Naambordje met logo

Als je een eigen bedrijf of onderneming met een pand hebt, wil je natuurlijk niets liever dan zichtbaar zijn. Een naambordje voordeur met eigen logo is de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen. Het leuke van alles is dat je het naambordje voordeur voor jouw bedrijf helemaal zelf samenstelt. Op deze manier kun je een bedrijfsnaambord ontwerpen dat perfect aansluit bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf.

Naast jouw eigen bedrijfslogo kun je op het naambordje ook aanvullende informatie zetten waarvan je denkt dat die nuttig is voor wie het ziet. Om jou helemaal te overtuigen dat jouw bedrijf niet zonder bedrijfsnaambord kan, hebben we in dit artikel alle voordelen en de mogelijke functies van zo’n bordje op een rij gezet. Lees dus zeker verder als je benieuwd bent waarom jij als bedrijfseigenaar een naambordje met logo moet ontwerpen!

Waarom zou je kiezen voor een bedrijfsnaambord?

We kunnen deze vraag beter andersom stellen; waarom zou je niet kiezen voor naambordjes voordeur als bedrijf? Er kleven namelijk alleen maar voordelen aan het ontwerpen en ophangen van een naambordje voordeur met het logo van je bedrijf. 

De grootste reden om te kiezen voor naambordjes voordeur voor bedrijven is natuurlijk de zichtbaarheid van jouw bedrijfspand. Door een bord op ooghoogte naast de voordeur te plaatsen, zorg je ervoor dat potentiële klanten en bezoekers je bedrijfslogo al van verre kunnen zien. Zo maak je meteen duidelijk wat voor bedrijf er achter de deur schuilgaat.

Stel je voor dat mensen in jouw omgeving op zoek zijn naar een bepaald product of een bepaalde dienst en jouw bedrijfsnaam tegenkomen. Dan is de kans groter dat ze uiteindelijk een klant van je worden.

Daarnaast zien zelfs de goedkoopste naambordjes voordeur met eigen logo er professioneel uit. Dit geeft jouw bedrijf een directe boost in de ogen van potentiële klanten, partners en sollicitanten. Jouw naambord met bedrijfslogo aan de buitenmuur vormt als het ware het visitekaartje van jouw bedrijf, aangezien dit het eerste is wat men ziet. En laten we eerlijk zijn; we weten allemaal dat eerste indrukken het zwaarst tellen!

Naambordje met logo en informatie

De verschillende functies van een naambordje voordeur met eigen logo

Zichtbaarheid en professionaliteit zijn twee voordelen om een wand aan te kleden met zelf ontworpen bedrijfsnaamborden. De overige voordelen van zo’n bordje kunnen we het beste omschrijven aan de hand van de verschillende functies die de bordjes kunnen bekleden.

Zoals net is benoemd, maakt een naambordje met logo van een bedrijf jouw bedrijf zichtbaar voor iedereen die passeert. Het zorgt voor naamsbekendheid en potentiële nieuwe klanten. Wat wil je nog meer?

Afhankelijk van het gebruik van de bordjes kunnen ze ook een wegwijzende functie hebben. Hang een glazen naambordje met logo bij de voordeur of de ingang. Zo weten klanten, sollicitanten en leveranciers dat ze op het juiste adres zijn. Mocht je een aparte ingang hebben voor leveranciers kun je ook een speciaal bord ontwerpen en deze daar ophangen. 

Bovendien zou je ook kunnen kiezen voor de huisnummerbordjes in de bedrijfshal. Heb je een groot bedrijf? Laat dan een plattegrond op het naambordje printen en hang deze aan de muur. Of kies ervoor om ieder kantoor te voorzien van een persoonlijk bordje. 

De laatste functie van een voordeurbord voor bedrijven is het geven van informatie. Kies je ervoor om jouw naambordje met logo buiten op te hangen? Naast jouw bedrijfslogo en het huisnummer kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de openingstijden op het bord te noteren. Komt jouw bordje ergens binnen te hangen? Laat dan bijvoorbeeld de kledingvoorschriften of andere werkafspraken op het bord noteren.

Natuurlijk zijn dit maar een paar van de voordelen en functies. Hopelijk hebben ze jou een beetje een inzicht gegeven in de veelzijdigheid van een bedrijfsnaambord met logo en meer.

