• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Een baklijst is een erg leuke toevoeging voor jouw canvasdoek. Ieder canvas is natuurlijk uniek, maar met schilderijlijst eromheen wordt hij toch nog een stukje specialer. Met één van deze houten lijsten kan het niet anders dat jouw canvasdoek de absolute eyecatcher wordt van jouw huis. Onthoud hierbij dat een baklijst niet is gemaakt van echt hout, maar van kunststof met een houten uitstraling! Een baklijst kopen kan direct wanneer je een canvas bestelt, maar je kan een canvas lijst gelukkig ook nog los bestellen op onze website.

Maak met een schilderijlijst jouw canvas nog bijzonderder

Een baklijst geeft jouw canvasdoek een bijzondere uitstraling. Zonder schilderijlijst is een canvasdoek natuurlijk ook al geweldig om in huis te hebben, maar met één van onze lijsten met een houten uitstraling om je canvasdoek wordt dit fotoproduct nog unieker. Deze canvas lijst zorgt er ook voor dat jouw canvas net wat beter beschermd is. Wanneer hij bijvoorbeeld van de muur valt zal de bak lijst in eerste instantie de grootste klap opvangen. Deze kunststof houten schilderijlijsten zien er dus niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog handig als bescherming. Let er overigens wel op dat deze baklijst alleen geschikt is voor canvas van 2 cm dik. Wij verkopen ook canvas van 4 cm dik, maar dan kan je er helaas geen baklijst bij bestellen. Ben je dus van plan om een canvas van 2 cm te bestellen of heb je er één in huis liggen? Hier kan je gemakkelijk een passende baklijst bestellen!

Hier moet je om denken wanneer je een baklijst gaat kopen

Wanneer je een baklijst kopen gaat moet je rekening houden met een aantal dingen. Allereerst moet je bedenken welke foto jij op het canvas wilt laten printen. Het maakt niet uit wat voor foto dit is, want onze baklijsten maken van iedere normale foto op canvas een echte eyecatcher. Naast de foto voor de canvas baklijst moet je ook nadenken over het formaat. Wij hebben baklijsten voor allerlei verschillende soorten formaten canvas. Zo hebben we de bak lijst voor een canvas van 20x20 cm, maar hebben we ook een baklijst voor een canvas van 100x100. Meer dan genoeg aanbod dus. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een lijst voor canvas doek op FotoCadeau!