• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Geboorte

Bij een geboorte hoort een kraamcadeau. Toch is het altijd wel lastig om met een origineel kraamcadeau te komen. Voor inspiratie voor een kraamcadeau idee ben je bij FotoCadeau op de juiste plek! Hier hebben we allerlei fotoproducten die geschikt zijn als cadeau pasgeboren baby. Zo is een geboorte cadeau met naam leuk, maar een houten kraamcadeau hebben wij ook in de aanbieding. Voor een origineel geboortegeschenk zit je hier goed!

De geboorte van je kind is een van de mooiste dingen die je mee kan maken. Iedereen is blij, want er is weer een nieuw leven op deze aarde. Ook voor de familie is dit altijd een bijzonder moment. En bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijk ook cadeaus. Een kraamcadeau vinden is niet altijd makkelijk. Vaak worden dit dan standaard rompertjes of knuffeltjes, maar een origineel kraamcadeau vinden is vaak zo gemakkelijk nog niet. Gelukkig hebben wij op FotoCadeau een hele website vol met mogelijkheden voor een origineel geboorte cadeau. Op al onze producten kan je namelijk een foto laten afdrukken, bijvoorbeeld van het pasgeboren babytje. Dit is wel een enorm origineel kraamcadeau idee! Hieronder zullen een aantal mogelijkheden worden gegeven voor een uniek geboortegeschenk.

foto op aluminium

Foto op aluminium

- 30%
foto op schoolplaat

Foto op schoolplaat

- 30%
hexagon

Hexagons

- 30%
wandcirkel

Wandcirkels

- 30%
fotolijst

Fotolijst

- 30%
foto op plexiglas

Foto op glas

- 30%
foto op spaarpot

Spaarpot

- 30%
foto op tuinposter

Tuinposter

- 30%
foto op canvas

Foto op canvas

- 30%

Kraamcadeau op canvas

FotoCadeau is gespecialiseerd in het bedrukken van zelfgekozen foto’s op verschillende materialen. Canvas is het materiaal wat veruit het meest verkocht wordt. Dit is ook een leuk cadeau pasgeboren baby. Laat bijvoorbeeld een foto van de zwangere moeder afdrukken op canvas. Op deze manier wordt deze bijzondere periode voor altijd vastgelegd en kan er met regelmaat worden teruggedacht aan deze negen spannende maanden. Andere kraamcadeau inspiratie is bijvoorbeeld een foto van de pasgeboren baby op canvas laten bedrukken. Een mooi canvasdoek met een leuke babyfoto is iets wat iedereen wel aan de muur wil hebben. Bij een foto op canvas kan je er ook nog voor kiezen om een baklijst te bestellen. Deze baklijst geeft het canvasdoek een strakkere uitstraling en daarnaast wordt het canvasdoek ook nog enigszins beschermd tegen valschade. Als geboorte kado is een foto op canvas absoluut een aanrader!

Andere materialen voor een origineel kraamcadeau

FotoCadeau heeft nog veel meer materialen in de aanbieding die geschikt zijn als origineel cadeau baby. Wat dacht je van een houten kraamcadeau? En nu bedoelen we geen houten hobbelpaard of een poppenkast, maar een foto op hout. De foto op hout heeft een heel ander effect in de kamer dan een foto op canvas. Daarnaast is een foto op hout ook nog eens een duurzaam kraamcadeau. Wie wil dat nou niet? Naast de foto op hout hebben we ook nog de foto op glas, foto op aluminium en de foto op forex. Allemaal geweldig mooie materialen met allemaal een ander effect op jouw interieur. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kom erachter welk materiaal jij het mooiste vindt. Onthoudt altijd wel: uiteindelijk maakt het materiaal ook niet zoveel uit, een kraamcadeau met foto is sowieso al heel origineel!

Kraamcadeau idee: een fotocollage

Een ander origineel kado geboorte is een fotocollage maken. Wat is er nou leuker dan een fotocollage van de gehele zwangerschap of een fotocollage van alle mooie babyfoto’s? Gebruik je creativiteit en stel een prachtige collage samen van allerlei verschillende foto’s. Voor een fotocollage kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld een fotocollage op canvas, glas of aluminium. Deze zijn hartstikke leuk, maar onze foto’s op hexagons en wandcirkels zijn wel echt een enorme aanrader. Deze wanddecoratie is super origineel. Voor voorbeelden van dit soort collages kan je op onze website of instagram terecht! Een fotocollage van de baby valt zeker in de categorie originele geboortecadeaus!

Gepersonaliseerd geboortebord

Een kraamcadeau dochter of kraamcadeau zoon vinden blijft een lastige taak. Iets wat ook heel leuk is om cadeau te geven is een geboorte cadeau met naam. Je laat dus niet een foto van de baby afdrukken, maar de naam. Deze kan het kindje dan ophangen in zijn of haar kamer als het later ouder is. Op deze manier wordt de kamer echt van hem/haar. Een eigen plekje in huis hebben is erg belangrijk voor kinderen. Door zo’n gepersonaliseerd geboortebord, van bijvoorbeeld canvas, glas of aluminium, te bestellen zorg jij ervoor dat het nieuwe kindje zich thuis gaat voelen op zijn of haar nieuwe plek in deze wereld. Bestel vandaag nog een origineel kraamcadeau met naam!

Een kraamcadeau met foto bestellen is erg gemakkelijk

Hopelijk ben je er nu achtergekomen dat er op FotoCadeau meer dan genoeg opties zijn wanneer jij op zoek bent naar een geschikt cadeau geboorte zoon of een cadeau geboorte dochter. Het leuke aan de kraamcadeaus van FotoCadeau is dat je het kraamcadeau zelf maken kan. Jij bepaalt welke foto er te zien is op je fotoproduct. Naast een foto kan je ook kiezen voor een leuke quote en zelfs nog voor een combinatie van een foto en een quote. Werkelijk alles is mogelijk en jij bent de baas! Wanneer je gaat bestellen krijg je ook altijd direct een voorbeeld te zien van het fotoproduct wat je besteld hebt. Hierdoor bestel je niet iets waarvan achteraf blijkt dat het toch niet helemaal naar wens is. Dankzij onze handige besteltool ben je binnen enkele minuten klaar met het bestellen van jouw gepersonaliseerde fotoproduct. Zodra jij besteld hebt gaan wij direct aan de slag met het bedrukken van jouw fotoproduct. Op deze manier kan je binnen enkele dagen jouw kraamcadeau aan de gelukkige nieuwe ouders geven!

De beste tip die wij jou kunnen geven wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau is om even door al onze producten heen te gaan. In het menu kun je kiezen voor de optie: ‘alle producten’. Hier heb je een mooi overzicht van onze producten en daar kan jij goede inspiratie opdoen voor een origineel kraamcadeau! Verder is op onze insta kijken ook een dikke tip. Hier hebben wij foto’s op staan van mensen die onze fotoproducten hebben besteld en een mooi plekje hebben gegeven in hun interieur. Heb je verder nog vragen over onze fotoproducten, dan staat onze vriendelijke klantenservice je graag te woord!