• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Spatscherm keuken Effen kleuren

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan eens een kijkje bij onze inductiebeschermers, ook hier heb je een ruime keuze uit collecties. Zoek je toch iets persoonlijkers? Neem dan eens een kijkje bij ons spatscherm met eigen foto!

 

Spatscherm keuken Effen kleuren bestellen

Wil je wel een spatscherm in je keuken, maar vind je een afbeelding al snel te druk worden? Geen zorgen, want in deze collectie vind je spatschermen in mooie effen kleuren. Hiermee geef je je keuken een rustige en kalmerende look!

Waarom een spatwand zwart of een witte spatwand keuken?

Dé manier om een opvallende decoratie met rustige uitstraling aan de keuken toe te voegen, is door een spatscherm keuken met effen kleuren te kiezen! Dit klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar we zullen je uitleggen waarom bijvoorbeeld een zwarte spatwand in de keuken of een keuken spatscherm wit ware eyecatchers zijn.

Het grootste voordeel van een spatwand keuken zwart of een spatscherm keuken met witte kleur is dat je ze met iedere andere kleur en stijl kunt matchen. Voor een opvallend contrast kun je kiezen voor een spatwand keuken wit als je een zwart werkblad hebt. Of juist andersom, een spatscherm keuken zwart op een witte muur. Het komt allemaal aan op je eigen smaak en wat je denkt dat het beste in jouw keuken past. Hoe fijn is dat?!

Spatscherm keuken met een andere effen kleur

We bieden naast de witte en zwarte kleur ook de mogelijkheid om een spatscherm keuken met een andere effen kleur te bestellen. Elke kleur brengt natuurlijk een eigen sfeer met zich mee, maar de spatschermen met effen kleur hebben ook één ding gemeen: ze zijn allemaal een unieke en opvallende toevoeging aan jouw keuken. Het is dus ook zeker een aanrader om een eigen spatscherm te ontwerpen!

De eigenschappen van een spatwand keuken wit aluminium

Als je nog nooit van een spatscherm keuken hebt gehoord, kunnen we je gerust vertellen dat je zeker niet de enige persoon bent. Om je een beeld te geven van wat een spatwand keuken zwart of een witte spatwand keuken nu precies is, zullen we je een korte uitleg geven.

Een spatscherm is de persoonlijke variant van een keuken achterwand achter een fornuis. Een spatwand keuken wit van Fotocadeau is gemaakt van aluminium. Dit heeft als voordeel dat het heel sterk is en bovendien erg geschikt om foto's of verschillende kleuren op af te drukken. Bovendien is een spatscherm keuken wit of andere kleur makkelijk schoon te maken vanwege de waterbestendige coating.

Iets wat je, hoe voorzichtig je ook bent, tijdens het koken niet tegen kunt gaan, is dat er onverhoopt saus of olie op het spatwand zwart spettert. Dankzij de waterbestendige coating van het spatscherm maak je dit dus eenvoudig schoon. Het enige dat je nodig hebt om de aluminium achterwand schoon te maken, is een vochtige doek.

Zonder een kleurrijk of wit keuken spatscherm zouden deze vlekken op de muur terecht zijn gekomen. Hoe vervelend is het om zulke vlekken van het behang of tussen de voegen van een nieuwe keuken vandaan te moeten halen? Een zwarte spatwand keuken is daarom een praktische, hygiënische en unieke oplossing!

Het keuken spatscherm wit ontwerp je zelf

De lastigste stap voor het ontwerpen van een persoonlijke decoratie is de bedrukking. Gelukkig hebben we deze stap voor een keuken spatwand zwart, wit of andere kleur van de regenboog voor een groot deel al gezet. Het enige dat je nog hoeft te doen, is het kiezen van de kleur die de spatwand uiteindelijk krijgt. Kies je voor een spatwand keuken van wit aluminium, of gaat jouw voorkeur toch uit naar een vrolijkere kleur? Werkelijk alles kan!

Omdat iedere keuken anders is, kun je een zwarte achterwand op maat laten maken. Door de verschillende opties is dit persoonlijke product de ideale oplossing om de keuken in een nieuwe jasje steken.

Spatscherm met eigen foto

Een andere mogelijkheid die Fotocadeau je biedt, is het uploaden van een eigen foto om op een spatscherm te printen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een keuken spatwand zwart met bloem of een spatscherm met familiefoto. Met deze optie creëer je een persoonlijk keuken spatscherm dat perfect aansluit bij je eigen smaak en stijl. Ook weet je zeker dat er geen andere huishouden ter wereld exact dezelfde decoratie achter het fornuis heeft staan.

Bestel een spatscherm effen kleuren eenvoudig

Net zoals alle andere producten in ons assortiment kun je via onze tool ook eenvoudig een spatwand met effen kleuren bestellen. Je hoeft alleen de gewenste kleur te selecteren, aan te geven welke maat je wilt en jouw persoonlijke gegevens in te vullen om de bestelling te verzenden. Daarna zorgen we voor de rest en hoef je niet lang te wachten voor jouw persoonlijke spatscherm keuken zwart wordt bezorgd.

Wil je ook een unieke en stijlvolle keuken met warme uitstraling? Kies dan voor een spatscherm in effen kleuren als rustige, maar opvallende decoratie!