Inductiebeschermer met dieren: de nieuwe trend in 2022!

Op zoek naar een trendy manier om jouw inductiekookplaat in 2022 te beschermen? Zoek niet verder dan inductie beschermers met dieren! Een inductiebeschermer zal niet alleen jouw kookplaat beschermen tegen krassen en andere schade, maar deze zal ook wat persoonlijkheid toevoegen aan de keuken. Dat is wel zo leuk, toch?

Of je nu op zoek bent naar een schattige en aaibare beschermer of een die meer woest en intimiderend is, de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je inspireren!

Tijger op inductie beschermer

Een inductiebeschermer om je keuken te decoreren

Veel mensen gebruiken een inductiebeschermer om de inductieplaat te beschermen tegen krassen en andere vormen van beschadiging. Natuurlijk is een inductiebeschermer daar ontzettend handig voor, maar met een kookplaat beschermer kun je de keuken ook nog eens een persoonlijke twist geven.

Vooral inductiebeschermers met dieren worden steeds populairder. Het is een leuke manier om wat extra decoratie aan de keuken toe te voegen zonder veel geld te hoeven uitgeven.

Een dier op je inductiebeschermer

Het mooie aan dieren op een inductiebeschermer is dat je eindeloos kunt blijven combineren en variëren. Je kunt een inductiebeschermer gebruiken met een enkel dier of met meerdere dieren. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Paard op inductiebeschermer

Zoeken naar een geschikte foto voor een inductiebeschermer met dieren kan best een beetje lastig zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende foto’s te vinden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij verschillende collecties klaarstaan in onze webshop, zodat je gemakkelijk een foto kan vinden die helemaal bij jouw en je keuken past. Naast allemaal verschillende afbeeldingen, staan er ook allerlei verschillende formaten voor je klaar. Zo weet je zeker dat de beschermer op je kookplaat past.

Met een inductiebeschermer voorkom je niet alleen onnodige schade aan je inductiekookplaat, maar speel je ook nog eens in op de laatste trends. Heb jij al zo’n te gekke inductiebeschermer in huis?

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »