Top 5 Vaderdag cadeaus

Binnenkort is het weer Vaderdag! Maar wat zul je dit jaar weer eens geven? Het blijft altijd moeilijk om een écht goed Vaderdag cadeau uit te zoeken, waar je vader oprecht blij mee is. Daarom hebben we voor jou een top 5 van de beste Vaderdagcadeaus gemaakt. Met een van deze cadeaus zullen alle vaders zeker weten hartstikke blij zijn! Hier komen ze: de top 5 Vaderdagcadeaus!

Een magic mok met foto van een vader en zoon

5. Mok met foto

Bijna alle vaders drinken koffie of thee, het liefst uit hun eigen favoriete mok. Dus wat is er nou leuker dan je vader of partner een nieuwe mok geven? En niet zomaar een mok: een mok met een foto van zijn zoon of dochter erop! Je hebt de keuze uit een zwarte, witte, rode of blauwe mok. Als je vader gek is op voetbal, kun je ook nog kiezen voor de voetbalmok. Ten slotte is er ook nog eens de magic mok, een mok waarvan de afbeelding pas verschijnt als er een warme drank in wordt gegoten. Verras jouw vader met een prachtige, originele mok met foto.

Huisnummerbord met naam en foto's aan de muur

4. Huisnummerbord met foto

Natuurlijk is elke vader apetrots op zijn gezin. En hoe kan hij dit beter laten merken dan een naambordje met de familienaam naast de voordeur te hangen? Het leuke van deze naambordjes is dat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen met verschillende designs, lettertypes, foto’s en andere decoratieve elementen. Op deze manier is een naambordje ook nog eens een erg persoonlijk cadeau! Maak jouw vader trots op zijn gezin met een huisnummerbord naast de voordeur!

Vader tilt zijn kind op en geeft het kind een kus op de wang

3. Foto op canvas

Zoek je iets wat je vader ter decoratie kan ophangen aan de muur, en wat ook nog eens heel persoonlijk is? Dan is een foto op canvas een perfect cadeau! Op het canvas kun je bijvoorbeeld een gezinsfoto of een andere persoonlijke foto laten drukken. Door dit canvas op te hangen kan jouw vader elke dag naar zijn gezin, zoon of dochter kijken. Bestel ook zo’n foto op canvas en breng een lach op het gezicht van jouw vader!

Inductie beschermer van een ader met zijn zoon

2. Inductiebeschermer met foto

Is jouw vader een echte kok en staat hij soms urenlang in de keuken? Dan kan die keuken wel een upgrade gebruiken! Een inductiebeschermer beschermt jouw kookplaat tegen krassen en vuil en vergroot het werkblad. Maar dat niet alleen: door een eigen foto, bijvoorbeeld een gezinsfoto, erop te laten drukken, wordt jouw keuken ook nog eens een stuk persoonlijker. Perfect dus voor alle vaders die van koken houden! Verras jouw vader daarom op Vaderdag met zo’n praktische en persoonlijke inductiebeschermer met foto!

1. Onderzetters met foto

Zoals we al hebben gezegd, zijn veel vaders gek op koffie. Maar die koffiekringen die altijd op de tafel komen, zijn ongelooflijk vervelend! Met deze onderzetters is jouw vader daar voorgoed van af. Bovendien zijn de onderzetters heel persoonlijk, omdat je er bijvoorbeeld een gezinsfoto op kunt laten drukken. Vooral in combinatie met de mok die we eerder hebben genoemd, is dit een ideaal cadeau voor Vaderdag! Onderzetters met foto zijn dus met recht het beste Vaderdag cadeau. Praktisch, decoratief én het belangrijkste: ontzettend persoonlijk! Daar wordt toch elke vader blij van? 

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »