• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Oude meesters

Ben jij op zoek naar een originele wanddecoratie? Dan ben je bij Fotocadeau aan het juiste adres. Op onze website kan je verschillende materialen bedrukken met je favoriete foto’s. Toch is dit niet het enige wat je kan laten afdrukken. Wij hebben namelijk verschillende collecties met allerlei afbeeldingen waar je ook uit kan kiezen. Met name de collectie van schilderijen van beroemde Nederlandse schilders zijn we enorm trots op!

Dankzij deze collectie kan jij eenvoudig een beroemd schilderij aan de muur hangen. Deze oude meesters zijn normaal niet te betalen, maar dankzij Fotocadeau kan je toch kiezen voor zo’n beroemd muur schilderij. Het gaat met name om schilderijen van Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw. Bij ons kan jij deze oude meesters op canvas laten bedrukken, maar kan je er ook voor kiezen om een rond schilderij te bestellen. De oude schilderijen kan jij op allemaal verschillende materialen laten afdrukken!

40% KORTING op ALLE OUDE MEESTERS met kortingscode VD40
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Waarom zijn Nederlandse schilders zo beroemd?

Nederland kent bijzonder veel beroemde Nederlandse schilders. Voor de grootte van ons land is dit redelijk uniek. Vandaag de dag kunnen we wel uitleggen de Hollandse meesters zo wereldberoemd zijn geworden. De tijd waarin veel van deze oude meesters leefden was de Gouden Eeuw van Nederland. Nederland was in de 17e eeuw een enorm welvarende natie. Dit kwam doordat de Nederlanders slim hadden ingespeeld op de veranderende wereld. Veel slimme mensen uit omliggende landen trokken naar Nederland en daarnaast ging de buitenlandse handel ook erg goed. Nederland werd rijk en er was geld over onder een deel van de bevolking. Deze rijke Nederlanders wilden zich vereeuwigen. Tegenwoordig kan dit met een mooie foto, maar in de 17e eeuw was het fototoestel nog niet uitgevonden. Daarom kozen veel rijke Nederlanders ervoor om een kunstwerk aan de muur te hangen. Vaak was dit een zelfportret, maar er was ook veel vraag naar mooie stadsgezichten of rustgevende landschappen. Ideaal voor schilders uit Nederland. Doordat er veel geld was, was er veel vraag naar de oude meesters portretten. De bekende nederlandse schilders hebben dus heel veel te danken aan de bloeitijd van Nederland in de 17e eeuw.

Goedkoop een schilderij van de oude meesters aan de muur hangen

In de 17e eeuw was een werk van de oude meesters aan de muur ophangen eigenlijk alleen iets voor de rijke mensen van Nederland. Tegenwoordig is dat niet veranderd. Een schilderij van de oude meesters tref je over het algemeen aan in bekende musea. Het Rijksmuseum hangt bijvoorbeeld vol met oude meesters schilderijen. Hierdoor zijn ze praktisch onbetaalbaar geworden. Een vervelende gedachte wanneer je graag een schilderij van een van de bekende schilders van Nederland aan de muur wil hangen. Een reproductie schilderij is dan een van de oplossingen. Dit houdt in dat je iemand anders de opdracht geeft om het schilderij na te maken. Toch heeft Fotocadeau de allerbeste oplossing voor dit probleem. Dankzij ons kan je namelijk met een paar muisklikken een wereldberoemd schilderij aan de muur hangen. Op onze website vind je een collectie met allemaal beroemde en oude schilderijen. Jij kan jouw favoriete oude meester hieruit kiezen. Daarnaast bepaal jij ook nog op welk materiaal dit meesterwerk aan de muur moet komen te hangen. Hieronder zullen we een aantal materialen bespreken. Lees dus snel verder!

Hollandse meesters op canvas

Een oude meester op canvas bestellen kan erg eenvoudig bij Fotocadeau. Toen Fotocadeau begon als bedrijf waren we met name gespecialiseerd in het bedrukken van canvas. Wij hebben nu veel meer materialen voor onze klant in de aanbieding, maar canvas heeft nog altijd een speciaal plekje. Een oude meester canvas is een uitstekende keuze. Canvas is uitermate geschikt om haarscherpe afdrukken op te zetten. Hierdoor zal jouw canvas muur schilderij net echt lijken. Een enorme aanrader, wanneer jij zo’n canvas schilderij bestelt, is het bestellen van een lijst. Deze lijst zorgt ervoor dat jouw oude meesters canvas echt de uitstraling krijgt van een echt schilderij. Iedere keer dat jij lang jouw unieke wanddecoratie loopt, krijg je het gevoel dat je in een museum loopt. Bekijk snel de opties!

Oude schilderijen op poster

Een poster van een oude meesters schilderij is een minder opvallende manier om een beroemd schilderij in je huis op te hangen. Een canvasdoek neemt toch wat meer ruimte in beslag, maar dit betekent niet dat je poster weg gaat vallen. Doordat wij gebruik maken van professioneel fotopapier weten wij zeker dat schilderijen van de oude meesters op poster afdrukken een succes gaat worden. Dit komt ook door de matte uitstraling die voorkomt dat je continu last hebt van lichtreflectie. De hoge printresolutie zorgt voor een uitermate hoge kleurechtheid. Hierdoor is de poster moeilijk van het echte schilderij te onderscheiden. Een schilderij op poster bestellen is ook nog eens de meest goedkope manier om een wereldberoemd schilderij in je huis op te hangen. Neem dus vooral even een kijkje tussen alle posteropties!

Een rond schilderij bestellen

Uniek binnen alle materialen is de wandcirkel. Hierdoor kan jij een van de oude meesters stillevens bestellen als een rond schilderij. Dit is uniek, aangezien schilderijen over het algemeen in rechthoekig formaat worden opgehangen. Door een kunstwerk van de oude meesters rond af te laten drukken, krijgt het schilderij een geheel nieuwe uitstraling. Een wandcirkel is in twee materialen te bestellen, namelijk aluminium of kunststof. Het aluminium is met 3 mm iets dunner dan het kunststof van 5 mm. De wandcirkel is de ideale manier om oude landschap schilderijen op een bijzondere manier aan jouw muur te bevestigen!

Kies uit allemaal verschillende Nederlandse schilders

Bekijk snel al ons aanbod en kies het materiaal wat bij jou past. Daarnaast heb je dus de keuze uit een enorme hoeveelheid beroemde schilderijen. De bloemen schilderijen van de oude meesters zijn aak enorm geliefd. Niet gek aangezien de bloemen van de oude meesters prachtig gekleurd zijn en erg gedetailleerd zijn weergegeven. De oude meesters bloemen spreken dan ook enorm tot de verbeelding. Ook een oude meesters landschap is erg in trek bij onze klanten. Een landschap schilderij kan enorm veel rust geven in jouw woonkamer. Heerlijk wegdromen bij het kijken naar dit schilderij!

Kortom, twijfel niet langer en bestel vandaag nou jouw favoriete schilderij op het materiaal wat het beste bij jouw interieur past!