De mogelijkheden van een naambordje voordeur bedrijf

De tijden dat je moest kiezen voor een standaard naambord met emaille look zijn geweest. Tegenwoordig ontwerp je online een naamplaatje voor je bedrijf naar jouw eigen wensen en voorkeuren. Zo ben je hoe dan ook verzekerd van een bord dat aansluit bij het imago dat je naar buiten toe wilt laten zien.

Bij het online ontwerpen van een bedrijfsnaambord moet je aan een aantal zaken denken. Het is namelijk veel meer dan enkel jouw eigen logo uploaden en bestellen. Zo mag je ook de keuze maken voor het materiaal, de vorm, het formaat en nog veel meer. Hierdoor lijkt het maken van een eigen naambordje met logo misschien lastig en tijdrovend. Er is echter niets minder waar.

Met de ontwerptool waarin je stap voor stap jouw keuzes maakt, heb je echt in no-time jouw unieke naambord ontworpen!

Voorbeelden van de mogelijkheden

Omdat de keuzes voor een naamplaat met bedrijfslogo zo divers zijn, zullen we een aantal opties benoemen:

  • Je kunt online een naambordje voordeur met logo van glas maken. Als je kiest voor een glazen naambordje voor jouw bedrijf kies je direct voor een luxe uitstraling. Passen plexiglas naamborden bij het imago van jouw bedrijf?
  • Ook kun je kiezen voor naambordjes voordeur met eigen logo van hout. Omdat jouw bedrijfsnaambord naast de deur in weer en wind buiten hangt en het hout aantast, hebben wij gekozen voor een aluminium naamplaatje met een echte houten look. Dit houten bedrijfsbord van aluminium materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik. 

De houtstructuur kies je als achtergrond om vervolgens jouw logo op te laten printen. Als er bepaalde bedrijven zijn die zo’n naambordje moeten hebben, zijn het wel houthandels of bouwbedrijven.

  • Laat een naambordje maken met rvs-look. Onze naamborden van dibond hebben een geborstelde toplaag en zijn gemaakt van een aluminium sandwichpaneel. Deze toplaag geeft ze een stoere en robuuste look.
  • Kies als bedrijf voor naambordjes voordeur in A4 formaat met een lieve uitstraling door te kiezen voor een meer botanische of abstracte achtergrond.
  • Houd je het liever iets simpeler? Dan zijn de naambordjes met een effen gekleurde achtergrond de way to go! Het voordeel van zo’n effen achtergrond is dat je de kleur kunt kiezen die perfect bij de kleuren van jouw bedrijfslogo past.

Zoals je kunt zien, zijn de keuzes eindeloos als je een voordeurbord voor je bedrijf wilt maken. Gelukkig bieden wij een ontwerptool die ervoor zorgt dat je niet verdwaalt in al die keuzes en mogelijkheden.

Als je hebt besloten om een naamplaat met logo te bestellen, raden we zeker aan om eens rustig alle mogelijkheden in onze webshop door te nemen. Zo ben je ervan verzekerd dat je alle mogelijkheden hebt gezien en dus gegarandeerd jouw favoriete opties zult kiezen. Na het ontwerpen kun jij je alweer focussen op jouw bedrijf, want wij zorgen voor een kwalitatieve productie en snelle levering!
Jij wilt toch ook die volgende stap zetten met jouw bedrijf? Dit kan al eenvoudig met de keuze voor een plexiglas naambordje voordeur voor een bedrijf. Meer informatie vind je op deze pagina die volledig is gericht op naambordjes. Stel niet langer uit, maar maak vandaag nog de eerste aanzet voor die volgende stap!

Gerelateerde producten

Andere artikelen

Een vierkant naambord met abstracte look wordt opgehangen
Naambordje voordeur
Thirza

Welke naam op een naambordje?

Een naamplaatje naast de voordeur heeft één erg simpele, maar tegelijk functionele reden. Een naambordje bij de voordeur maakt namelijk aan de hele wereld duidelijk

Artikel lezen »
Drie jongens op canvas op een zandkleurige muur
Canvas
Eva

Wat is canvas?

Een foto op canvas: populaire wanddecoratie Denk je aan wanddecoratie, dan denk je waarschijnlijk direct aan canvas. Canvas is verreweg de populairste wanddecoratie. Je kunt

Artikel lezen »