• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 45% korting

Een moment geduld aub..

Placemat collecties

Ben jij op zoek naar placemats om jouw tafel te behoeden van viezigheid of beschadiging? Dan ben je hier op het juiste adres. Op onze website verkopen wij allemaal verschillende soorten placemats. Zo kan je op onze website ervoor kiezen om een eigen placemat te maken, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om een afbeelding te kiezen uit een van onze collecties.

Placemat collecties
45%
KORTING
€ 72,95
€ 39,95
Placemat collecties
45%
KORTING
€ 72,95
€ 39,95

Meest populaire collecties

Ben je op zoek naar een mooi ontwerp voor je placemats? Bekijk dan eens onze meest populaire placemats van dit moment.

 

Overzicht van onze placemat collecties

Onze placemats worden allemaal gemaakt van de stevige kunststof vinyl. Deze plaat is slechts 2 mm dik en daardoor ideaal voor op tafel. Niet te dik, maar ook zeker niet te dun. Een ander voordeel van deze placemats is de antisliplaag die erop zit. Dankzij deze laag weet je zeker dat je placemat niet zomaar verschuift. Hierdoor kan je met een gerust hard een heet bord soep op de placemat neerzetten. Deze placemats zijn daarnaast ook super eenvoudig schoon te maken. Een keer een doekje erover en je kan hem weer gebruiken of opbergen. Een placemat uit onze collecties is 45x30 centimeter. Dit is het ideale formaat om een bord en bestek op kwijt te kunnen. Een collectie placemat bestel je daarnaast is setjes van zes. Hierdoor kan iedereen genieten van eten van een bijzondere placemat. Weet jij al welke afbeelding je op een placemat wilt laten bedrukken?

Verschillende soorten placemat op onze website

Op onze website kan je op twee manieren unieke placemats in huis halen:

Laat een placemat bedrukken met je favoriete foto; Laat een placemat bedrukken met een afbeelding uit een van onze prachtige collecties.

Deze pagina zal zich met name toespitsen op onze verschillende collecties. Meer informatie over allebei de opties? Klik dan hier!

Een placemat met een foto uit een van onze collecties

Ben jij op zoek naar een unieke placemat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze website verkopen we gigantisch veel bijzondere placemats. Door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden slaagt iedere klant bij ons!

Waarom zou je een placemat met een foto uit een van onze collecties kopen? Hier zijn verschillende goede redenen voor.

Allereerst weet jij zeker dat de afbeelding van geweldige kwaliteit gaat zijn. Dit komt doordat alle foto’s in onze collecties zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Wanneer je een placemat bedrukt met een eigen foto, kan de kwaliteit van de afbeelding wel eens zorgen voor een minder goed resultaat dan gehoopt. Dit komt dan doordat de resolutie van de ingezonden afbeelding niet hoog genoeg is. Bij een placemat met foto uit een van onze collecties hoef je hier geen seconde bang voor te zijn. Al deze afbeeldingen zijn gemaakt met de allerbeste fototoestellen. Ideaal toch?

Een ander groot voordeel is de moeite die het kost. Waar het normaal veel moeite kost om een bijzondere foto uit te zoeken of terug te vinden, hoef je nu alleen maar door onze collecties te gaan en je favoriet uit te kiezen. Daarnaast hoef je niks up te loaden en kan je binnen enkele seconden jouw placemats bestellen!

Deze placemats zijn van uitermate hoge kwaliteit. Sommige websites verkopen plastic placemats. Wanneer je een placemat bij FotoCadeau bestelt, hoef je niet bang te zijn voor slechte kwaliteit. Onze placemats worden gedrukt op het stevige vinyl. Hierdoor haal je een fotoproduct in huis wat gegarandeerd meerdere jaren meegaat.

Bij ons geldt het spreekwoord: één placemat is geen placemat. Bij onze collecties nemen we dit wel heel letterlijk. Je kan namelijk alleen bestellen in sets van 6. Maar wees nou eens eerlijk, een placemat is natuurlijk het leukste wanneer hij onderdeel is van een set aan mooie placemats. Alleen is ook maar zo alleen.

Een placemat met een van onze collectiebeelden heeft een formaat van 45x30 centimeter. Deze rechthoekige placemat heeft de ideale verhoudingen. Hierdoor past er gemakkelijk een bord op. Bestek en een kopje water kunnen ook zonder moeite op de placemat worden gelegd. 45x30 centimeter geeft jou de optimale maaltijdervaring.

Verschillende soorten collecties

Op onze website heb je de keuze uit allemaal prachtige collecties. We zullen er een aantal bij langs gaan, maar raden het vooral aan om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Je gaat gegarandeerd een leuke afbeelding tegenkomen!

Ben je op zoek naar een collectie die goed aansluit op je avondeten? Dan is de kruiden en specerijen collectie precies iets voor jou! Hier vind je prachtige afbeelding met allerlei exotische kruiden. Jouw eten krijgt hier automatisch een stuk meer pit van.

Ben je fan van dieren? Dan ga jij in onze collecties vast een mooi plaatje vinden. Van schotse hooglanders tot jungledieren, werkelijk alles is mogelijk. Deze afbeeldingen zijn allemaal levensecht. Of wat dacht je van onze collectie met dierenprints? Wordt het een dier met stippen of met strepen?

Een bijzondere collectie zijn de oude meesters. Ben jij een groot fan van oude schilderijen? Dan is dit de perfecte collectie voor jou. Met deze collectie kan je iedere maaltijd weer wegdromen naar tijden van lang geleden. De nachtwacht of het melkmeisje onder je bord? Het is allemaal mogelijk met een oude meesters op placemat.

Dit was slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Neem zelf eens een kijkje en ontdek wat jij mooi vindt!

Placemats met collectiefoto bestellen

Dankzij onze besteltool heb jij binnen enkele klikken een placemat met collectiefoto besteld. Je bestelt zes prachtige placemats in een handomdraai. Het enige wat jij moet doen is op je favoriete collectie afbeelding klikken. Hierna spreekt alles voor zich. Jij geeft jouw gegevens door en welke verzendingsmethode je graag zou willen. Zodra je dit gedaan hebt, gaan wij direct aan de slag met jouw placemats bedrukken. Binnen enkele dagen kan jij genieten van een heerlijke maaltijd zonder bang te hoeven zijn voor viezigheid. Tegelijk kan je genieten van de prachtige afbeelding die gedrukt is op de zes placemats. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een placemat met een van onze collectie afbeeldingen.

Een placemat met eigen foto

Zoals we al eerder aangaven, het is ook mogelijk om een eigen foto op een placemat te laten bedrukken. Wanneer je voor deze optie gaat, ontstaat er een wereld aan mogelijkheden. Allereerst omdat jij echt helemaal zelf bepaalt wat er op de placemat komt te staan. Daarnaast zijn er meerdere formaten en vormen mogelijk. Zo kan jij jouw favoriete foto op een ronde placemat laten afdrukken.

Meer informatie over een eigen foto op placemat? Bekijk dan snel deze pagina!