• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Behangcirkel kinderkamer

🎁 Vaderdagactie: Vandaag 30% korting - De korting is al geactiveerd! Nog dagen, uur, min.uten en sec.onden met levering voor Vaderdag! 🎁

 

Quotes

Bekijk hieronder onze quotes voor op een kinderkamer, er is keuze uit quotes voor op een jongens- meisjes- of babykamer.

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou!

 

Wat zijn behangcirkels kinderkamer?

Als er een ruimte in huis is waarbij je zorgvuldig over de aankleding nadenkt, is het wel de kinderkamer. Dit is erg logisch, want jouw zoon of dochter verdient toch een prachtige kamer? Het kan best wel lastig zijn om de perfecte decoratie voor de kinderkamer te vinden, aangezien kinderen opgroeien en hun smaak heel snel verandert. Je wilt niet iets aan de wand hangen waar ze over enkele jaren al op zijn uitgekeken.

Gelukkig bieden we hier de perfecte oplossing voor, namelijk: een behangcirkel voor kinderkamers. Je vindt hier behangcirkels in vele varianten. Van een behangcirkel kinderkamer dieren tot een behangcirkel jungle kinderkamer. Je kunt zelfs kiezen voor een behangcirkel kinderkamer giraffe. Hoe leuk is dat?

Het grootste voordeel van de behangcirkels op onze website is dat ze herpositioneerbaar zijn. Dit houdt in dat je de cirkels eenvoudig op de muur kunt plakken en ze er net zo makkelijk weer van af kunt halen.

De eigenschappen van de behangcirkels

De behangcirkels worden gemaakt van zelfklevend polyester materiaal met een matte textiel uitstraling. De ronde sticker is slechts 0,2 mm dik en hecht goed aan iedere vlakke ondergrond, waardoor ze eenvoudig aan te brengen, zijn.

Nadat je de sticker aan de muur hebt gehangen, kun je deze zonder problemen van de muur afhalen. Als je niet tevreden bent met hoe de cirkel hangt of als jouw kind op de cirkel is uitgekeken, kun je hem weer van de muur aftrekken. Hier zal jouw muur niet van beschadigen.

Kinderen groeien veel te snel op. Ook de smaak van jouw kind(eren) verandert bijna te snel om bij te houden. Als je net de kamer van jouw zoon of dochter opnieuw hebt ingericht, zijn ze er alweer uit deze fase gegroeid en is er iets heel anders veel interessanter. Hoe handig is het dan dat je een wanddecoratie eenvoudig kunt vervangen?

Het gaat dan niet zomaar om een wanddecoratie, maar om een erg persoonlijke wanddecoratie met afdruk naar de wens en smaak van jouw kind. Kortom, een prachtige behangcirkel is super handig om aan de muur van een kinderkamer te hangen.

Op de voorkant van de sticker wordt de door jou gekozen print haarscherp op afgedrukt. Of je nu kiest voor een kleurrijke behangcirkel jungle op de kinderkamer of voor een minimalistische print van een dier, elke afdruk krijgt prachtige kleuren die echt van de muur af lijkt te springen.

Onze behangcirkels kinderkamer dieren en nog veel meer

Het vinden van de juiste afdruk voor een wanddecoratie is sowieso erg lastig. Dit komt doordat je zo ontzettend veel keuze hebt. Het kiezen van de perfecte afbeelding op een ronde decoratie is nog lastiger, omdat je rekening moet houden met de vorm. Om je met beide situaties te helpen, hebben we een groot aantal beelden verzameld die je op de kinderkamer behangcirkels kunt laten printen.

Kies uit behangcirkels dieren zoals een giraffe, een olifant of paarden. Of kies voor een prachtige cartoon van de jungle als behangcirkels. Zoals je kunt zien, heb je een ruime keuze uit kleurrijke beelden. Dit zijn niet de enige afdrukken voor op de cirkels.

Ook vind je een grote hoeveelheid aan stoere, positieve en lieve quotes voor op de kamer van jouw kindje. Doordat al deze quotes met een zwart lettertype op een witte behangcirkel worden geplakt, kun je ze aan iedere interieurstijl toevoegen.

Door dit kleurgebruik kun je een quote op behangcirkel ook erg goed cadeau doen. Zelfs als je niet weet hoe een kinderkamer er uitziet, kan de quote worden toegevoegd. Welke quote vind je het beste bij jouw zoon, dochter, neefje of nichtje passen? Met andere woorden, ongeacht de kinderkamer decoratie je zoekt, met de behangcirkels voor de kinderkamer vind je voor ieder wat wils.

Bepaal zelf het formaat van de behangcirkel

Naast de afbeeldingen kun je ook de grootte van je behangcirkel bepalen. Kinderkamer of babykamer behangcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van klein tot groot. Ontwerp bijvoorbeeld een soort van fotocollage met verschillende behangcirkels van 30 of 50 cm of kies voor een enorme blikvanger op een grote muur. Je bepaalt alles van de print tot het formaat helemaal zelf, waardoor je altijd de perfecte wanddecoratie voor de kamer van jouw zoon of dochter krijgt.

Dus we zouden echt niet weten waarom je niet voor deze unieke oplossing voor de kamer van je kind zult kiezen. Naast alle voordelen van de exclusieve kinderkamer behangcirkels profiteer je namelijk ook van onze hoogwaardige kwaliteit en snelle verzending. Voordat je deze echter voor jezelf kunt ervaren, zul je eerst één of meerdere favoriete kinderkamer behangcirkels moeten kiezen. De keuze is echt reuze, dus neem zeker de tijd om alle collecties bij langs te gaan, want je wilt zeker geen beeld missen.

Is er een opdruk op jouw scherm gekomen die je direct aansprak of die je niet meer uit jouw gedachten kunt krijgen? Dan is dit het beeld om te bestellen. Grijp dus je kans en kies voor een behangcirkel als decoratie op de kinderkamer!