• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen

Het is mogelijk om verschillende fotobewerkingen uit te laten voeren bij FotoCadeau.nl. Wil je graag een foto af laten drukken op een product, maar wil je liever nog iets veranderen aan je foto? Laat dan je foto bewerken door ons team. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Jouw foto omzetten naar zwart/wit of sepia

Wil je je foto om laten zetten naar zwart/wit of sepia tinten? Dit is geen probleem. Deze bewerking kost € 2,50.
Fotobewerking originele foto Gratis bewerkingen foto zwart wit Gratis bewerkingen foto sepia

Fotocollage laten maken

Kun je niet kiezen uit alle foto’s? Laat dan een fotocollage maken en afdrukken op één van de materialen. Voor een kleine meerprijs wordt deze bewerking uitgevoerd en krijg je twee keer de optie om de voorgestelde bewerkingen nog aan te laten passen. Op deze manier is de collage dus altijd naar jouw smaak. Voor deze fotobewerking betaal je ook de prijs van het doek met €15,- extra. Ook is het mogelijk om tekst toe te voegen aan jouw foto.

Wel of geen whitewash op je foto op hout?

Wanneer je een foto op hout bestelt, kun je kiezen of je een whitewash op je foto wilt. De foto op hout met whitewash is het meest verkocht. Deze optie is ideaal voor foto’s met gezichten erop. De whitewash zorgt er namelijk voor dat de kleuren van de foto net zo fel afgedrukt worden als het origineel. Ook zijn de noesten en nerven minder zichtbaar. Zonder whitewash is de foto dus minder scherp en donkerder. Klachten over foto’s op hout zonder whitewash kunnen dan ook niet in behandeling worden genomen. Een foto op hout met whitewash kost 22% meer dan de originele prijs.

Foto op hout met whitewash

Bestel vandaag nog jouw foto met fotobewerking bij FotoCadeau.nl!

Fotocadeau bestellen