• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Inductiebeschermer Marmer zwart

Wil je liever iets persoonlijkers?

Inductiebeschermer Marmer Zwart bestellen

Bij Fotocadeau kun je het mooiste assortiment inductiekookplaat beschermers vinden. De marmer prints zijn allemaal heel verschillend, maar hebben ook één ding gemeen, ze zijn allemaal absoluut prachtig!

Een inductie beschermer in het juiste formaat

Koken op inductie heeft veel voordelen. Zo kun je erg gemakkelijk de temperatuur regelen. Daarnaast is het een stuk veiliger. Er zijn namelijk geen vlammen en je maakt geen gebruik van gas. Ook het schoonmaken van een inductiekookplaat is veel makkelijker. En last but not least, je bent niet meer afhankelijk van gas. Toch zijn er ook nadelen. Een inductiekookplaat is namelijk erg krasgevoelig. Dit stuk keukenblad kan je niet meer gebruiken voor andere doeleinden. Daarnaast is het wel een groot zwart vlak in de keuken. Lang niet iedereen vindt zo’n zwarte inductieplaat mooi in de keuken. Gelukkig hebben wij voor beide nadelen de perfecte oplossing: een inductie beschermer. Op onze website kan je een inductie beschermer bestellen met daarop een afbeelding naar keuze. Door de 22 verschillende formaten vind je sowieso een passende beschermer. Zoek dus snel je favoriete afbeelding en bestel vandaag nog een inductie beschermer met foto!

Een inductie beschermer met marmer uit onze collectie

Heb je zelf geen mooie afbeelding? Geen paniek! Op onze website kan je namelijk kiezen voor een afbeelding uit een van onze prachtige collecties. Deze collecties bestaan stuk voor stuk uit afbeeldingen die zijn gemaakt door professionele fotografen. Op dit moment ben je aan het kijken bij de inductie beschermer met marmer. Dit is echt een klassieker binnen onze collecties. De inductie beschermer met kalksteen is een echte aanwinst voor je keuken. Een inductieplaat beschermer met marmer heeft een prachtige en bijna transparante lichtinval. Hierdoor is marmer al eeuwenlang een zeer geliefd bouwmateriaal. Marmer komt dan ook van het Griekse woord marmaros, dit betekent ‘glanzende steen’. De inductieplaat beschermer met kalkgesteente beschermt dus jouw inductieplaat en is daarnaast ook nog een parel voor het oog.

Een inductie beschermer met marmer bestellen

Een inductie beschermer met marmer bestellen is ontzettend makkelijk. Dankzij onze besteltool ben je binnen enkele minuten klaar. Hier kan je aangeven welk type inductieplaat beschermer met kalkgesteente jij in huis wil halen. Daarnaast geef je hier eenvoudig de afmetingen en de bezorgingsmethode door. Bestel vandaag nog jouw inductie beschermer met marmer!