvas foto bestellen, is niet heel prijzig en anders kun je vast en zeker iemand vinden om samen meerdere canvas foto’s in verschillende formaten te bestellen. 
Ben je ervan overtuigd geraakt dat een canvas schilderij met foto het cadeau is dat je wilt geven, maar weet je niet wat voor bedrukking je moet kiezen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een canvas cadeaubon. Zo geef je wel een gepersonaliseerd cadeau en kan de ontvanger zelf bepalen wat voor bedrukking het doek krijgt. Dit is bijvoorbeeld een erg leuke optie als je cadeau ideeën zoekt voor een babyshower of als kraamcadeau. Zo kunnen de kersverse ouders zelf een fraaie foto van hun kleintje op canvas laten printen.

Een canvas fotocollage met 9 foto’s op een blauwe muur

Een canvas cadeau voor iedere gelegenheid

Een foto op canvas cadeau is alles behalve een standaard product dat je kant-en-klaar kunt kopen. Vanaf het lege doek tot aan het canvas bestellen, bepaal je helemaal zelf hoe het canvas met foto eruit komt te zien. Dit zorgt er dan ook voor dat je voor iedere bijzondere gelegenheid een canvas als cadeau weg kunt geven. Of je nu iemand wilt verrassen met een foto met een mooie herinnering of ervoor wilt zorgen dat de ontvanger zijn of haar muur kan aankleden, alles kan en mag! 

Verjaardag

Persoonlijk canvas foto’s zijn leuke verjaardagscadeaus voor jouw geliefde, kinderen of beste vriendin. Laat bijvoorbeeld een portretfoto met de tekst ‘18 jaar’ op canvas drukken om als 18e verjaardag cadeau te geven. Of geef jouw (klein)kind een schattige foto van zijn of haar favoriete superheld of huisdier op canvas. 

Housewarming

Een grote mijlpaal in iemands leven is toch wel het kopen van een huis. Zo’n grote stap en aankoop moet zeker worden gevierd. Wat is er nu geschikter om cadeau te geven op een housewarming dan een fraaie wanddecoratie? Een canvas doek als persoonlijk housewarming cadeau is erg functioneel, want kan direct aan de muur worden gehangen.

Gepersonaliseerd cadeau voor man en vrouw

Waarom zou je alleen een foto op doek weggeven tijdens een bijzondere gelegenheid? Het is minstens net zo leuk, en door het verrassingseffect misschien nog wel leuker, om zo uit het niets een foto canvas cadeau te doen. Een foto op canvas als cadeau idee voor een vrouw of man is altijd leuk. Is het bijna Vader- of Moederdag en zit je nog met jouw handen in de haren omdat je niet weet wat je dit jaar eens zult geven? Kies dan zeker voor canvas!

Een canvas als cadeau sturen

Iets wat je tegenwoordig ook steeds vaker voorbij ziet komen, is de mogelijkheid om online een kaartje of alle cadeaus te laten bezorgen. Zo kun je iemand anders aangenaam verrassen, zelfs als je niet in de buurt bent of op de bijzondere gelegenheid kan komen. Dit is ook een mogelijkheid als je kiest voor een canvas cadeau met foto. Tijdens het bestellen van het canvas als cadeau kun je jouw contactgegevens invullen en tegelijkertijd de adresgegevens van de ontvanger noteren. Zo kun je al zonder veel moeite een persoonlijk cadeau sturen.

Wit en beige canvas doek met de tekst “home sweet home”

Jouw foto op canvas inpakken

Een cadeau is geen cadeau zonder mooie verpakking. Als je het canvas persoonlijk afgeeft, heb je natuurlijk de mogelijkheid om het doek thuis mooi in te pakken met kleurrijk inpakpapier en linten. Dit is helaas niet mogelijk als je ervoor kiest om het cadeau voor jouw vriendin of het persoonlijke cadeau voor jouw vader online te sturen. Toch is hier een oplossing voor! Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om jouw canvas met foto tot en met het formaat van 60 x 40 cm in een gouden envelop te laten versturen. Dit geeft jouw cadeau een luxe uitstraling!

Ook als je de foto afdrukken op canvas persoonlijk geeft, is de keuze voor een gouden cadeau envelop een optie. Om jou de mogelijkheid te geven om bijvoorbeeld nog een persoonlijke cadeaukaart of andere cadeautje toe te voegen, wordt de envelop niet dichtgeplakt. 

Nu je weet dat een canvas doek een origineel cadeau idee is, heb je voor de volgende gelegenheden al een geschikt cadeau in jouw achterhoofd. Het canvas dat je zelf personaliseert, is een ideaal cadeau. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van leuk verjaardagscadeau? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. 

Door onze website te bezoeken, ga je akkoord met het feit dat je hem niet met slechts één foto op canvas weer verlaat. Je zult werkelijk versteld staan van alle mogelijkheden van het canvas! Voor wie zou jij een eigen foto cadeau canvas willen ontwerpen?

Gerelateerde producten

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »